powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Οι νέες περιπέτειες του Έλληνα bon viveur του στοιχήματος

  Ο εξειδικευμένος στοιχηματικός συνεργάτης μας, επιστρέφει δριμύτερος:

Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έγινε έφοδος τον Ράμπο της HMRC της εφορίας της Αγγλίας έπειτα από καταγγελία του κράτους του Isle of Man για δραστηριοποίηση συμφεροντων του Έλληνα bon viveur του στοιχήματος.
Η έρευνα έληξε αρχές του μήνα έπειτα από ξεσκόνισμα των αρχείων και σε συνεργασία της Αγγλικής Εταιρίας του Σπύρου, αλλά και των παρόχων πληρωμών που χρησιμοποιούσε η εταιρία για το δίκτυο συνεργατών και πελατών της σε όλο τον κόσμο.
Ο ετήσιος τζίρος εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και το πλήθος εκατοντάδων συναλλαγών αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ήταν όλο καταγεγραμμένος μέσα από το τραπεζικό αλλά και e-wallet σύστημα των εταιριών που διαχειρίζεται με γραφεία σε 6 διαφορετικές χώρες.
Από έλεγχο των αρχών σε συνεργασία με τις αρχές του Isle of Man και την "προσωρινή" κατάσχεση των σέρβερ δραστηριοποίησης των ιστοσελίδων τυχερών παιγνίων αλλά και affiliate σελίδων των Έλληνα Μπον Βιβέρ αποφάνθηκε ότι στο συγκεκριμένο κράτος που έγινε καταγγελία για τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία δεν υπήρξε δραστηριότητα για το τρίμηνο των καταγγελιών αλλά ότι υπήρχε εμφανές μήνυμα ότι η σελίδα δεν είναι αδειοδοτημένη για τυχερά για παίγνια.
Ο συγκεκριμένος Έλληνας επιχειρηματίας μάλιστα απευθυνόμενος πριν 1 χρόνο στην Επιτροπή Παιγνίων της Ελλάδος όπου κατά το παρελθόν είχε δικαιωθεί όταν ήταν ιδιοκτήτης Ελληνικής Στοιχηματικής εταιρίας έκανε αίτηση για να λάβει μία από τις νέες άδειες αλλά δεν προχώρησε εν τέλει στην καταβολή του κομίστρου γιατί θεώρησε ότι δεν είναι βιώσιμο το Greek Gambling.
Πριν εβδομάδες έκανε νέα αρχή με νέο γραφείο Γερμανίας όπου θα δραστηριοποιηθεί μετά από συζητήσεις για Affiliate αλλά και Ιντερνετικά και Επίγεια Πρακτορεία στην Γερμανία και στην Αυστρία.