powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η παραποιημένη άδεια παραπλάνησε τον διαιτητή

Στον αγώνα Πανθουριακού-Πανηλειακού που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας Καλαμάτας (Μεσσηνίας) για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική, συνέβη το εξής απίστευτο: 

Ενώ το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει στις 17:00 τελικά άρχισε μία ώρα αργότερα, διότι η ομάδα του Πανθουριακού δεν είχε άδεια διεξαγωγής του αγώνα. 

Τελικά, η μεσσηνιακή ομάδα, επειδή προφανώς δεν είχε άδεια, παρουσίασε εξαπατώντας και παραπλανώντας τον διαιτητή αλλοιωμένο έγγραφο, μια παλαιότερη άδεια που είχε εκδοθεί για το παιχνίδι που έγινε στις 16.4.2022 μεταξύ Πανθουριακού-Κυπαρισσίας, παραποιώντας το έγγραφο ως προς την ημερομηνία και το όνομα της ομάδα (Κυπαρισσία), το οποίο έσβησαν και στη θέση του ανέγραψαν την ομάδα του Πανηλειακού. 

Δυστυχώς, επειδή τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, αυτό έγινε αντιληπτό από τον Πανηλειακό, ο οποίος έχει προσφύγει στα δικαστήρια για το ζήτημα. 

Η ομάδα του Πανθουριακού δύσκολα θα ξεφύγει από αυτή την κατάσταση, καθώς ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, έχει δείξει με αποφάσεις του ότι προέχει ο σεβασμός και η ηθική στο ποδόσφαιρό και όχι η προσήλωση στη τυπολατρία και τους κανονισμούς. 

Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση…