powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ, μετά τη μακαρονάδα ανακάλυψαν και την Αμερική, τον τροχό, το … μανάβη και τις πατάτες

Διαβάστε από το SDNA την καινούργια υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησαν για πρώτη φορά σήμερα (!) οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της καταγγελλόμενης πολυιδιοκτησίας:
" … Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ ήταν ότι αφενός δεν έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας συνεπώς δεν μπορεί να προκύψει τιμωρία αφού το παράρτημα του Πειθαρχικού Κωδικά "απαιτεί" μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού.
Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό της Ξάνθης έχει ανακληθεί.
Επίσης, τονίστηκε ότι στους κανονισμούς της ΕΠΟ δεν γίνεται πουθενά λόγος αναφορά σε πολυιδιοκτησία και πουθενά δεν προβλέπεται τιμωρία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Μπίρδας... "Δεν έχετε πλαίσιο να μας διώξετε, πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη η πειθαρχική δίωξη και να απαλλαγούμε. Δεν υπάρχει κανονισμός γι' αυτή την παράβαση" …".
Όταν δεν γίνεται αναφορά στην "πηγή", πρόκειται περί πλαγιαρισμού (λογοκλοπής με απλά λόγια).
Για να καταλάβετε τι εννοούμε, διαβάστε κάποιες από τις αναρτήσεις της στήλης (με τις αναγκαίες παραπομπές, σε αναγνώριση των οικείων πνευματικών δικαιωμάτων), της Πέμπτης 20/2/2020:
("Κουίζ για αρχάριους … Ερωτήματα: 1.Το πιστοποιητικό του ΠΑΟΚ δεν έχει ανακληθεί από την ΕΕΑ. Μπορεί άραγε να επιληφθεί ο πειθαρχικός τακτικός δικαστής της SL1 όταν δεν έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό αυτό;
2.Ποια διάταξη θα εφαρμόσει ο τακτικός δικαστής σ’ αυτή την περίπτωση, αφού δεν έχει ανακληθεί το πιστοποιητικό; Το άρθρο 30 του ΚΑΠ, που καταργήθηκε στις 13/8/2019 όταν ο Lefterakis κοιμόταν, ως συνήθως, τον ύπνο του (μονόπατου) δικαίου;…κλπ.")

Τελικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να συμφωνούν σ’ ένα πράγμα:
Ότι οι νομικοί του παραστάτες είναι ακόμα χειρότεροι από την παρούσα τεχνική του ηγεσία.

ΥΓ.: Ειδικά ο Αλ Μπαλτάκ μετά τον Τσαουσέσκου και τη Λιβύη, αυτή τη φορά έδωσε ρεσιτάλ αφού μίλησε για … πατάτες και μανάβη.
Μάκη (όχι ... "Μανάβη") να τους χαίρεσαι (είσαι και νομικός).