powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα

Τον Αύγουστο του 2018 οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Κ.Σιμιτζόγλου-Δ.Λαϊνης και η πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας Γ.Λ. Ιωαννίδου αυτοπροτάθηκαν βάσει της τροπολογίας Βασιλειάδη, ενώ δεν είχαν προταθεί από την υπηρεσία τους.
Το γεγονός ότι αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε ψήφους στην ψηφοφορία της Γ.Σ. της ΕΠΟ, για την εκλογή των εν ενεργεία δικαστών και εισαγγελέων της αθλητικής-ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης, ενώ δεν είχαν προταθεί από την υπηρεσία τους, είχε προκαλέσει κάποια εντύπωση.
Όχι όμως και στην ΑΕΚ, που τότε δεν είχε πει κουβέντα για την αντισυνταγματική τροπολογία Βασιλειάδη και την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (" … Επίσης με τροπολογία και χωρίς να έχει αναφανεί κάποιος ιδιαίτερος λόγος παρατάθηκε η θητεία των αθλητικών δικαστών, παρά το γεγονός ότι με το ν. 4326/2015 οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί ορίζονται για τριετή θητεία χωρίς δυνατότητα ανανέωσής της. Η Ε.Δ.Ε. εκφράζει την αντίθεσή της σε τέτοιες λογικές που καθιστούν άνευ αξίας τους καταλόγους που αποστέλλονται στην Ε.Π.Ο. από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές ... ").
Τώρα όμως η ΑΕΚ πετάει το"ατσαλόκαρφο" για τον Κ.Σιμιτζόγλου.