powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παραβίασε τον Κώδικά της η Επιτροπή Δεοντολογίας!

 Επιβεβαιώνεται η πληροφορία της "Δίκης" ότι η καταγγελία στην οποία βασίστηκε η παραπομπή της ΑΕΚ στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι ανώνυμη. 

Μάλιστα στην επιστολη ο συντάκτης (ή οι συντάκτες) ζητούν από το πειθαρχικό όργανο να καλέσει τον Αλ.Κούγια για να επιβεβαιώσει την εμπλοκή της ΑΕΚ στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Το άρθρο 67 (παρ. 4) του Πειθαρχικού Κώδικα δίνει τη δυνατότητα ανώνυμων καταγγελιών, αλλά δεσμεύει την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας να έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία του καταγγέλλοντος και να διατηρεί σχετικό φάκελο.

Η κ Γλυκερία-Λουΐζα Ιωαννίδου παραβίασε  τον Κώδικα που οφείλει να εφαρμόζει.

Τέτοια ζητήματα ελέγχονται πειθαρχικά από τα αρμόδια όργανα του Αρείου Πάγου, εφ' όσον η ΠΑΕ ΑΕΚ στραφεί κατά της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Παράλληλα προκαλεί εντύπωση που ο εισηγητής-πρωτοδίκης Ανδρέας Αθανασίου δεν ήλεγξε ότι η παραπλανητική υπογραφή "Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας" δεν αντιστοιχεί σε αθλητικό σωματείο. Μάλιστα προβλέπεται ότι οι καταγγελίες στην Επιτροπή γίνονται από μέλη της αθλητικής οικογένειας. Στην προκειμένη περίπτωση η "Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας" δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, όπως ήδη βεβαίωσαν ΕΠΟ και ΕΠΣΚ. Ούτε καν υφίσταται ως σωματειακή οντότητα οποιασδήποτε μορφής.