powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Χ.ΠΑΠΠΑΣ στη "ΔΙΚΗ": «Πιο δεμένος ο ΠΑΟΚ, τρομερές μεταγραφές ο Άρης»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πλέον τεχνικός αναλυτής, Χάρης Παππάς, φιλοξενήθηκε στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» και μίλησε για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει μετά τις πρώτες αγωνιστικές της Super League 1, αναφέροντας τα θετικά και τα αρνητικά των Big-5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φαίνεται ότι η ψαλίδα των μικρών με τους μεγάλους έχει μειωθεί κι αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Super League 1. Ο ΠΑΟΚ προχωράει και το θετικό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι εντάσσει σιγά-σιγά τους νέους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένος και πιο έτοιμος από τους υπόλοιπους μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξεφύγει από τις απώλειες του Φορτούνη και του Ποντένσε. Έχει τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς οι εξτρέμ του και το 10άρι του δεν μπορούν να δώσει τις λύσεις που έδιναν οι Ποντένσε και Φορτούνης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού και πήρε μία δίκαιη νίκη. Του βγήκε το παιχνίδι γιατί σκόραρε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε ένα παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές και σέντρες που δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Ο Άρης έκανε τρομερές μεταγραφές και με εντυπωσίασε ο άξονας του και ειδικά ο Μόντσου που είναι εξαιρετικός και είναι παίκτης για υψηλότερο επίπεδο.

Για το γεγονός, που με ρωτάτε ότι δεν γέμισε το Κλεάνθης Βικελίδης μπορεί ο κόσμος του Άρη να έχει κουραστεί, που η ομάδα δεν μπορεί να μπει σφήνα στους υπόλοιπους τέσσερις και πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει επίπεδο και να σταματάει να κυνηγάει ένα Κύπελλο. Ο Άρης το πρόσωπο, που βγάζει στα ντέρμπι, πρέπει να το βγάζει και στους αγώνες με τις μικρομεσαίες ομάδες».

Για το ΠΑΟΚ-Άρης:
«Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι δύο προπονητές γνωρίζουν πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ομάδας. Ο Άρης ιντριγκάρεται στα μεγάλα παιχνίδια και παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. Και να μην πάρει θετικό αποτέλεσμα, παίζει καλό ποδόσφαιρο στα συγκεκριμένα παιχνίδια».

Για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός:
«Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Πανσερραϊκό που έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και πίεσε ψηλά τους παίκτες του Αλόνσο. Το μόνιμο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι οι μεταβιβάσεις και το γεγονός ότι ενώ έχει καλούς παίκτες στα άκρα δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν σωστά όπως πρέπει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα, γιατί έχει καλό υλικό το θέμα είναι κατά πόσο ο προπονητής του έχει βρει τον κατάλληλο σχηματισμό για την ομάδα».

Είπε ακόμη: «Δεν πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αλμέιδα για τη χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το νταμπλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μην τον ακουμπά κανείς. Η ΑΕΚ κάνει πρέσιγνκ για 90 λεπτά και πάει συνεχώς στο ένας εναντίον ενός, κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα στους συχνούς τραυματισμούς των παικτών της για τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά για το ντέρμπι της OPAP ARENA, θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα λόγω έδρας και ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βγάλει ακόμα ένταση στα παιχνίδια του και γενικά δεν πείθει με τις εμφανίσεις του».

Για τη μάχη του τίτλου:
«100% όλα θα κριθούν στα πλέι οφ και πιστεύω θα έχουμε και φέτος ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα όπως πέρυσι όπου ο τίτλος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική».