powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Προϊστάμενος είναι, δε δέχεται … παρεμβάσεις στο έργο του

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, που επιβεβαιώνει πλήρως την ανάρτηση της στήλης "Καθυστερεί ο 'προϊστάμενός' τους, καθυστερούν κι αυτοί" (http://dikisports.blogspot.com/2019/06/blog-post_586.html).

Δείτε ενδεικτικά, για να κάνετε συγκρίσεις, τι λέει το άρθρο 28 του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ("Τμήμα Εισαγγελικών Γραφείων"):

"Στην αρμοδιότητα του Τμήματος αυτού υπάγονται :
Η παραλαβή των δικογραφιών (ανακριτικών και προανακριτικών) από τα Τμήματα της Ποινικής Δίωξης και η ετοιμασία αυτών προς χρέωσηαπό το διευθύνοντα της Εισαγγελίας, στους εισαγγελικούς λειτουργούς, για επεξεργασία".

Και ο Αλ.Δέδες είναι πράγματι αυτός που χρεώνει (ή ΔΕΝ χρεώνει κατά την κρίση του) για επεξεργασία τις δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο οποίος, περιέργως, αποδέχεται αδιαμαρτύρητα αυτή την παράτυπη διαδικασία που πλήττει την προσωπική και λειτουργική του ανεξαρτησία.

Και εν προκειμένω, προφανώς ο Αλ.Δέδες και οι συνεργάτες του δεν εκτίμησαν, από νομικής απόψεως (!), ως δυσμενή δήλωση ή κρίση αυτό που είπε ο Χ.Χούμπελ.

Ότι δηλαδή κάποια ή και όλα τα μέλη της Ε.Ε. ΕΠΟ
είναι "ματιασμένα" λόγω "επιστράτευσης".