powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: "Υποκλοπέας και ο Δαλούκας"

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, που είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της παράγκας Νο2.

Στην ίδια εκπομπή, καταγγέλθηκε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης», είχε απειλήσει τον Οκτώβριο του 2009, στην Σπάρτη και το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική.

Μάλιστα, το στοιχείο αυτό βρίσκεται ήδη στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και δεν αποκλείεται ο Λάκωνας παράγοντας της διαιτησίας να κληθεί ως μάρτυρας.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στον FM100 πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεση του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική.

Παράλληλα, ανέφερε πως σε μια τρίτη κασέτα, αντίγραφο της οποίας έχει ακούσει, προστίθενται νέα –κορυφαία στο ποδόσφαιρο- πρόσωπα στην υπόθεση.