powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ στη "ΔΙΚΗ": Ανοίγει το ελληνικό "κουτί της Πανδώρας" για Ραούλ Μπράβο - 4 εισαγγελικές αναφορές!

Μετά τις εννέα νέες συλλήψεις στην Ισπανία για το διεθνές στοιχηματικό σκάνδαλο, η Εισαγγελία Αθηνών διαβίβασε στοιχεία για την ελληνική εμπλοκή της υπόθεσης. 
Η εμπλοκή του ποδοσφαιριστή Ραούλ Μπράβο στο φερόμενο ως κύκλωμα στοιχηματισμού δημιουργεί συνθήκες αιτήματος δικαστικής συνδρομής από την Ισπανία. 
Οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραλάβουν το σύνολο της δικογραφίας ώστε να διαπιστώσουν αν ένας Έλληνας ποδοσφαιρικός παράγοντας και ένας ιδιώτης έχουν οποιαδήποτε σχέση με το επονομαζόμενο «σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο». 
Μάλιστα εξεταζεται το άνοιγμα τραπεζικων λογαριασμών και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου.
Για το "στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο" μέχρι τώρα έχουν σταλεί τέσσερις εισαγγελικές αναφορές, όπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open". 
Οι ελληνικές αρχές συγκέντρωσαν πληροφορίες για τους Ελληνες εμπλεκομένους, οι οποίοι συνδέονται στενά με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. 
Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν στοιχηματίσει σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, την εποχή που ο Ραούλ Μπράβο αγωνίζονταν είτε με τη φανέλα του Αρη είτε με τη φανέλα της Βέροιας. 
Στα εισαγγελικά στοιχεία περιλαμβάνεται και η εμπλοκή ενός Ελληνα που επισκέπτονταν πολύ τακτικά τον Ραούλ Μπράβο στην Ισπανία. Ηταν ο άνθρωπος που λειτουργούσε ως σύνδεσμος του ποδοσφαιριστή με ποδοσφαιρικό παράγοντα στην Ελλάδα. 
Δεν αποκλείεται να ελεγχθούν και όλα τα ματς που είχε στείλει ως ύποπτα  χειραγώγησης η Sportradar εκείνη την εποχή. 
Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην υπόθεση, όπως είχε ισχυριστεί Σέρβος δημοσιογράφος.