powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Γ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ στη "ΔΙΚΗ": «Οι ΠΑΕ πρέπει να πληρώνουν για το VAR»

Ο πρώην διαιτητής FIFA, Γιώργος Σταυρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και αναφέρθηκε στους Έλληνες διαιτητές, ενώ συμφώνησε πως οι ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώνουν για το VAR.


Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η συμπεριφορά στους Έλληνες διαιτητές δείχνει πως και οι Έλληνες παίκτες δεν σέβονται τους Έλληνες διαιτητές. Πρώτα ξεκινάει ο σεβασμός από τους παράγοντες και συνεχίζει στους παίκτες. Πολλοί διαιτητές δεν σέβονται τον εαυτό τους και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Πολλοί διαιτητές έχουν άγνοια των κανονισμών.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι διαιτητές θέλουν να τα έχουν καλά με τους «μεγάλους» και γι' αυτό βλέπουμε να αναλαμβάνουν πόστα σε κάποιες ομάδες, όταν σταματούν την καριέρα τους ως διαιτητές».

Για το ζήτημα της χρηματοδότησης του VAR σημείωσε: «Συμφωνώ, ότι οι ομάδες πρέπει να πληρώσουν τον VAR. Εγώ αυτό πιστεύω, καθώς ο Έλληνας πολίτης είναι ήδη επιβαρυμένος. Το goal line technology και το ημιαυτόματο οφσάιντ θα βοηθήσει τους διαιτητές.

Οι 4-5 μεγάλες ομάδες της Ελλάδας θα πρέπει κάθε χρόνο από τα έσοδα της Ευρώπης να διαθέτουν ένα ποσό, ώστε να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες ομάδες, με το goal line technology και οτιδήποτε άλλο βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο»