powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη του Ολυμπιακού

Το νομικό τιμ της ΑΕΚ (ο δικηγόρος - CEO Μηνάς Λυσάνδρου και η δικηγόρος Έλλη Ρίζου), υπέστη ήττα στην υπόθεση του Λάζαρου.
Αρχικά, στον πρώτο βαθμό  ενώπιον της ΠΕΕΟΔ έγινε γνωστό ότι ο CEOήταν δικηγόρος του Λάζαρου όταν ο τελευταίος υπέγραψε στην ΑΕΚ. Ο Λάζαρος βρήκε απέναντί του τον τότε δικηγόρο του και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι ‘άλλα του έλεγε όταν ήταν πελάτης του’.
Στη συνέχεια, όταν έγινε γνωστή η επαίσχυντη διαρροή της απόφασης σε οπαδικό ιστότοπο του Ολυμπιακού, πριν την επίσημη δημοσίευσή της από την ΕΠΟ, το νομικό τιμ της ΑΕΚ δεν ζήτησε ούτε καν το αυτονόητο:
Να συζητηθεί δηλαδή ξανά η υπόθεση στην ΠΕΕΟΔ με άλλη, νόμιμη σύνθεση – και με τακτικό δικαστή (και όχι συνταξιούχο), όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ και ο νόμος – για ευνόητους λόγους διασφάλισης της ακεραιότητας και της αμεροληψίας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιορίστηκε σε μια ‘χλιαρή’ ανακοίνωση που μεταξύ άλλων έλεγε ότι ‘απλώς νομίζαμε ότι αυτές οι εποχές είχαν παρέλθει ανεπιστρεπτί’.
Όμως αυτό δεν έφτασε, φυσικά, για να αποτρέψει την εις βάρος της πρωτόδικη απόφαση, ούτε και για να απομακρυνθούν από την αθλητική δικαιοσύνη οι δράστες της επαίσχυντης διαρροής (που … είχε ‘ενοχλήσει’ και τον Γραμμένο).