powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Μπαλτάκος: "Δεν τα έχω βρει με τον Μαρινάκη"

Για θέμα της μη ανανέωσης Κολιολιού, με απόφαση Φιλιππούση, χωρίς απόφαση Ε.Ε. ΕΠΟ και κατάθεση έφεσης για την απόφαση του δικαστηρίου πάλι χωρίς απόφαση Ε.Ε.

Μπαλτάκος. Έγινε έφεση την επομένη της απόφασης από δικηγόρο που δεν είναι στην ΕΠΟ. Ποιος του έδωσε πληρεξουσιότητα, ποιος δίνει εντολές χωρίς η ΕΕ να γνωρίζει. Αν χαθεί η υπόθεση θα πρέπει να λογοδοτήσουμε.

Αλεξίου: Τέτοια ζέση με προβληματίζει (αναφέρεται στην απόφαση του δικαστηρίου). Η απόφαση έχει πρωτοφανή λάθη και ικανοποιεί αιτήματα που δεν υφίστανται.

Γκαγκάτσης: Δεν γίνεται να μην αναφέρονται όλα τα ονόματα των υπαλλήλων που είτε τους ανανεώνουμε τη σύμβαση, είτε τους απολύουμε. Κανείς δεν ήξερε αν η σύμβαση του Κολιολιού λήγει ή όχι. Δεν θα φορτωθούμε στην πλάτη μας 200.000 ευρώ.

Φιλιππουσης: Η ΕΕ ήξερε τι ψήφιζε, ο Κολιολιός ήταν δήθεν αναπληρωτής Οικονομικός διευθυντής, πληρώνονταν με 8.500 ενώ δεν υπήρχε η θέση του στο οργανόγραμμα. Αλλάξαν οι οικονομικοί διευθυντές, όλα έγιναν νόμιμα, εκτός αν εννοείται ότι ο Ζαγοράκης παρανόμησε. Από τη στιγμή που εγώ και ο Ζαγοράκης συμφωνούμε, η ΕΕ ήξερε. Ο Κολιολιός αρνήθηκε να υπογράψει σύμβαση ορισμένου χρόνου, τον πληρώσαμε τον Μάϊο και τον Ιούνιο και δεν του ανανεώσαμε τη σύμβαση. Με την παρέμβαση άλλων τμημάτων, επειδή επέμενε ότι είναι αορίστου χρόνου κι για να μην πάμε στα δικαστήρια, του δόθηκε η αποζημίωση.

Γκαγκάτσης: Δεν έχω δει πιο κατάφωρη παραβίαση καταστατικού, πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του Κολιολιου στην απόφαση. Η επιστολή που κάνατε θα πάει στα αρμόδια όργανα όπως και η απόλυση Κολιολιού. Με ποια απόφαση ανατέθηκε η υπόθεση στον κύριο Κατσαούνη.

Φιλιππουσης: Του έχουν ανατεθεί και άλλες υποθέσεις, δεν υπάρχει απόφαση για τον διορισμό.

Γκαγκάτσης: Είναι παράνομη οποιαδήποτε ανάθεση εργασίας σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς απόφαση ΕΕ. Ποιος το έκανε; Ακούω ποιος το έκανε;

Φιλιππουσης: Κύριε Μπάρτζη ποιος επικοινώνησε με τον Κατσαούνη;

Μπαρτζης: Κατόπιν εντολής σας εγώ.

Φιλιππουσης: Το καταστατικό μου δίνει το δικαίωμα να καθοδηγώ τις υπηρεσίες

Γκαγκάτσης: Ποιος έδωσε εντολή για να ασκηθεί έφεση. Παραβιάζετε κατάφορα το καταστατικό. Πρώτη φορά τόση συνομολογία για παραβίαση καταστατικού. Η υπόθεση θα πάει στη Δεοντολογίας.

Μπαλτάκος: Διορίσατε δικηγόρο και κάνατε έφεση χωρίς απόφαση ΕΕ; Είστε σοβαροί; Αν ο Κολιολιος μάθει ότι δεν υπάρχει πληρεξουσιότητα, θα κερδίσει και την έφεση.

Φιλιππουσης: Παραιτηθείτε από την έφεση για να γελάσουμε, Μας απειλείται με τη Δεοντολογίας. Δεν θέλετε να πατέ σε έφεση; Δικά σας είναι τα λεφτά. Να προβούμε σε δεύτερη επικουρική καταγγελία κατά του Κολιολιού.

Γκαγκάτσης σε Μπαρτζη: Συστεγάζεστε με τον κύριο Κατσαουνη όπως διαβάζω σε site;

Μπαρττζης: Συστεγάζομαι, το έχω πει και στον πρόεδρο.

Γκαγκάτσης: Δώσατε υπόθεση σε αυτόν με τον οποίο συστεγάζεστε; Αντικαταστατικά ανατέθηκε η υπόθεση στον κύριο Κατσαουνη, να παραπεμφθεί στην Δεοντολογία για να διερευνήσει ευθύνες εμπλεκόμενων προσώπων.

Αγραφιώτης: Υπήρχε απόφαση συμβιβασμού με Γιάννη Παπαδόπουλο, να του δώσουμε αποζημίωση και να μην πάμε δικαστικά.

Φιλιππούσης:  Με βάση το άρθρο 55 άσκησα τη στοιχειώδη υποχρέωση μου προς την ΕΠΟ και κατέθεσα έφεση

Γκαγκάτσης: Έχετε κανει το καταστατικό κουρελόχαρτο.

Μπαλτακος: προτείνω άμεση επαναπρόσληψη και διαπραγμάτευση για να μειωθεί ο μισθός και το ποσό που του έχει επιδικαστεί. Κυριε Μπάρτζη θέλετε να κάνετε εκδικητική καταγγελία, τα λέτε σε μένα που είμαι 40 χρονιά δικηγόρος και ξέρω. Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που λέτε. Γιατί κάνατε συμβιβασμό με την Γουλέ, και όχι με τον Κολιολιό; Κάνατε συμβιβασμό με κάποιο που δεν είχε κερδίσει αγωγή και δεν κάνατε με κάποιο που είχε κερδίσει; Τρελαίνομαι με αυτά που ακούω. Ακούω ότι τα βρήκα με τον Μαρινάκη,  γιατί να μην τα βρω. Δεν τα έχω βρει και φάνηκε από την επιστολή που έστειλε αλλά όπως ένας πρωθυπουργός όταν εκλέγετε τοι ίδιο βράδυ λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων έτσι πρέπει να είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Απόφαση θα παρθεί στο επόμενο συμβούλιο