powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκάλυψη στον FM100: Το κατηγορητήριο κατά Μποροβήλου-Μπέου υποβιβάζει την Τρίπολη!

O FM100 αποκάλυψε το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου κατά Μποροβήλου-Μπέου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αστέρας κατηγορείται για δωροδοκία και επίσημα, με τον πρόεδρό του, Γιώργο Μποροβήλο, να φέρεται ότι έδωσε 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο, όταν η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αντιμετωπίζει τον σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού στη Football League.

Το κατηγορητήριο αναφέρει:

"Ο Γ. Μποροβήλος ενεργώντας κατ' επανάληψη και από κοινού με άλλους και έχοντας δόλο, υποσχέθηκαν και πρόσφεραν ως δώρο στον Ολ. Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο 500.000 ευρώ σε μετρητά, για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου (2-1) και συμφώνησαν να έχουν μειωμένη απόδοση οι αθλητές ώστε να νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης, να βελτιωθεί η βαθμολογική του θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό.Αυτό έγινε αποδεκτό από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος παρέλαβε τα χρήματα.Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ήταν μυημένοι από τον Αχιλλέα Μπέο, με σκοπό να έχουν μειωμένη απόδοση στον συγκεκριμένο αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου τελικά ήταν 2-1 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης".

H υπόθεση εκδικάζεται αύριο στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.