powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΚΕΠ σε Ζαγοράκη: "Δώστε μας την απόφαση Οριόλ"

Η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών ζητάει από τον Θ.Ζαγοράκη την απόφαση του CAS για την υπόθεση Οριόλ ώστε να την προωθήσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. 

Ιδού:

"ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ 
κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ 

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ CAS


1.Της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ" (ΚΕΠ) που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπειται νόμιμα,

2.Του Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστη, κατοίκου Πτολεμαΐδας. 

Κύριε Πρόεδρε - Συνάδελφε,
Όπως θα έχετε ενημερωθεί από τα δικογραφα των μελών μας που εκκρεμούν ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και τις σχετικές αποφάσεις του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, σύμφωνα με τους ισχύοντες εγχώριους και διεθνείς κανονισμούς την εκτέλεση των αμετάκλητων αποφάσεων μας και την είσπραξη των δεδουλευμένων μας. 
Παρότι σας έχουμε ζητήσει να επιληφθειτε προσωπικά ως ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ των εκκρεμουσων υποθέσεων μας, προκειμένου ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΆΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΔΠ( ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ FIFA, ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CAS) , ακόμα αναμένουμε κι ευελπιστούμε στην εκ μέρους σας άμεση πρόσκληση μας. 
Θα έχετε προφανώς ενημερωθεί οτι μόλις χθες το CAS δικαίωσε τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. ΟΥΡΙΟΛ επιδικαζοντας του το ιλιγγιωδες ποσό του 1.100.000€ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2010-2011!
Το CAS με την απόφαση του για πολλοστή φορά δέχθηκε αυτό που φωνάζει στεντορεια εδώ και ένα χρόνο η ΚΕΠ, δηλαδή οτι ο νέος Αρης είναι αθλητικός διάδοχος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ και οφείλει να πληρώσει τα παλιά χρέη προς τους ποδοσφαιριστές. 
Επειδή εκκρεμεί και η υπόθεση ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ στην οποία ως συνένοχος εμπλέκεται και η ταπεινωτικα τιμωρηθεισα ΕΠΟ, θα περιμέναμε από την ΕΠΟ να δημοσιεύει όλες τις αποφάσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Δυστυχώς πληροφορηθηκαμε από τον αθλητικό ηλεκτρονικό τύπο, τόσο την απόφαση του CAS για την υπόθεση IBE KINGSLEY, oσο και την απόφαση URIOL. 
ΕΠΕΙΔΗ σήμερα δικάζεται η υπόθεση του μέλους μας Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ κατά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενώπιον του ΔΔΠ/ΕΠΟ, όπως και η υπόθεση Αθανασίου ΠΙΝΔΩΝΗ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ενώ εκκρεμούν δεκάδες άλλες υποθέσεις, 

           ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ

1.ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΜΕΡΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ CAS
ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ FIFA, 

2.ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ CAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ OΥΡΙΟΛ/ΑΡΗΣ, ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΔΠ. 


          ΑΘΗΝΑ 28.5.2021

ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, 
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ"