powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Χρυσοχοΐδης "πετάει το μπαλάκι" στον Αυγενάκη

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έστειλε σε ΓΓΑ, ΕΠΟ και SL1 ένα έγγραφο που σηκώνει πολλή συζήτηση.

Το βέβαιο είναι ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξέρει να φυλάει τα νώτα του.

Ιδού η σχετική επιστολή:

"Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.
Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις".