powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Ο "μονομάχος" ενέπνευσε την Μπάρτσα!

Με τον «Μονομάχο», τα γκολ του Λιονέλ Μέσι στη Ρεάλ Μαδρίτης και μουσική επένδυση από την όπερα «Τουραντό» προετοιμάστηκαν οι πρωταθλητές Ευρώπης
Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «El Periodico». Συγκεκριμένα 25 λεπτά πριν από τη σέντρα του τελικού της Ρώμης, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε από τους παίκτες του να διακόψουν την προθέρμανση τους και να αποσυρθούν στα αποδυτήρια.
Απορημένοι, ακολούθησαν την εντολή του προπονητή τους. Στα αποδυτήρια είχε στηθεί μία μεγάλη τηλεόραση την οποία οι Καταλανοί έφεραν μαζί τους από τη Βαρκελώνη.
Ο Γκουαρδιόλα και οι συνεργάτες του είχαν προετοιμάσει ένα ξεχωριστό βίντεο για να τονώσουν τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Στιγμιότυπα από φετινά παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» ανάμεσα τους και τα γκολ του Λιονέλ Μέσι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και του Αντρές Ινιέστα κόντρα στην Τσέλσι εναλλάσσονταν με σκηνές από την οσκαρική ταινία «Μονομάχος» με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου! Η μουσική επένδυση του βίντεο ήταν ένα απόσπασμα της όπερας Τουραντό του Πουτσίνι!
Με τέτοια προετοιμασία τα δύο γκολ που έβαλε η Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον λίγα ήταν. O δημοσιογράφος που συνεργάστηκε με τον Γκουαρδιόλα στην προετοιμασία του βίντεο, εξασφάλισε το δικαίωμα να το προβάλλει στην τηλεοπτική εκπομπή του!
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος