powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Xατζηχρήστος: "Μόνη λύση είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου"

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Η Δίκη στο BLUE SKY»:

«Την περασμένη Κυριακή, οι παίκτες της ΑΕΚ σταμάτησαν στην Συγγρού και πήγαν στα σπίτια τους με ταξί. Για εμάς που τους περιμέναμε ήταν μεγάλη ταπείνωση. Για αυτό και κάναμε αυτή την κίνηση. Ο Ντιόπ είπε την καλύτερη ατάκα: "Τώρα καταλαβαίνω την ντροπή του 6-0», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ερασιτεχνικής που στην συνέχεια μίλησε για την είσοδο των οπαδών στο γκολ του Γκερέιρο: «Είμαστε εναντίον αυτού που έγινε. Εμείς το εξαφανίσαμε και το καταστείλαμε. Άλλωστε προερχόμασταν από τα όσα άσχημα έγιναν και στο χάντμπολ», ενώ για τα γκαζάκια στον Σκόκο δήλωσε: «Αυτές είναι μέθοδοι αλητηρίων. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτούς που βάζουν γκαζάκια το βράδυ».

Αναφορικά με το συλλαλητήριο τόνισε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να συμμετάσχουμε. Αυτή η ιστορία θα ξεσπάσει πάνω μας και προσωπικά σε μένα γιατί θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο».

Για την φημολογία ότι προτάθηκε να γίνει πρόεδρος, είπε: «Είναι μεγάλη προσβολή για μένα και για την ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη. Αν ήταν η ΑΕΚ να έχει πρόεδρο εμένα, ζήτω που καήκαμε».

Για το μέλλον της ΑΕΚ: «Τέτοια εποχή πάντα εμφανίζεται το όνομα του Μελισσανίδη. Φέτος, ούτε αυτό έγινε. Υπάρχει λύση, ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Δεν έχουμε μιλήσει, ίσως το κάνουμε στο μέλλον».