powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Aηδόνης: "Κάλεσα την αστυνομία στην Ηλιούπολη"!

Ο Υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να κινητοποιείται, προκειμένου να μην απειληθεί η σωματική ακεραιότητα των παικτών της Δόξας Δράμας στο ματς με την Ηλιούπολη!

Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της Δόξας Δράμας, στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια καθώς εκεί τους περίμεναν κάποιοι... περίεργοι τύποι, ένας εκ των οποίων μάλιστα χτύπησε και τον τον τερματοφύλακα Σέρεμετ.

Ο Υφυπουργός Υγείας, Χρήστος Αηδόνης, που λόγω της καταγωγής του από την Δράμα βρισκόταν στον γήπεδο, κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν και ήρθε σε επαφή με την αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην τηλεοπτική "Δίκη".

Ο Αηδόνης είπε στην εκπομπή πως όντως ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, η οποία με την παρέμβασή της κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Το πραγματικά πρωτόγνωρο πάντως της υπόθεσης είναι πως οι παίκτες της Δόξας Δράμας (που τελικά νίκησαν με 2-0 στην αναμέτρηση) δεν κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια και έβγαλαν το ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο!