powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Νέες ιδέες

 Γράφει στο Facebook ο πρώην ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής υπό τον τίτλο "οι Σπέτσες και τα Σκωτσεζικα Highlands":

•Η Μίντιλαντ  είναι πρώτη στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Δανίας,πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.Για την ομάδα η κατάκτηση του πρωταθλήματος ,απέναντι στην αντίπαλο Κοπεγχαγη ,θα είναι η ιστορική στιγμή για το Χέρινγκ,τη Κεντρική Γιουτλανδη ,την όλη Δανία,την Ευρώπη και το κόσμο.
Παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα.
•Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδος διαθέτει τεράστια ερημική έκταση στα Highlands της Σκωτίας.Κοντά στο Iverness.Κάπου εκεί κατοικοεδρευει το τέρας του Λοχ Νες.Προκειμενου να αυξήσει τους δεσμούς αληλλεγγυης και αδελφοσύνης στους παίκτες τους αμόλησε εκεί για ένα τριήμερο χωρίς τροφή,χωρίς νερό,με ελάχιστο εξοπλισμό στο ψοφόκρυο.-10 και βάλε.Επιβιωστε τους είπε.Αν τα καταφέρετε τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει.Μια γροθιά.Το πρωτάθλημα δικό σας.Σκότωσαν ελάφι,άναψαν φωτιά και κοιμούνται αγκαλίτσα για να μην ξεπαγιάζουν.Αδέλφια.32 ποδοσφαιριστές.
•Ιδου πεδίον δόξης λαμπρό μετά τις Σπέτσες.Όχι μόνο για τι ΣΥΡΙΖΑ αλλά για όλες τις κοινοβουλευτικές ομαδες.Ιδιως για τη ΝΔ.Όλες οι διαφωνίες θα λυθούν.Για το ΚΚΕ δεν χρειάζεται.Η ομοφωνία δεδομένη. Ο αθλητικός και fit Στέφανος άνοιξε το δρόμο.Η Μίντιλαντ δείχνει τον τρόπο.Όχι τζάκι και μπουφέδες.Survivor. Bonding.
•Δεν χρειάζεται να τρέχουν στη Σκωτία.Εδώ στα πάτρια στη νήσο Ανθρωποφάγος που την εποφθαλμιούν οι Τούρκοι.Ένα τριήμερο.Έχει λαγούς εκεί.