powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τσάκας στη "Δίκη": "Γήπεδο στο Γουδί"!

Mιλώντας στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ" ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε την εναλλακτική λύση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αν δεν ευδοκιμήσει ο Βοτανικός, να γίνει στο Γουδί. Τόνισε χαρακτηριστικά:
«Όπως είναι πλέον τα πράγματα, ακόμη κι αν δεν προχωρήσει το θέμα με το Βοτανικό, μπορούμε να αγοράσουμε την έκταση στο Γουδί. Πλέον, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για αγορά έκτασης και μπορούμε να κάνουμε εκεί την «πράσινη» πολιτεία που θα στεγάσει όλα τα τμήματα του συλλόγου». Ο Τσάκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο πρίγκιπας θα βρίσκεται στην Ελλάδα, όχι όμως στο Φαληρικό γήπεδο μαζί του: «Εγώ θα είμαι στο Καραϊσκάκης. Ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στο γήπεδο. Το Καραϊσκάκης δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος να φιλοξενήσει τον πρίγκιπα στην πρώτη του γηπεδική παρουσία».
Σε ότι έχει να κάνει με το deal για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε: «Αύριο ξεκινάμε τον έλεγχο και ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες. Στις 15 πρώτες ημέρες είχαμε τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται στην Ελλάδα. Πολλοί αμφισβήτησαν ακόμα και την ύπαρξή του και ο πρίγκιπας με αυτά που άκουγε αντιδρούσε. Φθάσαμε να λέμε τον φερόμενο πρίγκιπα, το φερόμενο εκείνο, το φερόμενο άλλο… Υπογράψαμε το MoU και όλα από εδώ και πέρα είναι τυφλοσούρτης. Το προσύμφωνο είναι το 80% της συμφωνίας. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Οι έλεγχοι του Βγενόπουλου πριν πάει την ΠΑΕ κράτησαν 2,5 μήνες...».
Τέλος, σχετικά με την αλλαγή της νομοθεσίας για την αγορά των μετοχών και την προεδρία του νέου ΔΣ του Τριφυλλιού, υπογράμμισε: «Αν έχει ψηφιστεί ο νόμος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα είναι όχι μόνο Άραβας, αλλά ο ίδιος ο πρίγκιπας».