powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ό,τι πει η κάλπη

Στην πρόσφατη γιορτή του ποδοσφαιριστή ο κ. Κόρμπος είπε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα των ποδοσφαιριστών είναι το εγγυητικό ταμείο, που το έφαγε το μαύρο φίδι κι ας περιμένουν 1.000 ποδοσφαιριστές να πληρωθούν απ’ αυτό, και η ασφάλιση στη Football League.
Τα ίδια άλυτα προβλήματα τα τελευταία 6-7 χρόνια!
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και οι υπόλοιποι (αμειβόμενοι και μη) συνδικαλιστές τι ακριβώς κάνουν, προετοιμάζουν κάθε χρόνο, όλο το χρόνο, τη γιορτή του ποδοσφαιριστή;
Και με την υπόθεση Περνίς κατά του Ηρακλή ασχολήθηκαν καθόλου, όπως τους ρωτάει η στήλη (https://dikisports.blogspot.com/2019/02/128.html), ή μήπως αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους για να μεγαλώσει κι άλλο η λίστα των 1.000 που περιμένουν την ενεργοποίηση του εγγυητικού ταμείου;
Δυστυχώς, οι μόνοι που δεν φταίνε για αυτό το κατάντημα είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των γηπέδων, οι εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές.
Αυτοί που αποτελούν το βασικό συστατικό του προϊόντος του ποδοσφαίρου, αυτοί που προσφέρουν το θέαμα.
Αν όμως θέλουν ένα καλύτερο μέλλον, που ασφαλώς και τους αξίζει, ας το διεκδικήσουν στις επόμενες εκλογές του ΠΣΑΠ όταν θα κληθούν να εκλέξουν τους (επόμενους) συνδικαλιστές τους.