powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σε λόγια να βρισκόμαστε

Αντιγράφουμε από τα πρακτικά της συνεδρίασης της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της 12ης Μαΐου 2011:

Σ.ΕΜΙΝΙΔΗΣ (βουλευτής): "Κύριε πρόεδρε, μας δώσατε κάποια έγγραφα της εφορίας για τον Ηρακλή και κάποια άλλα ... βγάλατε κάποια χαρτιά - δείξατε έγγραφα σε εμάς, ακούστηκε ότι η ΦΑΕ Μοσχάτου κ.λπ. άλλη ομάδα μπορεί να υπάρχει το αντίστοιχο για άλλη ομάδα και επειδή μιλάμε για διαφάνεια και ισονομία - εγώ προσωπικά και όλη η Επιτροπή - όπως ειπώθηκε ομόφωνα, θέλουμε να τηρηθεί".

Σ.ΠΙΛΑΒΙΟΣ (πρόεδρος ΕΠΟ): "Σε αυτό δεσμεύομαι απόλυτα, διότι αυτό που είπατε 100% μπορείτε να έρθετε και να τα ελέγξετε - σας τα δίνω και εγώ - αυτά δεν είναι προγράμματα UEFA, αυτά είναι προγράμματα δικά μας. Αυτό το κάναμε εμείς. Σε αυτό, κ. Εμινίδη, είμαι μαζί σας. Θα σας καταθέσω και των 16 ΠΑΕ της Α΄ Κατηγορίας και των 16 ΠΑΕ της Β΄ Κατηγορίας και των ΠΑΕ της Γ΄ Κατηγορίας".

ΧΡ.ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ (πρόεδρος της Επιτροπής): "Τι θα καταθέσετε;"

Σ.ΠΙΛΑΒΙΟΣ: "Φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Ότι υπάρχει. Δηλαδή, τις απαντήσεις που δόθηκαν από τις αρμόδιες αρχές - εφορίες και ασφαλιστικούς οργανισμούς - και αυτό θα το κάνω, γιατί δεν έχω καμία ρήτρα εμπιστευτικότητας γι’ αυτό. Καμία ρήτρα εμπιστευτικότητας. Αμέσως με το που τελειώσει θα σας το καταθέσω στην Βουλή".

>>> Πήγαν οι βουλευτές στην ΕΠΟ ή έστειλε τις ενημερότητες ο Σ.Πιλάβιος στη Βουλή και δεν το μάθαμε;