powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Γ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": «Η Γαλλία φαβορί στο Euro»

Ο Έλληνας προπονητής και Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και σχολίασε όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Euro 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η διοργάνωση ξεκίνησε με πολλά γκολ, τα φαβορί κερδίζουν, με εξαίρεση το Βέλγιο, το οποίο ηττήθηκε από τη Σλοβακία. Από τη στιγμή που και η τρίτη θέση στους ομίλους δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση, έχει κάνει τις ομάδες πιο επιθετικές και δεν παίζουν με σκοπιμότητα.

Κάποιες ομάδες βασίστηκαν στην ατομική ποιότητα, αλλά οι περισσότερες ομάδες δίνουν βαρύτητα στην αθλητικότητα και στην ταχυδύναμη όλου του συνόλου.

Για εμένα η Γαλλία είναι μακράν η πιο πλήρης ομάδα στη διοργάνωση, αλλά έχουν κάποια θέματα εσωτερικά. Η Αγγλία μπορεί να κοντράρει τη Γαλλία. Επίσης, η Ισπανία και η Γερμανία έδειξαν καλά δείγματα στην πρεμιέρα και πιστεύω είναι οι τέσσερις ομάδες που μπορούν να πάνε μακριά.

Η αποκατάσταση των παικτών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική, καθώς οι ποδοσφαιριστές δίνουν πολλά παιχνίδια και, μάλιστα, σε υψηλή ένταση».