powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Οι άνεργοι μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο!

Άξια συγχαρητηρίων να χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Πανθρακικός να παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας, σε όσους από τους περσινούς κατόχους έμειναν άνεργοι.
Συγκεκριμένα οι φίλοι της ομάδας που έμειναν άνεργοι, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν το εισιτήριο διαρκείας για την περίοδο 2009-2010.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ερχόμενης περιόδου, έχει ως εξής:
"Από τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2009 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Προτεραιότητα θα δοθεί στους παλαιούς κατόχους, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν το περσινό διαρκείας τους έως τις 15 Ιουνίου 2009. Με το πέρας της ημερομηνίας αυτής, οι εναπομείναντες θέσεις θα διατίθενται ελεύθερα.
Όσοι από τους παλαιούς κατόχους εξοφλήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι τις 15 Ιουνίου 2009, θα επωφεληθούν έκπτωσης 10%.
Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2009-2010, θα έχουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της νέας επίσημης μπουτίκ του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ που θα λειτουργήσει από αρχές Ιουλίου. Επιπλέον, θα συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο το νέο μίνι 4θέσιο αυτοκίνητο Νoble, χορηγία της CHINA MOTORS Γκιουζελίδη.
Τέλος, όσοι από τους περσινούς κατόχους διαρκείας έμειναν άνεργοι, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δικαιούνται νέο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 ΔΩΡΕΑΝ".