powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ποια είναι η υποχρέωση του κράτους για τις οφειλές στους ποδοσφαιριστές

 Ανάρτηση του μάνατζερ Βασίλη Αμανατίδη: 

"Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τον ΠΣΑΠ και τον εκπρόσωπο του κύριο Μπαντή, έναν άνθρωπο που όλοι γνωρίζουμε πως έχει ευαισθησίες και προσφέρει τα μέγιστα με τον ρόλο του. Υπάρχει εδώ όμως ένα μεγάλο " αλλά" κύριε Μπαντή.

 Όπως και εσείς γνωρίζετε , αφού έχετε ήδη αναρτήσει μηνύματα του, υπάρχει πρώην παίκτης του ΑΡΗ με αυτοκτονικές τάσεις. Παίκτης που του έχουν πλειστηριάσει μέχρι και...την ψυχή του εκτός από τις ιδιοκτησίες του. Γιατί πολύ απλά υπέγραψε ένα συμβόλαιο που ΔΕΝ τηρήθηκε από την -τότε-  ΠΑΕ (η διοίκηση έχει αλλάξει) . 

Τα βάζετε, λοιπόν, με την πολιτεία γιατί η ίδια της δεν έχει πληρώσει τις υποχρεώσεις ενός ιδιωτικού συλλόγου. Από και ως που το κράτος θα λειτουργεί ως υπερασπιστής των "μπαταχτσήδων" ; Γιατί δεν συγκρούεστε με το κράτος για την αλλαγή του νόμου που επέτρεψε τα νέα ΑΦΜ και με τις ΠΑΕ που ΔΕΝ τηρούν τις υποχρεώσεις τους αλλά ζητάτε χρήματα από την πολιτεία ; 

Την ίδια στιγμή που όταν ομάδες όπως ο ΑΟΞ, η Καβάλα, η ΑΕΛ και ο κάθε ΑΟΞ και ΑΕΛ επειδή δεν έχουν μια στρατιά οργανωμένων οπαδών και θεσμικών προσώπων από πίσω θα πληρώσουν μέχρι κεραίας τις υποχρεώσεις τους ; 

Το κράτος πρέπει να παρέμβει εκ νέου για την ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές από τις ΠΑΕ που λειτουργούν κανονικά εκμεταλλευόμενοι νομολογίες που βγήκαν σε μια νύχτα.  Όχι για να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τον εκάστοτε ποδοσφαιρικό σύλλογο".