powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ φεύγει από την Τούμπα

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ 50.000 ΘΕΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Τη βεβαιότητά του, ότι το σίριαλ με τους Άραβες θα έχει ευχάριστο τέλος για τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Λάμπρος Μαργαρίτης. Ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του επενδυτικού fund μίλησε στον FM 100 και εξέφρασε την πίστη του ότι ο όμιλος θα επενδύσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κατασκευή νέου γηπέδου, αποκαλύπτοντας ότι έχει ήδη βρεθεί χώρος κοντά στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" (σ.σ. προφανώς, στην περιοχή Καρατάσου").

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την άφιξη του Σαμαρί:

"Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα έρθει το Σάββατο (8/1) και Δευτέρα ή Τρίτη (10 ή 11/1) θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, σε συνέντευξη Τύπου. Αυτή είναι η ενημέρωση που έχω, από την τελευταία επικοινωνία μας, πριν από μια-δυο μέρες" (σ.σ. νωρίτερα, πάντως, ο εκ των νομικών εκπροσώπων των Αράβων, Παρασκευάς Σπυράτος, με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr, επικαλέστηκε πρόσφατη επικοινωνία του με τον Σαμαρί και προανήγγειλε την καθυστέρηση της άφιξής του για δυο-τρεις μέρες).

Για το αν εκτιμά ότι το θέμα θα κλείσει θετικά:

"Η πρόθεσή του είναι διαρκώς θετική, λέγοντάς μου ότι όλα είναι έτοιμα για να συμμετάσχουν στην αύξηση. Το τυπικό θέμα που υπήρχε έχει ξεπεραστεί. Η πρόθεσή τους είναι να πάρουν παραπάνω από το 51% και να επενδύσουν άμεσα περισσότερα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Προσωπικά, δεν έχω καμία επιφύλαξη και φρόντισα να διασκεδάσω οποιαδήποτε αμφιβολία μπορούσε να υπάρξει. Δε διαπιστώνω σε καμία περίπτωση πρόθεση υπαναχώρησης από την πλευρά τους. Αυτή τη φορά, πιστεύω ότι δε θα υπάρξει ανάλογη κατάληξη με τις προηγούμενες περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών. Πιστεύω ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά μέσα στην εβδομάδα και ότι ο ίδιος θα εκθέσει τις απόψεις του. Ήδη έχω στα χέρια μου ένα business plan, το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος, για τα θέματα του γηπέδου, των μεταγραφών κτλ.".

Για την κατασκευή νέου γηπέδου:

"Το θέμα του γηπέδου είναι λεπτό, γιατί υπάρχει ο κόσμος, ο Ερασιτέχνης, ενώ δεν έχουμε μιλήσει και επισήμως, για να ακούσουμε και τις απόψεις τους. Έχει εντοπιστεί χώρος, μέσα στη Θεσσαλονίκη, νομίζω κοντά στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" (σ.σ. προφανώς στην περιοχή Καρατάσου), το οποίο θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τον κόσμο και η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 50.000 θέσεις. Μιλάμε για καινούριο γήπεδο, η πλευρά των επενδυτών δεν αγοράζει το γήπεδο του ΠΑΟΚ".

Για το ενδεχόμενο να εμπλέκονται στην υπόθεση Έλληνες μάνατζερ:

"Απ' όσο γνωρίζω, λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη Έλληνα στην υπόθεση. Ούτε καν υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο".

Για την παραμονή του Ζαγοράκη:

"Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόθεσή τους είναι να παραμείνει ο Ζαγοράκης, δεν ξέρω από ποιο πόστο. Είναι πιθανό να παραμείνει ως πρόεδρος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το γνωρίζω".

Για τα γενικότερα σχέδια των Αράβων:

"Ασφαλώς είναι δεδομένη η πρόθεσή τους για γενικότερες επενδύσεις στην Ελλάδα".