powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ: 4 χούλιγκανς με καλάσνικοφ

Σύνδεση τεσσάρων χούλιγκανς που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή έξω από τη Λεωφόρο με σκληρή ομάδα μπράβων, αποκάλυψε έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών.

Την ώρα που οι τέσσερις χούλιγκανς πήγαιναν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν υπό παρακολούθηση από μυστικούς αστυνομικούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν για τη συμπλοκή που ξέσπασε στη συνέχεια

Έτσι, τελικά οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ χούλιγκανς και στη συνέχεια συνελήφθησαν εκ νέου από τη Δίωξη Εκβιαστών ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης σε διάφορες περιοχές. Εκτός από τους τέσσερις χούλιγκανς, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών συνέλαβαν ακόμη δέκα άτομα, ενώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών είναι και τρεις έγκλειστοι.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν ακόμα και καλάσνικοφ, ενώ φαίνεται ότι το κύκλωμα εκβιαστών στρατολογούσε μέλη από τα γήπεδα (πηγή: iEidiseis)