powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Βελτιωμένη η εισαγγελική πρόταση: 24.000 διαρκείας και 10.400 για τα γυναικόπαιδα των κατόχων

Ένα βήμα παραπάνω κάνει ο πρώην αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιάννης Παναγόπουλος, μέλος (επί τέσσερεις συνεχόμενες θητείες) του ΔΣ της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Επιχειρεί με βελτιωμένη πρόταση να ικανοποιήσει ακόμη και τη δέσμευση κυβέρνησης-ΕΠΟ για 37.000 εισιτήρια στους οπαδούς των δύο φιναλίστ.

Ιδού:

"(έχει σταλεί ήδη η συμπλήρωση της πρότσσης μετά τη λήψη απόφασης για 17.200 εισιτήρια ανά ομάδα στον κ.Βασιλειάδη και στον κ.Γραμμένο )
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 
****Ενόψει του τελικού του κυπέλλου και προς εξάλειψη του κινδύνου  προσέλευσης σε αυτόν ανεξέλεγκτης ποιότητας αλλά και ταυτότητας φιλάθλων σκεφτείτε το ενδεχόμενο χορήγησης εισιτηρίων μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων. Η μετάβαση στο γήπεδο και η είσοδος να γίνεται με ταυτόχρονη επίδειξη της αστ.ταυτότητας του εισιτηρίου του αγώνα και του εισιτηρίου διαρκείας. Ο αριθμός μπορεί να καθοριστεί με βάση τον ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας της μίας ομάδας Χ 2. Αν έχω σωστή γνώση τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ είναι 12.000 άρα θα πρέπει να εκδοθούν 24.000 συνολικά εισιτήρια.

*****Για να φτάσουμε στο όριο των 17.200 ανά ομάδα που ήδη αποφασίσατε προτείνεται τα υπεβάλλοντα 5.200 ανά ομάδα να χορηγηθούν κατά προτεραιότητα μόνο σε μέλη οικογενειών (γυναίκες και παιδιά μέχρι 16 ετών) που θα προσέρχοναι μαζί με τον κάτοχο του διαρκείας κλπ ως ανωτέρω. Άρα θα εκδοθούν 24.000 εισιτήρια για κατόχους διαρκείας και 10.400 για πιστοποιημένα μέλη οικογενειών τους".