powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΣΟΥΜΑΝΗ: "Μπακαλίστικες τακτικές"

Με τίτλο "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, μονά-ζυγά στον Καρυπίδη", ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΠ Γιώργος Παναγόπουλος μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Ειλικρινά δεν περιμέναμε τέτοιο πανικό εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και του ιδιοκτήτη της κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ μετά την δημοσιοποίηση της προσφυγής της οικογένειας ΤΣΟΥΜΑΝΗ και του αποστομωτικου δελτίου τύπου που εξέδωσε η ΚΕΠ προς απάντηση των συκοφαντιών και ανακριβειών των κύκλων και του περιβάλλοντος της Αρειανης διοίκησης.


Αφού ακούσαμε φθηνές δικαιολογίες για την άρνηση εξόφλησης των επιδικασθεντων, μετά την γενική κατακραυγή τα κονδυλοφορακια του κίτρινου τύπου, άλλαξαν γραμμή στα πλαίσια προφανούς νέας παραγγελίας και πλέον ευρισκόμενα σε πλήρη σύγχυση, εφηύραν... δημοσιογραφική ένσταση συμψηφισμού των οφειλομένων στον μακαρίτη με τα δήθεν οφειλομενα του Δικηγόρου της οικογένειας προς τους Αφους ΚΑΡΥΠΙΔΗ!

Παραδίδοντας μαθήματα Καρυπιδειας ηθικής , αφού έπεσε στο κενό η συκοφαντία τους περί δικηγορικής προμήθειας από το διεκδικούμενο ποσό, προσπάθησαν να λασπολογησουν τον Δικηγόρο της οικογένειας και νομικό σύμβουλο της ΚΕΠ αμφισβητώντας την παγκοινως διαπιστωμένη εντιμότητα και επαγγελματική ηθική του, διαρρέοντας στα κατευθυνόμενα μέσα τους μία απόφαση του 2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκανε δεκτή εν μέρει την αγωγή του Θεόδωρου και της Ειρήνης ΚΑΡΥΠΙΔΗ για συκοφαντική δυσφήμηση τους από τον Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ αναγνωρίζοντας οτι πρέπει να τους καταβάλλει το ποσόν των 5.000€.
Για αυτή την απόφαση πρέπει να σημειωθούν τα εξής:

Α.Κατ'αρχην δεν είναι προσωρινά εκτελεστή, ούτε τελεσίδικη!

Β.Η απόφαση είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ κι όχι καταψηφιστικη, γιατί οι ενάγοντες δεν πλήρωσαν το ανάλογο παράβολο στο Δημόσιο και ρητά δήλωσαν οτι τρέπουν το αίτημα τους σε έντοκο αναγνωριστικό!!

Γ.Η απόφαση έκανε μερικώς δεκτή την αγωγή, καθώς αναγνώρισε οτι πρέπει να καταβάλλω στον καθένα το ποσό των 5.000€, ενώ οι ενάγοντες ζητούσαν να υποχρεωθω να τους καταβάλλω συνολικά το ποσό των 200.000€!!!

Δ.Οι ενάγοντες δεν κατέθεσαν έφεση για να ζητήσουν την επιδίκαση και των υπολοίπων 195.000€!!!!

Ε.Αντιθετα ο εναγόμενος δικηγόρος έχει καταθέσει την από το 2019 έφεση του, ζητώντας την εξαφάνιση της απόφασης!!!!!

ΣΤ.Μαλιστα  η υπόθεση εξακολουθεί να εκκρεμεί, καθώς δεν έχει ακόμα συζητηθεί!!!!!!

Ζ.Ως προς την ουσία της υπόθεσης,το Δικαστήριο έκρινε οτι ο εναγόμενος δικηγόρος δυσφήμησε τους ενάγοντες, επειδή προέβη σε δηλώσεις στο METROPOLIS για τις ακόμα εκκρεμούσες υποθέσεις των εντολεων του πρώην ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ και ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ καταγγέλλοντας στην ΕΕΑ και στον Άρειο Πάγο την εικονικότητα του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ !!!!!!!

Η.Οπως φαίνεται κι από τα πρακτικά της συζήτησης ο εναγόμενος δικηγόρος επανέλαβε την δημόσια δήλωση του ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ  ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!!!!!!

Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ανασύροντας αυτή την ξεχασμένη από σας και καταδικασμένη σε αποτυχία υπόθεση, υπονοείτε οτι ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΣ 10.000€ ΜΕ ΤΑ 30.000€ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ;

Πάντως για να σας διευκολύνω ταμειακα, προκειμένου να πληρώσετε τα δυσβάσταχτα παράβολα σας στο CAS για τις τόσες ανοικτές υποθέσεις σας,
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΦΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΩ ΕΝΤΟΚΩΣ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10.000€ ΔΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΠ ΚΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΜΟΥ (ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ,ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟ,ΚΑΠΕΤΑΝΟ)ΤΟ 50% ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΩΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!
(224.000€-312.000€-79.000€-163.000€)

Υ.Γ.1: Επειδή μετά την παταγωδη αποτυχία σας ως ...σουπερμαρκετατζης πρέπει να μάθετε οτι μπακαλιστικες τακτικές του"τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδοξυδο",δεν ισχύουν στον υπολογισμό των επιδικασθεντων από δικαστικές αποφάσεις!

Υ.Γ.2: Επειδή η αναλγησία σας για την αυτοκτονία της 45 χρονηςυπαλλήλου σας στο σούπερ μάρκετ Γιαννιτσών, (λόγω του ότι ήταν απλήρωτη από σας για 15 μήνες, όπως κι άλλοι 150 πρώην υπάλληλοι σας που σας έχουν μηνύσει, καταγγέλλοντας μάλιστα οτι έμειναν άνεργοι, γιατί δεν τηρήθηκε η νομοθεσία περί διαδοχής), μάλλον ευθύνεται για την ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ!!

Υ.Γ.3:Η παροιμιώδης πλεονεξία σας σας ωθεί να κυνηγάτε το "Μονά-Ζυγα, δικά σας"και στο ποδόσφαιρο,και στην δικαιοσύνη, όμως στα μπακαλοτευτερα σας λογαριάζετε χωρίς τον... ξενοδόχο,την Θεία Δίκη!!!

Υ.Γ.4:Κι επειδή πάντα μιλάμε με στοιχεία, παραθέτω ολόκληρη την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών,τα πρακτικά της δίκης,την έφεση μου,το δημοσίευμα για την αυτοκτονία των Γιαννιτσών και την επίμαχη δήλωση μου στο METROPOLIS!!!!

Καλή Χρονιά με Υγεία,( σωματική, πνευματική και ψυχική !)και μακάρι το 2022 να φέρει την Ηθική Εξυγίανση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής μας".