powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Απαίτηση για εκλογές στην Ένωση Διαιτητών

Πέντε μέλη του ΔΣ της ΕΔ/ΟΔΠΕ ασκούν δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο της Ένωσης Διαιτητών Ηλ.Καραμάνη και ζητούν άμεσα εκλογές. 

Ιδού η σχετική επιστολή: 

"Κύριε πρόεδρε, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της 24/9/22 αναφέρατε ότι μαζί με δυο μέλη του ΔΣ , τον κ.Πατσαουρα και τον κ.Χαρίση συναντηθηκατε σε προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο .

Η συνάντηση έγινε εν αγνοία των υπολοίπων μελών του ΔΣ .

Αυτό συνεπάγεται ότι τα θέματα που θέσατε στον κ. Μπαλτάκο δεν προέρχονται από απόφαση ΔΣ .

Μας ανακοινώσατε την συνάντηση ,  αλλά όπως μας είπατε , δεν μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα θέματα της συζήτησης διότι συμφωνήσατε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να κρατηθούν μυστικά τα συζητηθεντα και θα κριθεί από τον κ. Μπαλτακο η ανακοίνωση τους .

Προφανώς νομίζετε ότι απευθύνεστε σε αδαείς .

Η ΕΔ/ΟΔΠΕ δεν είναι επιχείρηση σας .

Σε κανένα εδάφιο του καταστατικού δεν  αναφέρεται ότι μπορείτε να οργανώνετε επιτροπές μόνος χωρις απόφαση ΔΣ που θα συνευρίσκονται για συζητήσεις που αφορούν σοβαρότατα θέματα για το μέλλον της ΕΔ/ΟΔΠΕ και των μελών της .

Με τι κριτήρια επελέγησαν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι για να παρευρεθούν στην συγκεκριμένη συνάντηση ;

Καμία εμπιστοσύνη στα πρόσωπα και των τριών σας .

Εσυ μας αποκάλεσες εκβιαστές γραπτώς και προφορικώς και οι δυο συγκεκριμένοι ουδέποτε απάντησαν αν είμαστε , σε ερώτηση μου αν και πότε τους εκβιάσαμε και με τι τρόπο .

Με παρέπεμψες να κινηθώ δικαστικά για να με ενημερώσεις ποιοι είναι οι νομικοί σύμβουλοι που συνεργαζόμαστε , τι διεκπεραιώσεις έχουν κάνει και ποια η αμοιβή του καθενός .

Δεν απευθύνθηκα στην επιχείρηση σου!

Δυστυχώς και δεν γνωρίζουμε το γιατί , μετά πάροδο πολύ χρόνου από τις εκλογές  ανακοίνωσες ότι όλες οι διοικήσεις μας  είναι παράνομες και ότι δεν σε απασχολούσε γιατί ήθελες να λειτουργούμε και ότι ψήφιζες παράνομα .

Άραγε τι θέλεις να παραστησεις;

Προφανώς δεν κατάλαβες τι ζημιά έκανες .

Ως συνήθως αποφασίζεις με το ΕΓΩ .

Λάθος χρονική στιγμή για ηρωϊσμούς!

Θεωρήσαμε ότι το έλεγες για λόγους εντυπωσιασμού και γι αυτό ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε την…εξομολόγηση .

Δυστυχώς όπως ήταν αναμενόμενο από την ομολογία σου πρόεδρε μας περιέλαβαν τα ΜΜΕ και μας ξεφτιλίζουν .

Δεν γνωρίζουμε αν το έχεις αντιληφθεί .

Δεν γνωρίζουμε τι παρανομίες έχουν γίνει .

Εμείς δεν κάναμε κάποια παρανομία .

Γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν μένει κρυφό αποδείχθηκε άλλωστε από την διαρροή των δηλώσεων σου στο ΔΣ και επειδή η επιστολή θα κοινοποιηθεί στους συνδέσμους , σε παρακαλούμε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το διασυρμό της ΕΔ/ΟΔΠΕ από τα λεγόμενα σου περί παράνομων πράξεων , να υποβάλλεις άμεσα την παραίτηση σου οδηγώντας την ΕΔ/ΟΔΠΕ σε εκλογές .

Ελπίζοντας ότι έχεις καταλάβει και κατανοήσει ότι είτε αληθεύουν είτε όχι οι δηλώσεις σου στο ΔΣ η ηθική βλάβη για την ΕΔ/ΟΔΠΕ και τα μέλη του ΔΣ είναι ανυπολόγιστη .

Καλούμε τους Συνδέσμους λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα να συμμετέχουν ενεργά ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές .

Συγκλήσεις γενικών συνελεύσεων με θέματα όπως αυτά της γενικής συνέλευσης που προσδιορίστηκε απλά κρατούν ζεστή  την καρέκλα του προέδρου .

Η επιστολή προς όλους τους παραλήπτες δεν περιέχει κανένα νόημα εκβιασμού ή προσβολής 

Αντιθέτως ακόμη και προς τον πρόεδρο γίνεται με σεβασμό και παράκληση .

Γιωργος Σπανεας

Βασιλης Ράπτης 

Βαγγελης Δημοπουλος 

Σπυρος Λιολιος

Γιωργος Τσιμικλης"