powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Παντελή στο FM100: "Δεν μας φοβίζουν οι απειλές της ΕΠΟ"

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ;"

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στο Δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και επιβεβαίωσε το ότι σήμερα ο Ηρακλής κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στα πολιτικά δικαστήρια. Ενώ, παράλληλα, επεσήμανε πως δεν τον φοβίζουν οι απειλές της ΕΠΟ περί υποβιβασμού της ομάδας στην Football League 2.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τόνισε στο FM100: «Σήμερα καταθέσαμε ασφαλιστικά μέτρα. Είμαι μια σειρά από διάφορα νομικά σημεία τα οποία έχουν καταθέσει οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κύριος στόχος είναι να μην πάρει την θέση μας στην Σούπερλίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης».

Επίσης, είπε: «Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι έχουν γίνει τόσα πολλά το τελευταίο εικοσαήμερο και η Πολιτεία θα έπρεπε να προστατεύσει τουλάχιστον την αθλητική δικαιοσύνη».

Για την επιστολή στον πρωθυπουργό: «Αποφασίσαμε να κάνουμε την επιστολή και να παραθέσουμε όλο το ιστορικό της προσπάθειας εξόντωσης του Ηρακλή. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ, φάσκουν και αντιφάσκουν. Ολες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι για να τιμωρηθεί ο Ηρακλής».

Για τις απειλές της ΕΠΟ: «Αν θεωρούν ότι με τον υποβιβασμό του Ηρακλή στην Football League 2, θα εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, ας το κάνουν και αυτό ας μας ξαναυποβιβάσουν».

Για την πλαστή ενημερότητα: «Ενας άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέψει την ιστορία μιας ομάδας. Δεν γίνεται μια ασφαλιστική ενημερότητα, 20.000 ευρώ να καταστρέψει την ιστορία ενός συλλόγου. Η Τρίπολη είναι η ομάδα που ακούστηκε από τις πρώτες ομάδες στα στημένα παιχνίδια και έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα δεν τους έχει καλέσει κανείς να απολογηθούν», κατέληξε.