powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μέχρι την Πέμπτη η απόφαση για τον Ηρακλή

H Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα έδινε με 2-1 την άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή. Τελικά αποφάσισε να μην το πράξει, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει να βγάλει την απόφαση κατά πλειοψηφία...

Από τη στιγμή που το ένα μέλος δεν συμφωνούσε, αφού θεωρούσε ότι στο φάκελο υπήρχαν εκκρεμότητες, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στον γηραιό μέχρι την Πέμπτη 24/6, προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να καλύψει τις ελλείψεις του φακέλου.

Μια πράξη που δεν είναι σύννομη, δεδομένου ότι έχει παρέλθει το δεκαήμερο της έφεσης. Όπως και να έχει, την ώρα που ΟΦΗ και Πιερικός εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής τους, ο Ηρακλής παραμένει στον... αέρα.

Ένα νέο θρίλερ ξεκινάει, λοιπόν, για τον "γηραιό" τη στιγμή που μέσα στη Super League, φαίνεται να υπάρχουν παράγοντες που επιθυμούν να στηρίξουν τον Λεβαδειακό(!). Θυμίζουμε ότι στις 24/6 που θα ανακοινωθεί η απόφαση από την επιτροπή, η Λίγκα θα επικυρώσει την βαθμολογία.

Αυτά συμβαίνουν όταν ο... σεφ έχει κέφια.

H ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:

"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2.Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός".
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr