powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο λόγος στο λαό: "Ανίκανοι, διαπλεκόμενοι, στούρνοι και εξαφανισμένοι"

Σχόλια αναγνωστών, κάτω από το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, "Ελληνικό ποδόσφαιρο: Όποιος δεν συμμορφωθεί με τους νέους κανόνες θα αποβάλλεται από την Ευρώπη!"

  https://www.protothema.gr/sports/article/971848/elliniko-podosfairo-opoios-den-summorfothei-me-tous-neous-kanones-tha-apovalletai-apo-tin-europi/#Comments

"Στην πρώτη στραβή ο κούλης θα σχίσει το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο και θα εμφανιστεί ως ο νέος al6 που έβγαλε την ελλάδα από τα ποδοσφαρικά μνημόνια..Αθάνατη ελλαδάρα"
"Ανίκανοι Δεξιοί, ανίκανος Κούλης. Ζητάτε από τους ξένους, να κάνουν τη δουλειά για την οποία σας ψήφισε ο λαός. Να βάλετε δίκαιους κανόνες και να εφαρμόσετε τους νόμους. Κότες. Είστε ανίκανοι να τα βάλετε με τα συμφέροντα, γιατί είστε μέχρι το μεδούλι διαπλεκόμενοι. Τελικά, έχετε τόσο ισχυρό DNA, που δεν αλλάζει με τίποτα, όσα χρόνια και να περάσουν"
"Ενας γνώριζε καλα απο ποδόσφαιρο, και αυτοι τον διέγραψαν, μιλάω για τον Ζαγοράκη. Τεραστια εμπειρία στο χώρο, που θα μπορούσε να βοηθήση παρα πολύ σε αυτο το θεμα και να βρεθεί λύση. Τι να πεις. Και κάθεται τώρα το γραφείο του πρωθυπουργού και ο πρωθυπουργός και ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Σε ποιο κρατος σε ποια χώρα της Ευρώπης η αλλού, θα καθόταν το γραφείο του πρωθυπουργού και ο πρωθυπουργός να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Σε ποια??????? Και τη βλέπουμε τώρα σε αυτην την χώρα. Να μην υπάρχη πουθενά ο κυριος αρμόδιος σε τέτοια θέματα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, και να ασχολητε ενας άλλος υπουργός. Τι να πεις????"
"Εδώ ρε φίλε έχουμε τον κάθε στούρνο για υπουργό άμυνας κι εσύ αναρωτιέσαι για τον υφυπουργό αθλητισμού;"