powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Iωαννίδης: “Δεν ζήτησα μηδενισμό του ΟΣΦΠ”

Σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας που τον ήθελε να έχει ζητήσει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα προέβη ο Γιάννης Ιωαννίδης τονίζοντας: “Δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι ξεκάθαρος”.

Ο άλλοτε τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδος φερόταν να έχει ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Ολυμπιακού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και παράλληλα τον μηδενισμό του Ολυμπιακού σε όλα τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος (!), για το χρέος που υπήρχε στο πρόσωπό του μετά την απόλυσή του από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ωστόσο, ο πρώην βουλευτής μιλώντας στην στην εφημερίδα «Goal» για την υπόθεση, ξεκαθάρισε: «Είναι δυνατόν να ζητήσω τέτοιο πράγμα; Είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει καμιά τέτοια περίπτωση. Δεν θα ζητούσα τον μηδενισμό όχι του Ολυμπιακού, τον οποίο υπηρέτησα για έξι χρόνια, αλλά οποιουδήποτε σωματείου».

Ο «ξανθός» τόνισε πως δεν παρεβρέθη καν στην εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ γνωστοποίησε ότι δεν γνωρίζει αν ο δικηγόρος του, Αντώνης Ρουπακιώτης, ζήτησε τον μηδενισμό των Πειραιωτών.

Πηγη: soccerplus.gr