powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Κατευόδιο ΚΕΠ σε Αρεοπαγίτες

Από την Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Η ΚΕΠ, ο νομικός σύμβουλος, οι συνεργάτες και τα μέλη της απευθύνουν τις θερμότερες ευχές τους για Υγεία και εξίσου επιτυχημένη, με την δικαστική καριέρα τους, συνέχεια στην ζωή τους, στην μέχρι σήμερα Πρόεδρο του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ Αρεοπαγίτη κ. Διονυσία ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ και στο μέλος του Αρεοπαγίτη κ. Κυριάκο ΦΩΣΚΟΛΟ, λόγω της ευδοκιμως τερματισθεισης θητείας τους μετά την επελθουσα συνταξιοδοτηση τους. 

Συγχρόνως αισθανόμαστε την ανάγκη όχι μόνο να εξαρουμε την καίρια συμβολή τους (μαζί φυσικά με τους εναπομενοντες στην σύνθεση του ΔΔΠ Αρεοπαγιτες κ. Χρήστο ΚΑΤΣΙΑΝΗ και  κ. Ιωάννα ΜΑΡΓΕΛΛΟΥ - ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ) στην μετεξέλιξη της Ποδοσφαιρικής Δικαιοσύνης και στην θεσμική - λειτουργική αναβάθμιση του ΔΔΠ αλλά και προ πάντων να τους ευχαριστήσουμε,τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένοι ποδοσφαιριστές, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ! 

Υ. Γ. Ευελπιστούμε οτι την απελθουσα Πρόεδρο κ. ΜΠΙΤΖΟΥΝΗ θα διαδεχθεί άλλος ισότιμου κύρους και ανάλογης επιστημοσυνης Αρεοπαγιτης που θα αποδειχθεί ικανός και άξιος να υλοποιήσει το όραμα της για πλήρη αποκατάσταση της νομιμότητας στο πολύπαθο κι αμαρτωλό ελληνικό ποδόσφαιρο! 

            ΑΘΗΝΑ 30.6.2021

 Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ "