powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τρίκαλα: "Στημένο παιχνίδι από τους δικαστές"

 "ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Τρικάλων με την οποία παίρνει θέση για την απόφαση της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής να αφήσει εκτός πλέι οφ ανόδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ήταν ένα στημένο παιχνίδι κατά του ΑΟ Τρίκαλα. Οι δικαστές ήταν ξεκάθαροι εκτός από δυο... οι οποίοι συμμετείχαν και στην σύνθεση όταν δικάζονταν η υπόθεση ανάμεσα σε Κομπότη και ΑΟΤ και τη στιγμή που λέμε όλοι ότι θα ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο, εμπλέκεται ακόμη πιο πολύ... ακόμη και στα δικαστικά όργανα. Αν υπάρχει όχι αθλητική αλλά πραγματική δικαιοσύνη, οι συγκεκριμένοι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή.
Τα Τρίκαλα θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο ενώ παράλληλα θα ασκηθούν διώξεις κατά της επιτροπής στα πολιτικά δικαστήρια. Παίρνουν αποφάσεις πλέον χωρίς νόμους… μόνο με συμφέροντα. Άνθρωποι που έχουν μπλέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι μπλεγμένοι σε όλα τα στημένα παιχνίδια κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο και η πολιτεία ακόμη δε μπορεί να κάνει τίποτα. Κρίμα γιατί ενώ διώκονται με ποινικές διώξεις, προεδρεύουν στα αρμόδια όργανα.
Αν η επόμενη ημέρα δεν είναι ξεκάθαρη για τον ΑΟΤ, θα εμπλακούν φορείς που δε θα το πιστεύουν οι ίδιοι στα μάτια τους πως θα φτάσει η υπόθεση σε αυτούς. Οι όποιες αποφάσεις θα δημοσιοποιηθούν σε όλα τα κανάλια, σε αρμόδιους δημοσιογράφους και θα γίνουν ειδικές εκπομπές για να διαπιστωθεί το πώς καταδικάστηκε ο ΑΟ Τρίκαλα.
Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θυμίζει σε τίποτα μια ευρωπαϊκή χώρα αλλά θυμίζει κάποια τριτοκοσμική της Αφρικής και που το μόνο που υπάρχει είναι να σκοτώνεις χωρίς να κυνηγιέσαι ποινικά. Πρέπει να αναλάβει πλέον η ελληνική πολιτεία τα ηνία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί τα πάντα έχουν ξεφύγει από άκρη σε άκρη.
Για τα Τρίκαλα αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουν στα άκρα για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που κατέστρεψαν μια ομάδα χωρίς νόμους και απλά με ένα μαχαίρι να τον σφάξουν. Αυτό είναι η Ελλάδα;»