powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δύο σοβαρά λάθη ο Κύρκος,αλλά γλιτώνει...

Καλή χαρακτήρισε τη διατησία του Κύρκου ο παρατηρητής Παπατριανταφύλλου στη Νέα Σμύρνη. Παρόλα αυτά επισημαίνει στην έκθεσή του ότι κακώς δεν αποβλήθηκε ο Σκούφαλης και πως αγνοήθηκε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου στο 80΄.

Μπάντοβιτς μέχρι το καλοκαίρι

Η ανακοίνωση για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Βιγιαρεάλ, φούντωσε την φημολογία σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.Οι άνθρωποι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» ξεκαθαρίζουν πάντως πως την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο πρόσληψης του Βαλβέρδε, αφού πρόθεσή τους είναι στον πάγκο της ομάδας να μείνει μέχρι το φινάλε της χρονιάς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Καταγγελία Βγενόπουλου χωρίς ονόματα

«Στη θύρα που καθόμουν, ντρεπόμουν, διότι έβλεπα τους μισούς παράγοντες του Παναθηναϊκού να μην θέλουν σήμερα να κερδίσει η ομάδα μας! Αλλά είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν κάποιοι, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε. Είτε αυτοί είναι Ολυμπιακοί, είτε μισοί Παναθηναϊκοί»

Ανδρέας Βγενόπουλος, επανεμφανισθείς απόψε στο ΟΑΚΑ.

Κανένα ονοματάκι μπορείτε να μας πείτε,σεις ο ευθύς και ασυμβίβαστος της νέας εποχής;

Μεσογειονίκης αρσιβαρίστας συνελήφθη για εκβίαση

Ο 25χρονος Γ.Σ, αθλητής στην ομάδα Άρσης Βαρών του ΠΑΟΚ και μέλος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών της Ελλάδας είναι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της εκβίασης ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης. Ο αθλητής της Άρσης Βαρών με το συνεργό του, που επίσης συνελήφθη, απαιτούσαν από τον ιδιοκτήτη του ...καταστήματος να τους καταβάλει εβδομαδιαίως το ποσό των 250 ευρώ, ενώ για τους ίδιους είχε γίνει και παλαιότερα καταγγελία, καθώς είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές στο ίδιο κατάστημα. Ο Γ.Σ είχε κατακτήσει μάλιστα πρόσφατα και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Πεσκάρα.
ΠΗΓΗ: newsblog.gr

Θανάσης, ο αδελφός του Σωκράτη που είναι...αντιολυμπιακός!

«Εγώ θέλω να κάνω φίλους και όχι εχθρούς. Εγώ δεν είμαι απλά φίλος του Παναθηναϊκού, αλλά είμαι αντιολυμπιακός»

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ Θανάσης Γιαννακόπουλος, ανασκευάζοντας...πάλι τον εαυτό του.

Ο κατήφορος έχει τέλος;

Δεν αφήνει το STAR για τον ΠΑΟ ο "καπετάνιος"

Δεν σκέφτεται να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο Γιώργος Βαρδινογάννης. Παρότι πολλοί στον Παναθηναϊκό θα τον προτιμούσαν ως εσωτερικό αντίπαλο δέος του Νικόλα Πατέρα, ο ιστορικός πρόεδρος του "τριφυλιού" δεν προτίθεται να ασχοληθεί και πάλι με τα ποδοσφαιρικά πράγματα.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε αποχωρήσει προ δεκαετίας, καταγγέλοντας τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο (καλό θα ήταν να έκανε και αυτοκριτική για προηγούμενες περιόδους), άφησε το κουμάντο στον ανηψιό του Τζίγγερ και τώρα είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

Τραυματίστηκαν σε τροχαίο Ταχτσίδης-Μπάστα

Ελαφρά τραυματίες νοσηλεύονται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα στο νοσοκομείο Κορίνθου, μετά από τροχαίο ατύχημα στο 84ο χλμ. της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου.
Το αυτοκίνητο του 20χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ προσέκρουσε σήμερα, στις 8 το πρωϊ, σε λεωφορείο.

Ο Ταχτσίδης είχε μείνει εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Περαστικά και καλά μυαλά.

Eκ του πονηρού

Ο Πέτρος Παππάς κατέθεσε προχθές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ, μέρος των οφειλομένων.Ωστόσο, τα χρήματα δεν πρόλαβαν να "εμφανιστούν" στους λογαριασμούς,κάτι που θα γίνει αύριο.

Αυτά λέει το ρεπορτάζ.

ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
-Πόσα από τα οφειλόμενα κατέθεσε;
-Γιατί δεν φρόντισε να "εμφανιστούν" πριν το αποψινό ντέρμπι;
-Πως περιμένουν από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να έχουν καλή ψυχολογία με τέτοια παιχνιδάκια;

Να ανησυχεί ο Νιόπλιας;

Τον Γιτζάκ Σουμ τον θυμάστε;
Ήταν ο Ισραηλινός προπονητής που πήρε νταμπλ με τον ΠΑΟ το 2004 και τον έδιωξαν!

Σήμερα θα είναι στο ΟΑΚΑ.

Για γούρι τον φέρνουν ή μήπως πρέπει να ανησυχεί ο Νιόπλιας, εφ΄όσον κατακτήσει κι αυτός το νταμπλ;

Επιλογές

«Τα προηγούμενα χρόνια μου είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχαμε έρθει σε συμφωνία. Υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό, όχι, όμως, άμεσα από τη διοίκησή του, αλλά μέσω τρίτου»

Eκτορ Ραούλ Κούπερ, προπονητής Άρη.

Προτίμησαν τον Κετσπάγια και τον Τεν Κάτε...

Εκδίδει και πορίσματα ο Πιλάβιος!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ΕΡΑ Σερρών παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιος.Σε ερώτηση γιατί ο φάκελος της ΟΥΕΦΑ με τα «ύποπτα παιχνίδια» δεν στάλθηκε και στην αθλητική Δικαιοσύνη απάντησε ως εξής: «Δεν μπορούν να επιβληθούν ποινές με τα στοιχεία που υπάρχουν στις ομάδες που περιγράφονται στον φάκελο. Χρειάζεται η συνδρομή του κράτους». Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με την παραπάνω τοποθέτηση, αφού κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του φακέλου. Μήπως όμως στο συμπέρασμα αυτό (περί μη επαρκών στοιχείων) θα έπρεπε να καταλήξει η αθλητική Δικαιοσύνη εξετάζοντας το περιεχόμενο των φακέλων και αποφαινόμενη η ίδια ως καθ’ ύλην αρμόδια αν επαρκούν ή όχι τα στοιχεία που έστειλε η ΟΥΕΦΑ;
ΠΗΓΗ: Καθημερινή

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

«Χάσμα» ΓΓΑ-ΕΠΟ για τη βία

Στο θέμα ύποπτων αγώνων που, σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, το αποτέλεσμά τους διαμορφώθηκε από εξωγενείς παράγοντες για στοιχηματικούς λόγους, η άποψη της ΕΠΟ ταυτίστηκε πλήρως με αυτήν της ΓΓΑ.
Ομως, στο θέμα της αντιμετώπισης της βίας, που ήρθε στην επικαιρότητα έπειτα από τα επεισόδια στους αγώνες Καβάλας - Ολυμπιακού και ΠΑΣ Γιάννινα - Aρη και κυριάρχησε την περασμένη εβδομάδα στην ατζέντα των συνομιλιών, οι απόψεις τους κάθε άλλο παρά ταυτόσημες είναι.
Η χαώδης διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές φάνηκε την επομένη των γεγονότων στα δύο γήπεδα. Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «πλήρη αποτυχία της αστυνομίας» επειδή προέβη σε μόνο τρεις συλλήψεις στην Καβάλα και μία στα Γιάννενα. Από κοντά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που υποστήριξε ότι με τα επεισόδια «κατεγράφη η ήττα του κράτους και των θεσμών».
Την ίδια ημέρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε «υποκριτική» τη στάση των ΠΑΕ, προσθέτοντας ότι «προσπαθούν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους», ενώ την περασμένη Δευτέρα ο ΓΓΑ Π. Μπιτσαξής τόνισε «ότι κάποιες φορές οι ΠΑΕ ανάβουν το φιτίλι της βίας».
Η διάσταση απόψεων που φαίνεται δύσκολο να γεφυρωθεί κατεγράφη και στη συνάντηση που είχε ο ΓΓΑ με την ΕΠΟ, τη Σούπερ Λίγκα και την Ενωση Β΄ - Γ΄ Εθνικής. Η πλευρά του ποδοσφαίρου ζήτησε αύξηση των συλλήψεων, ενώ η πλευρά της πολιτείας, που επέβαλε μέχρι το τέλος της σεζόν απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, αύξηση των ποινών που τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου επιβάλλουν στις ΠΑΕ. Οι ποινές αυτές σχεδόν πάντα είναι χρηματικές και στο τέλος της περιόδου τα χρήματα που συγκεντρώνονται μοιράζονται στις ομάδες ή πηγαίνουν στο ταμείο της ΕΠΟ!
Για να γίνει πιο αντιληπτό το χάσμα η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τις προτάσεις της στις οποίες μιλάει για όλα, εκτός από αύξηση ποινών στις ομάδες.
Προτείνει: α) την αποχώρηση της αστυνομίας από τα γήπεδα και ανάληψη της ευθύνης από τις ΠΑΕ, β) μείωση ορίου ηλικίας των ανηλίκων από τα 18 στα 16 χρόνια, γ) ποινές στους συλληφθέντες χωρίς δικαίωμα μετατροπής ή αναστολής, δ) βελτίωση γηπέδων, ε) αναγνώριση συνδέσμων από την ΕΠΟ.
Από την άλλη, η ΓΓΑ, που θα μιλήσει προσεχώς αναλυτικά για το θέμα, στέκεται στην «αντικειμενική ευθύνη» των συλλόγων και ζητεί αυστηροποίηση των ποινών, που δεν θα είναι μόνο χρηματικές, ποινές για επεισόδια εκτός γηπέδων και έλεγχο των ΠΑΕ στους οπαδούς τους, ειδάλλως, αν τα φαινόμενα συνεχιστούν, προειδοποιεί με κόψιμο της επιχορήγησης και άλλων παροχών. Το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα «άγγιξε» και τον... Ζίκο ο οποίος ζήτησε ακρόαση για το θέμα από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μ. Πλατινί, δίνοντας έτσι μια διεθνή διάσταση.
>>> Ρεπορτάζ του Θάνου Μπλούνα στην "Καθημερινή".

Το άκρον άωτον της αισιοδοξίας

"Ελάτε παικταράδες μου, πάλι θα το πάρουμε και φέτος"

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης,απευθυνόμενος στους παίκτες.

Με Τζόρτζεβιτς, Γκαγκάτση και Δ.Θεοδωρίδη;

Κόψε κάτι

«Αν είχα τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα ήμουν τώρα πρώτος στη βαθμολογία»

Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με πρόεδρο τον Θανόπουλο ή τον Αδαμίδη;
Ή μήπως τον Μελισσανίδη;

No 3 της UEFA ο Θ.Θεοδωρίδης

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέλαβε χρέη «αναπληρωτή γενικού γραμματέα» της UEFA, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της στη Μάλτα.
Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο κ. Θεοδωρίδης -ουσιαστικά- γίνεται το «νούμερο τρία» στην ιεραρχία της UEFA μετά τον Μισέλ Πλατινί (πρόεδρος) και τον Τζιάνι Ινφαντίνο (γενικός γραμματέας), αφού προηγήθηκε η επιτυχημένη θητεία του ως «διευθυντής ομοσπονδιών».Θα αντικαταστήσει τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος προήχθη σε γενικό γραμματέα της UEFA, αφήνοντας κενή τη θέση του αναπληρωτή.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αποκάλυψη-σοκ για το ΟΦΗ-Λάρισα (1-2)

Μια αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης στη γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής εταιρείας.
Ο Σίμιτς πουλήθηκε έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ στη Λάρισα όχι το καλοκαίρι, αλλά στο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο Παγκρήτιο, στις 31/1/2009 (η θεσσαλική ομάδα νίκησε 1-2), με τους δύο προέδρους (Βατσινάς-Πηλαδάκης)να υπογράφουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό!
Το ποσό αυτό όμως δεν καταγράφτηκε ποτέ στα βιβλία της ΠΑΕ, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κουράκης, ο τέως πρόεδρος Φανούρης Βατσινάς εισέπραξε τις επιταγές των 100.000 ευρώ (η τελευταία των 25.000 εισπράχθηκε από τον ίδιο τον Σεπτέμβριο του 2009) και έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και όχι στο ταμείο της εταιρείας.
Ο κ.Κουράκης μιλησε για υπεξαίρεση,επισημαίνοντας ότι "δεν μπορεί την ημέρα που παίζει ο ΟΦΗ με την Λάρισα ένα κρίσιμο αγώνα να πωλείται βασικός παίκτης της ομάδας".

Η κώφωση της Nova

«Σοκ» έχει προκαλέσει στην ελληνική αγορά η μείωση της τιμής των συνδρομητικών υπηρεσιών της Nova στην Κύπρο. Ειδικότερα και όπως γνωστοποιήθηκε, οι Κύπριοι συνδρομητές της εταιρείας θα βλέπουν το Full Pack πακέτο έναντι ποσού 33,17 ευρώ, πολύ χαμηλότερα από την τιμή που πληρώνουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα (59,99 ευρώ). Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την εταιρεία στην Κύπρο, η κίνηση αυτή έγινε επειδή η Multichoice «αφουγκράστηκε τις οικονομικές ανάγκες της εποχής». Στην Ελλάδα προφανώς πάσχει από κώφωση...
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

Αρσεναλ-Μάντσεστερ σε 3D!

Αγώνες ποδοσφαίρου σε 3D θα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky δίνοντας τη δυνατότητες στους φίλους του αθλήματος να «ζουν» τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.
«Ποδαρικό» θα κάνει ο μεθαυριανός αγώνας Arsenal-Manchester United και 9 pubs στο Λονδίνο, το Manchester, το Cardiff και το Εδιμβούργο, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το ματς σε 3D.
Σύμφωνα με το BBC, από τον επικείμενο Απρίλιο το τηλεοπτικό δίκτυο θα επεκτείνει σταδιακά το 3D κανάλι σε εκατοντάδες pub της χώρας. Αργότερα, το Sky 3D θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της Sky+HD σε ένα φάσμα περιεχόμενων που θα παρέχονται. Συγκεκριμένα, θα περιέχει ένα ευρύ πακέτο από ταινίες, αθλητισμό, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγία. Για τους κατόχους Sky+HD θα παρέχεται δωρεάν ως πρόσθετο μαζί με τα ειδικά γυαλιά για τη θέαση των 3D προγραμμάτων.
«Οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει την τεχνολογία 3D στο σινεμά και επειδή και το δίκτυό μας παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες έχουμε την αισιοδοξία πως θα υπάρξει ζήτηση για τα αθλητικά γεγονότα και ταινίες σε 3D«, είπε ο Gerry O’Sullivan, ανώτατο στέλεχος του Sky.
Τον ερχόμενο μήνα δυο αγώνες ράγκμπι θα μαγνητοσκοπηθούν και θα προβληθούν με 3D στους κινηματογράφους της Βρετανίας. Μάλιστα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική θα γυριστεί σε 3D.
ΠΗΓΗ: kala-nea.gr

Ηλυσιακός: Το άκυρο άλμα του Κουκοδήμου

Ευθεία επίθεση εξαπολύει κατά του Τομεάρχη Αθλητισμού της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμου, η δίοικηση του Ηλυσιακού για το θέμα της συγχώνευσης με το Αιγάλεω.
Ιδού η ανακοίνωση:

"O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Κουκοδήμος ως αθλητής του μήκους μας είχε συνηθίσει σε «άκυρα» άλματα. Τώρα ως τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. μας εκπλήσσει με τις «άκυρες» δηλώσεις όπως εμφανίζονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 28/01/2010 που υπογράφει.
Ποιος και γιατί ζήτησε από τον κ. Κουκοδήμο να λάβει θέση για το θέμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει λάμψει δια της απουσίας του;
Από πού αντλεί ο κ. Κουκοδήμος το δικαίωμα να συνδέσει το κόμμα του με τις παράτυπες ή και παράνομες ενέργειες στελεχών του;
Που είδε την «ελεύθερη βούληση των δυο μερών» αγνοώντας την με 14/9/09 Γ.Σ. των προνομιούχων μετόχων της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ;
Υπενθυμίζουμε ότι στις 16/02/2010 συζητούνται οι προσφυγές μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανάκληση των αποφάσεων, καθώς και την παραπομπή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της μήνυσής μας κατά του πρώην Υφυπουργού Γιώργου Βλάχου στην Βουλή.
Παρατηρούμε και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το σχόλιo του «περί θορύβου που στερείται ουσιαστικής βάσης» παραπέμπει στο από 22/1/10 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι εκτός από «άκυρος» ο κ. Κουκοδήμος εμφανίζεται άσχετος, ανεπαρκής και επικίνδυνος και στερείται βασικών γνώσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Τέλος, ελπίζουμε κάποιος να ενημερώσει τον κ. Κουκοδήμο τα όσα περί διαφάνειας επικαλείται (και ορθά) ο νέος αρχηγός του κόμματος του, κύριος Αντώνης Σαμαράς".

ΑΕΚ: Ο λαϊκισμός των...εν δυνάμει

Στις εκλογές της Superleague η ΑΕΚ ψήφισε Πατέρα.
Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι απλήρωτοι παίκτες της ΑΕΚ πήραν έξτρα πριμ 150.000 ευρώ.

Το ίδιο ακριβώς πριμ ανακοίνωσε η δίοικηση της Ενωσης για νίκη μεθαύριο επί του ΠΑΟ.
Μάλιστα ουδείς διοικητικός παράγων θα πάει στο ΟΑΚΑ, κατηγορώντας τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αθέτηση υπόσχεσης στο θέμα της διάθεσης των προσκλήσεων.

Καλός ο λαϊκισμός, καλό και το ξεκάρφωμα των...εν δυνάμει.
Μήπως θα ήταν πιο ουσιαστική αντίδραση να διαμαρτυρηθούν για τον ορισμό στο ντέρμπι διαιτητή που δεν είναι διεθνής (Σταθόπουλος);

Κρίμα

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης για τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εξέφρασα τη δυσπιστία μου για το κατά πόσο θα τηρηθεί το μέτρο περί μαθητών, καθώς όλοι μας θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι στο Τροκαντερό στον τελικό του βόλεϊ. Το νόημα των όσων είπα είναι ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν σέβονται ούτε καν τον πρόεδρο τους, θα σεβαστούν εμάς; Όλα τα υπόλοιπα περί στήριξης κ.ο.κ. ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα έγραψαν, και τα αναπαρήγαγαν χρησιμοποιώντας επιλεκτικά αποσπάσματα ώστε να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις»

O μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ Θανάσης Γιαννακόπουλος, ανασκευάζοντας τον...εαυτό του.

Κρίμα γιατί βιαστήκαμε να μιλήσουμε για μαθήματα αθλητικού πολιτισμού.

Περί σοβαρότητας

Σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟ ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας, ώστε η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο.

Και αμέσως μετά τους είπε: "Mε το 1, με το 2, με το 3, το δικό μου, ελάτε όλοι μαζί να φωνάξουμε "ζήτω ο Παναθηναϊκός..."!

Παράδειγμα σοβαρότητας ο πρόεδρος.

"Nα το καθαρίσεις..."

«Σάλπι, δεν θέλω να αγχώνεσαι καθόλου. Εσύ θα σκοράρεις την Κυριακή, να το ξέρεις. Θέλω να το καθαρίσεις το παιχνίδι»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Νίκος Πατέρας, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Το άλλο παιχνίδι, με το συμβόλαιο, πότε θα το καθαρίσεις, πρόεδρε;

"Οι Παναθηναϊκοί θα αλλάξουν ομάδα"

«Μόνο στους Ολυμπιακούς το είπαμε, γιατί οι Παναθηναϊκοί θα αλλάξουν ομάδα την Κυριακή»

Νίκος Γεωργέας, όταν ρωτήθηκε αν οι παίκτες της ΑΕΚ,κατά την επίσκεψη τους στο Ζάννειο Ιδρυμα, προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά που υποστήριζαν Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό να αλλάξουν ομάδα.

Ο Σκόκο θα αλλάξει ομάδα;

"Ψαλίδι" 30% στους Μεσογειακούς

Αλλάζει όλο το πλάνο των έργων των Μεσογειακών Αγώνων και έρχονται μεγάλες περικοπές στα έργα που συνοδεύονται ακόμα και με μεταφορές αθλημάτων σε άλλες εγκαταστάσεις. Αυτό συμφωνήθηκε στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο της υφυπουργού Αθλητισμού Άτζελας Γκερέκου παρουσία της και τη συμμετοχή του Γ.Γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή και αντιπροσωπείας της Δ.Ε.Μ.Α., με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αμάρ Αντάντι.
Aποφασίστηκε να χαμηλώσει το κόστος των Αγώνων κατά 30% και αυτό θα αφορά σημαντικά έργα.
Το πρώτο έργο που δείχνει να μην γίνεται είναι ο προαστιακός Λάρισας-Βόλου και ο σχεδιασμός θα υπάρχει μόνο στα χαρτιά και θα γίνει σε χρόνο που θα ορίσει ο υφυπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης.
Η Λάρισα χάνει δύο έργα, συγκεκριμένα το κωπηλατοδρόμιο της Κάρλας, που αποφασίστηκε να μην γίνει και οι κωπηλατικοί αγώνες να μεταφερθούν στο Βόλο και το δεύτερο το κλειστό γυμναστήριο του χάντμπολ που οι αγώνες του συγκεκριμένου αθλήματος θα γίνουν στην Καρδίτσα στο κλειστό γυμναστήριο που κατασκευάζεται στην Αγία Παρασκευή της περιοχής Φαναρίου, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα.
Επίσης, οι περικοπές αγγίζουν και το Ιππικό Κέντρο της Λάρισας, που θα γίνει μικρότερο απ’ ό,τι υπολογιζόταν, κάτι που σημαίνει ότι η Λάρισα στο μέλλον μπορεί στο άθλημα της ιππασίας να χάσει σημαντικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας, που αν γινόταν θα έφερναν έσοδα.
Το Ιστιοπλοϊκό Κέντρο θα γίνει στο λιμάνι του Βόλου και θα δοθούν λιγότερα χρήματα απ’ ό,τι είχαν προϋπολογισθεί και θα γίνει με μικρότερες προδιαγραφές.
Στις συγκεκριμένες προτάσεις που έγιναν συμφώνησε η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, που αντιλαμβάνεται τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και όλα δείχνουν ότι οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο βαδίζουν σε ένα μοντέλο ανάλογων με αυτών της Πεσκάρα του περασμένου Ιουνίου, με το οξύμωρο να είναι ότι η ελληνική αποστολή τότε μιλούσε για τους χειρότερους Αγώνες σε δηλώσεις που είχαν κάνει στελέχη της Μεσογειακής αποστολής.
Συζητήθηκε και το θέμα του Μεσογειακού Χωριού της Λάρισας για το οποίο ζητήθηκε να επισπευσθεί η μεταβίβαση της έκτασης από το Γενικό Επιτελείο Στρατού που ανήκει στο Δήμο Λαρισαίων για να γίνουν οι μελέτες των σπιτιών που θα κατασκευαστούν.
ΠΗΓΗ: Ελευθερία

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Θ.Γιαννακόπουλος: "Αδελφός μου ο Κόκκαλης"!

«Πονά η ψυχή μου να βλέπω να λέγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για τον Ολυμπιακό εδώ και τόσα χρόνια. Παρέλαβε την ομάδα με τόσα χρέη και κατέκτησε τόσα πρωταθλήματα και έρχονται κάποιοι οπαδοί και λένε να σηκωθεί να φύγει. Ποιος να φύγει; Αυτός που κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό εδώ και 20 χρόνια. Είναι αδελφός μου ο Κόκκαλης. Ο λαός του Ολυμπιακού τον απορρίπτει και τον λοιδορεί για μία ήττα!»

Θανάσης Γιαννακόπουλος, μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟ.

Μαθήματα αθλητικού πολιτισμού.

Η κυβέρνηση πήρε ψαλίδι,αλλά ξεχνά το καλάθι

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΠΑΕ!


Πολλοί φίλοι του ιστολογίου ρωτούν γιατί κρατάμε επικριτική στάση στις περικοπές που κάνει η κυβέρνηση στον αθλητισμό, επικαλούμενοι την ύφεση της εθνικής μας οικονομίας.

Μακριά από μας οι συντεχνιακές αντιλήψεις. Ας γίνουν περικοπές και στον αθλητισμό. Κι αν χρειαστεί, ας επιστρέψουμε στις παγκόσμιες ομοσπονδίες τους Μεσογειακούς, τα Spesial Olympics και το Μουντιάλ Κωφών.

Ομως όταν χρησιμοποιείς μόνο ψαλίδι και ξεχνάς το καλάθι, μπορεί να κατηγορηθείς ότι εξυπηρετείς συμφέροντα και μικροκοματικές σκοπιμότητες.

Αλλιώς πως να εξηγήσουμε ότι η κυβέρνηση δεν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ για να εισπράξει τα βεβαιωμένα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν τα 80 εκ. ευρώ; (βλέπε απάντηση Α.Μπέζα σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προσδιόριζε στις 1/9/09 το χρέος στα 80.398.844 ευρώ).

To σκεφτήκατε;

Με την παρουσία παιδιών θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», στις 20 Φεβρουαρίου, στο Ελληνικό! Όλοι συμφώνησαν να μην εκδοθούν εισιτήρια για οργανωμένους οπαδούς και να μοιραστούν ονομαστικές προσκλήσεις σε δημοτικά και γυμνάσια των γύρω περιοχών από το Ελληνικό.

Κι αν οι φανατικοί είναι απ΄έξω;

Τα τσέπωσε πάλι η ΕΠΟ

Απορρίφθηκαν από την επιτροπή της ΕΠΟ οι εφέσεις του ΠΑΣ Γιάννενα και του Άρη για την μείωση των ποινών που τους είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για τα επεισόδια στον μεταξύ τους αγώνα.

Αφού το 60% των 140.000 ευρώ πηγαίνει στην ΕΠΟ. Θα βγάλει μόνη της τα μάτια της;

Αφήστε που τα 70 χιλιάρικα για την κάθε ομάδα ήταν η μικρότερη χρηματική που μπορούσε να επιβληθεί πρωτοδίκως.

H Θ7 τι λέει;

«Έχουμε πιάσει πάτο. Φταίει η διοίκηση, αλλά σημαντικό μερίδιο έχετε κι εσείς. Εγώ θα είμαι σχεδόν καθημερινά κοντά σας. Θα είμαι στο πλευρό σας. Δεν είναι ότι θα σας κάνω έλεγχο. Ο προηγούμενος προπονητής δεν ήθελε κανέναν στον προπόνηση, αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν»

Δημήτρης Θεοδωρίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μπάντοβιτς θέλει κάποιον στον σβέρκο του;

Και η Θύρα 7 ήρε τις διαφωνίες της για τον 23χρονο υιό, όπως τον αποκαλούσε;

Δεν ξεκαθάρισε ο Ζαγοράκης

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ: «Είχα προσωπικά προβλήματα που με επηρέασαν πάρα πολύ. Συνέβησαν πράγματα που αφορούν μόνο εμένα. Είχε πέσει ένα μαύρο πανί πάνω και δεν μπορούσα να ηγηθώ της ομάδας. Θα έκανα κακό. Έτσι, επέλεξα μια ομαλή αλλαγή με τους συνεργάτες μου. Τα προβλήματα αυτά τα ξέρετε και δεν θέλω να λένε ότι χρησιμοποίησα τον ΠΑΟΚ για να λύσω αυτά τα προβλήματα».

ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ: «Εμείς λειτουργούμε ως οικογένεια. Μπήκαν τα πράγματα στη σειρά στη ζωή μου και στις συζητήσεις που είχα με τους συνεργάτες μου, που έχουμε καθημερινή επαφή, είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτά που αφήσαμε. Έχουνε νέο πλάνο και έχουμε όραμα να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα».

Αυτά υποστήριξε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σεβαστά,αλλά όχι πειστικά.
Και προπάντων όχι ξεκάθαρα,όπως μας έχει συνηθίσει...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Διώκονται για κακουργήματα δήμαρχοι-Μπέος

Ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα σε 10 άτομα, τα οποία είχαν την ουσιαστική διοίκηση και διαχείριση στα οικονομικά δρώμενα της ΠΑΕ Πανιώνιος, άσκησε η εισαγγελέας Ευσταθία Σπυροπούλου, όπως αποκάλυψε το zougla gr.
Ανάμεσά τους βρίσκονται ο νυν δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Σιότροπος, ο Αχιλλέας Μπέος και η νυν αντιδήμαρχος Μαρίνα Ιακωβάκη, οι οποίοι ενδέχεται να καθήσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για ατασθαλίες ύψους 1.590.556 ευρώ!
Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, οι κατηγορούμενοι εξέδιδαν πλαστά τιμολόγια (ακόμη και στο όνομα πεθαμένων), προκειμένου ο δήμος να χρηματοδοτήσει εργασίες στο γήπεδο του Πανιωνίου. Τα χρήματα, ωστόσο, κατέληγαν στις δικές τους τσέπες.
Αναλυτικά, σύμφωνα πάντα με την εισαγγελική λειτουργό:
- κατήρτισαν πλαστά εικονικά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, τα οποία δήθεν είχαν εκδοθεί από εταιρείες, οι οποίες, όμως, φορολογικά ήταν ανύπαρκτες.
Τα τιμολόγια αντιστοιχούσαν σε διάφορες εργασίες-υπηρεσίες-υλικά (όπως ανακατασκευή δαπέδου αποδυτηρίων, βάψιμο εξέδρας με ειδικό χρώμα, ενίσχυση κιγκλιδωμάτων, βάψιμο στα αποδυτήρια, τα γραφεία, τις τουαλέτες, το γυμναστήριο του σταδίου, αγορά χλοοτάπητα).
Μάλιστα, ένα τιμολόγιο αφορούσε στη διαμόρφωση της θύρας των επισήμων και του εξωτερικού χώρου ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο!
Ένα άλλο στην οργάνωση, στελέχωση και ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ και προβολή του έργου της ή στην αγορά διαφημιστικού υλικού, όπως τασάκια, αναπτήρες, αφίσες, διαφημίσεις στον περιοδικό Τύπο... ή εξεύρεση οικονομικών πόρων, μελέτη και οργάνωση πλάνου που θα έχουν οι σπόνσορες για την επάνοδο της ομάδας στην Α΄ Εθνική και επαφές με τους αθλητικούς συντάκτες.
-κάποια τιμολόγια φέρονταν να είχαν εκδοθεί από έναν... πεθαμένο!
-έφεραν έναν κωδικό διάτρησης, τον οποίο έκαναν με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από καρφίτσα και όχι με τις νόμιμες διατρητικές μηχανές.
Η εισαγγελέας ζητά να καθίσουν στο σκαμνί για τα κακουργήματα της απάτης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, πλαστογραφίας μετά χρήσεως και χρήσης πλαστού κατ΄ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία οι:
-Γιώργος Κουτελάκης (δήμαρχος Νέας Σμύρνης - γενικός διευθυντής του Πανιωνίου μέχρι το 1998)
-Γιώργος Σιότροπος (πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης)
-Αχιλλέας Μπέος (πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου)
-Μαρίνα Ιακωβάκη (αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής της Νέας Σμύρνης. Εδώ και τρεις τετραετίες εκλέγεται πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος)
-Βαρβάρα Κορκοβίλη (δημοτική υπάλληλος και πρώην ταμίας της ΠΑΕ Πανιώνιος. Διώκεται ως άμεση συνεργός στις προαναφερθείσες πράξεις)
-Κιμων Μαγκριώτης (πρώην ταμίας της ΠΑΕ Πανιώνιος)
-Λουκάς Σιότροπος (πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης, ανιψιός του πρώην δημάρχου)
-Γεώργιος Πώποτας (πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας της Νέας Σμύρνης)
-Παναγιώτης Κρυπωτός (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης και πρώην δήμαρχος Μολάων Λακωνίας)
-Ελευθέριος Γενεράλης (πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης).
Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει βέβαια τώρα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που με βούλευμά του θα αποφασίσει εάν ποιοι και με ποιες κατηγορίες θα παραπεμφθούν στο δικαστήριο.
Τι πέτυχαν, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση:
- να καταβάλει ο Δήμος για την αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ
- 227 εκατομμύρια δρχ για το 1995
- 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1996
- 400 εκατομμύρια δραχμές για το 1997
- 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1998
- 300 εκατομμύρια δραχμές για το 1999
- 300 εκατομμύρια δραχμές για το 2000.
«Με τις πράξεις αυτές, οι κατηγορούμενοι σκόπευαν να προσπορίσουν στον εαυτό τους και σε τρίτους αποδέκτες παράνομο περιουσιακό όφελος, αντίστοιχο της αξίας των πλαστών τιμολογίων, που υπερβαίνει συνολικά τα 73.000 ευρώ (το όφελος) και να ζημιώσουν αντίστοιχα την ΠΑΕ και τον Δήμο Ν. Σμύρνης κατά το συνολικό ποσό της αξίας των τιμολογίων,1.590.556 ευρώ ή 541.982.000 δρχ, πλέον του προστίμου, ύψους 2.861.335 ευρώ ή 975 εκατομμυρίων δρχ που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ και υποχρεώθηκε να καταβάλει για φορολογική παράβαση σχετικά με τα πλαστά εικονικά τιμολόγια. Η δε ζημία που προξενήθηκε εις βάρος του Δήμου υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 150.000 ευρώ».μ

Ποδοπατάει το καταστατικό

Μπορεί να τον αποκαλούν γραφικό,αλλά χθες ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε δίκιο.

Πατέρας και Αντωνιάδης μαζί στην ΕΠΟ, δεν γίνεται.

Ή ο ένας ή ο άλλος...Ας αποφασίσει ο πρόεδρος γιατί διαφορετικά ποδοπατάει το καταστατικό του συνεταιρισμού.

Νέο "μαχαίρι" στον ελληνικό αθλητισμό

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον σημερινό Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής τους ενημέρωσε ότι θα περικοπούν κατά 10% οι δαπάνες του 2010 για τον ελληνικό αθλητισμό,μετά από απαίτηση του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπαπκωνσταντίνου.
Αρχικά ο προϋπολογισμός της ΓΓΑ για τη φετινή χρονιά ήταν 230 εκ.ευρώ,μειώθηκε στα 211 και με την παρέμβαση Παπακωνσταντίνου θα πέσει στα 192 εκ.ευρώ.
Οταν ο κ.Μπιτσαξής ρωτήθηκε για τα θέματα βίας,ντόπινγκ και στημένων αγώνων είπε ότι όλα θα αντιμετωπιστούν από Σεπτέμβριο. Μάλιστα για την κυβερνητική πολιτική στα δύο τελευταία ζητήματα μίλησε για... "δημιουργική ασάφεια"!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Χριστοβασίλης: "Μπιτσαξή ανακάλεσε..."

Επιστολή στον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης και του ζητάει να ανακαλέσει φράση συνέντευξης του.
Ιδού η επιστολή:

«Αφορμή για την επιστολή μου αυτή, είναι το γεγονός ότι για δεύτερη φορά και μάλιστα ΚΑΙ αυτή τη φορά προ της συζητήσεως της εκδικάσεως, η οποία αφορά την κατηγορία που αποδόθηκε στην ομάδα μας (που αύριο αφορά την σε δεύτερο βαθμό δικαστική κρίση) παρατήρησα νέα παρέμβασή σας, που αφορά τουλάχιστο εμάς.
Σε χθεσινή συνέντευξή σας στην εκπομπή «Τάδε Έφη» της NOVA, πληροφορήθηκα ότι αναφερόμενος σε γεγονότα βίας στα γήπεδα, είπατε τις εξής φράσεις που δημοσιεύτηκαν μάλιστα και στον τύπο: «αιματοκυλίστηκε η Καβάλα και τα Γιάννενα...».
Πέρα από το γεγονός, ότι είναι προφανές, ότι δεν έχετε καθόλου καλή πληροφόρηση για τα γεγονότα, όπως προκύπτει από τη φράση «αιματοκύλισμα» που τελείως άστοχα χρησιμοποιείτε, κάνοντας παράλληλα και αδικαιολόγητη εξίσωση γεγονότων, παρατηρούμε με έκπληξη, για ανεξήγητο λόγο, τουλάχιστο σε ότι αφορά την δική μας ομάδα, δημόσια παρέμβασή σας για το γεγονός.
Εάν παραμονές οιοδήποτε δικαστηρίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ή ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητούσαν παραδειγματική τιμωρία του δράστη ή εξέφραζαν την προσωπική τους άποψη για μια υπόθεση, ποια νομίζετε θα ήταν η δυνατότητα των δικαστών για δικαία κρίση απολύτως ανεπηρέαστη από τα αναφερθέντα;. Σας είναι άριστα γνωστό ότι η πραγματική αλήθεια μια υποθέσεως, υπάρχει στα δικαστήρια και στο ακροατήριο και ΜΟΝΟΝ. Για αυτό και οι θεσμικοί παράγοντες, αποφεύγουν να «πάρουν θέση» σε ανάλογες περιπτώσεις, αν και προφανώς έχουν προσωπική άποψη και γνώμη.
Κλείνοντας και χωρίς η επιστολή μου αυτή να προσβάλλει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθέρου εκφράσεως, πολύ περισσότερο δημοσίου ανδρός, θα ήθελα να σας μεταφέρω την ειλικρινή μας ενόχληση για την χρονική συγκυρία των δηλώσεών σας, τις οποίες σας καλώ να ανασκευάσετε στο σημείο που μας αφορούν».

Μea culpa Κόκκαλη

«Φταίω, αλλά δεν φεύγω. Θα προσπαθήσω να κάνω πάλι δυνατό τον Ολυμπιακό»

Σωκράτης Κόκκαλης, πρόεδρος Ολυμπιακού.

Την Θύρα 7 τη ρωτήσατε;

Η UEFA παίρνει μέτρα για την ύφεση

Η UEFA τον επόμενο μήνα θα δημοσιοποιήσει μία έρευνα σε 650 συλλόγους σε όλη την Ευρώπη που δείχνει ότι τουλάχιστον οι μισοί απ' αυτούς παρουσιάζουν ζημιές κάθε χρόνο.
Το 20% από αυτούς έχουν τεράστιες απώλειες κάθε έτος. Επίσης, το 1/3 των ομάδων αυτών ξοδεύει τουλάχιστον το 70% σε μισθούς, κάτι που είναι ανησυχητικό. Είναι θετικό πως τα έσοδα των συλλόγων αυξήθηκαν πέρυσι κατά 10%,αλλά τα έξοδα αυξήθηκαν κατά 11,5% και οι μισθοί των παικτών κατά 18%».
Ο γ.γ. της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο δήλωσε σχετικα:«Οι σύλλογοι θα μπορούν να ξοδεύουν σε μισθούς το 80% των εσόδων τους μόνο αν τα υπόλοιπα έξοδα, για παράδειγμα το κόστος ταξιδιών, είναι συνολικά το 20%. Αν όμως αυτά ξεπερνούν το 20%, τότε οι μισθοί θα πρέπει να μειωθούν. Θα υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως αν ένας σύλλογος έχει ζημιές διότι χρηματοδοτεί ένα νέο γήπεδο ή για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου ή για επενδύσεις στις ακαδημίες. Η ειρωνεία είναι πως η οικονομική κρίση έχει βοηθήσει στο να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις».

Αν περιμένει να προσαρμοστούν οι ελληνικές ομάδες ο κ.Ινφαντίνο είναι βαθύτατα νυχτωμένος...

Κωφίδης περί μπράβων

«Οι μπράβοι ήταν η αρχή του τέλους»

Σάββας Κωφίδης, πρώην προπονητής Ηρακλή.

Και για τον Αντώνη Ρέμο ισχύει το "με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".

Γκαγκάτσης στον Ολυμπιακό;

"Παίζει" πάντα ο Γκαγκάτσης

Πρωτοσέλιδος τίτλος του "Πρωταθλητή".

Άπαιχτος.

Τρόμαξε ο Λαυρεντιάδης

"Τώρα o Kόκκαλης μπορεί να έχει πικραθεί από την συμπεριφορά κάποιων καλομαθημένων σε τίτλους, οι οποίοι μάλλον δεν έζησαν τα πέτρινα χρόνια της ομάδας, αλλά ειδικά τώρα δεν έχει καμία διάθεση να τα παρατήσει και να φύγει. Να ξέρετε όμως κάτι άλλο. Ο Λαυρεντιάδης που δεν είναι ποδοσφαιρικός, ένιωσε μεγάλη έκπληξη με όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι απλά πράγματα αυτά και θα πρέπει να τα σκεφτεί ο κόσμος"

Διοικητικοί κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προσέξτε μην χαθεί και ο διάδοχος.

Περί βήχα και πνευμονίας

«Ο κ. Θεοδωρίδης έχει πάρει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ και δίνει συνεντεύξεις. Διαβάσαμε και την τελευταία, στην οποία επανέλαβε τα ίδια και τα ίδια προφανώς για πείσει τον εαυτό του. Καλό, όμως, θα ήταν να αποφύγει τους απρόκλητους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αφού οι γραφικές δηλώσεις και οι λεονταρισμοί περί βήχα και πνευμονίας, δείχνουν ότι κρίνει εξ’ ιδίων και μας αφήνουν αδιάφορους. Πρόκειται περισσότερο για “ενδοοικογενειακή” αντιπολίτευση στον Ολυμπιακό»

Διοικητικοί κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟ

Αφού σας αφήνουν αδιάφορους γιατί απαντάτε;

Κούπερ για Μπόκα!

Υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Άλφιο Μπαζίλε στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται ότι είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σύμφωνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ambito.com».
Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει ανανεώσει τη συμφωνία του με τον Άρη για έναν ακόμη χρόνο, παρόλα αυτά ο Τύπος στην πατρίδα του επιμένει ότι είναι μέσα στους υποψήφιους για να πάρει τη θέση του Μπαζίλε, μετά την παραίτησή του.

Μήπως καθυστερούν τελευταία οι πληρωμές στο Χαριλάου;

Αγόμενη και φερόμενη η ΑΕΚ

Πριμ 150.000 ευρώ θα δώσει η ΑΕΚ στους παίκτες της αν κερδίσουν την Κυριακή τον ΠΑΟ.

Προφανώς για να βγάλει τη ρετσινιά του πριμ που δόθηκε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Που κατάντησε η Ένωση...Αγόμενη,φερόμενη και με...εν δυνάμει δίοικηση.

Δηλητήριο Σκόκο για Μπάγεβιτς

«Η προπόνηση θυμίζει παιδική χαρά και με απαξιώνει ως ποδοσφαιριστή»

Νάτσο Σκόκο,απευθυνόμενος στον εν δυνάμει πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη.

Ενώ του Νιόπλια και του Μπάντοβιτς...

Διπλωμάτης Βαλβέρδε

«Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα αν θα επιστρέψει ή όχι. Είναι όμως ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. Άλλωστε, ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που μαζί του πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό ότι τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο όπως είναι εκείνος. Εξάλλου, πάντα πρέπει να αφήνουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές»


Πάμπλο Ιμπάνιεθ, μάνατζερ Βαλβέρδε.

Διπλωμάτης Ερνέστο...

Φερέρα, το εύκολο θύμα

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο ο Εμίλιο Φερέρα. Με επίσημη ανακοίνωσή της η νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ γνωστοποιεί τη λύση συνεργασίας με τον βελγοισπανό προπονητή (προσωρινά αναλαμβάνει ο Μάντζιος).

Τσακίρης, άλλος ένας έλληνας παράγοντας που βολεύτηκε με το εύκολο θύμα...

Η απορία του κυρίου γενικού

"Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στο ποδόσφαιρο που έχουν επενδύσει τεράστια ποσά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ανέχονται, έχοντας στήσει αυτοκρατορίες και κολοσσούς, μέσα στους κόλπους της ομάδας τους να παράγεται βία"

Πάνος Μπιτσαξής, ΓΓΑ

Ρωτήστε τους.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η λευκή πετσέτα του Σωκράτη

"Ολος ο κόσμος λέει ότι έχεις πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά εγώ δεν το πιστεύω"

O παρουσιαστής της εκπομπής της Θύρας 7 Άκης Βαρδαλάκης, απευθυνόμενος στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...

Κλαυθμός και οδυρμός στους ποδοσφαιροπατέρες

ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΟΠΑΠ

"Ό,τι έχει να κάνει με την οικονομία της χώρας είναι ανοιχτό"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής,απαντώντας στο ενδεχόμενο αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ.

Και αν ιδιωτικοποιηθεί, πως θα σιτίζονται οι ποδοσφαιροπατέρες;

"Τώρα δεν σε πουλάμε"

"Μέχρι το καλοκαίρι δεν σε πουλάμε"

Νίκος Θανόπουλος-Σταύρος Αδαμίδης, απευθυνόμενοι στον Νάτσο Σκόκο.

Μετά;

>>>ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ο Σκόκο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Βοηθός διαιτητή σώζει άνθρωπο!

Μπορεί να πήρε μια λανθασμένη απόφαση στο γήπεδο,αλλά το ίδιο βράδυ κέρδισε το μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής.
Ο βοηθός διαιτητή Νίκος Φαντόπουλος στο Κλεάνθης Βικελίδης παρέβλεψε το οφ-σάϊντ του Κάμπορα στη φάση του δοκαριού του Άρη,αλλά λίγες ώρες αργότερα έσωσε έναν άνθρωπο!
Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" περίμενε την πτήση του για την Αθήνα και είδε έναν επιβάτη να σωριάζεται στο έδαφος.
Ο Φαντόπουλος έτρεξε προς το μέρος του,διαπίστωσε ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα και κατάφερε να την επαναφέρει και να του σώσει τη ζωή.

Καθυστερημένος αγωνιστής

Σε απολογία κλήθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης από τη διοίκηση της ΑΕΚ γιατί καθυστέρησε 90 λεπτά (!) να προσέλθει στην προπόνηση.

Κακώς.Είχε αγώνα το παιδί.

Βαρέων βαρών

"Δεν είχα φοβηθεί την προηγούμενη φορά όταν η ομάδα είχε 3 βαθμούς. Τώρα θα φοβηθώ;"

Γιόζεφ Μπουμπένκο, νέος προπονητής Ηρακλή

Ρωτήστε και τον Κωφίδη τι σωματότυπους συνάντησε έξω από τα αποδυτήρια...

Αποκάλυψη Μάντζιου για Σκόκο

"Συζήτησα για την περίπτωση ανταλλαγής του Σκόκο με εμένα"

Βαγγέλης Μάντζιος, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ.

Κύριε Θανόπουλε ο Σκόκο δεν πωλείται;

Διάσταση απόψεων

"Ενα μήνα έλειψα και τα κάνατε μπάχαλο"

Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού.

"Δες πως κατάντησες την ομάδα"

Οπαδοί του Ολυμπιακού στον Σωκράτη Κόκκαλη.

Το ΟΑΚΑ θέλει ο Αδαμίδης!

Το ΟΑΚΑ έβαλε στο...μάτι ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης. Θέλει να εφαρμόσει πολιτική Κόκκαλη (Καραϊσκάκη) και να μετατρέψει το Ολυμπιακό Στάδιο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και έδρα της ΑΕΚ.

Ας προχωρήσει πρώτα το προπονητικό των Σπάτων για να μην παραπονιέται ο Τζιμπούρ και μετά βλέπουμε...

Άριστος ο Δαλούκας-ελεγκτέος ο Σπάθας

Αρίστευσε ο Δαλούκας στο Καραϊσκάκη κατά την άποψη του παρατηρητή Μπριάκου.
Όλοι όσοι σφύριξαν το Σαββατοκύριακο πήραν καλές βαθμολογίες, συμπεριλαμβανομένου και του Τριτσώνη (παρατηρητής Βασάρας) στο Παγκρήτιο, παρότι ο Λεβαδειακός ζήτησε 3 πέναλτι!
Μοναδική εξαίρεση ο Σπάθας στο Κλεάνθης Βικελίδης που ελέγχεται από τον παρατηρητή Δούρο για την ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη στον Χριστοδουλόπουλο και τη δεύτερη κίτρινη που κακώς δεν έδειξε στον ίδιο παίκτη. Ο βοηθός διαιτητή Φαντόπουλος έπρεπε να καταλογίσει σε θέση οφ-σαϊντ τον Κάμπορα στη φάση του δοκαριού του Άρη.

Τα ντέρμπι της Superleague σήμερα στη "ΔΙΚΗ"

Οι αγώνες Αρη-ΠΑΟ και Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ" σήμερα, στις 23.00.Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πολυχρονίου,ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Αρδίζογλου,ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Αλυσανδράτος και ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών Σωτήρης Βοργιάς.

>>>Το πρόγραμμα του BLUE SKY μεταδίδεται και στο www.blueskytv.gr

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Έφυγε ο Κωφίδης-έρχεται ο Μπουμπένκο

Ο Σάββας Κωφίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να είναι ο πιθανότερος διάδοχός του.

"Αφήστε το πλάνο,πάρτε το αεροπλάνο"

«Eν δυνάμει κλωτσιές που θέλετε»
«Αφήστε το πλάνο, πάρτε αεροπλάνο»

Πανό στο ΟΑΚΑ-προφανώς η υποδοχή στον εν δυνάμει πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη.

Άρχισαν τα όργανα

«Αντε γ... Κόκκαλη»
«Παίκτες πουλημένοι ο Θρύλος δεν πεθαίνει»

Δύο από τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το Καραϊσκάκη.

Όλιγον τι αχάριστοι, οι φανατικοί.Ξέχασαν κιόλας τα 12 πρωταθλήματα του Σωκράτη;

Η βία καλά κρατεί...

Νέο κρούσμα βίας σημειώθηκε στην Πάτρα. Οπαδοί του Ολυμπιακού κατευθύνονταν στο γήπεδο των Πατρών για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους με την ΕΑΠ. Πέρασαν από σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟ και ακολούθησαν οι γνώριμες...συγκρούσεις των "αιωνίων". Διαλύθηκαν μόνο με παρέμβαση των αστυνομικών και με τη χρήση δακρυγόνων.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς,μετά την απαγόρευση των μετακινησεων των οπαδών,οι συγκρούσεις μεταφέρονται εκτός γηπέδων...

Τα σχέδια του εν δυνάμει προέδρου

Ως τον Μάιο έχει βάλει το χρονοδιάγραμμα για τη μετακόμιση της ομάδας στο προπονητικό στα Σπάτα ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης.

Nα χαλάσει το χατήρι του Νοτιά;

Προπονητής Σωκράτης

Στου Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Επιτέλους, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνάντησαν τον προπονητή τους...

Σε σεμινάριο ο Σπάθας

Ο Ηλίας Σπάθας που σφυρίζει σήμερα στο "Κλεάνθης Βικελίδης",την επόμενη Κυριακή δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα.
Μαζί με τους Βασάρα-Τριτσώνη θα παρακολουθεί στη Μάλτα το σεμινάριο νέων διεθνών διαιτητών της UEFA.

Ο υγιής κύριος Πατέρας

Ενημερώθηκε ο Πατέρας για τις δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη.

Και είναι υγιής;

Εδώ ολόκληρος Αμπράμοβιτς...

Περικοπές εξήγγειλε ο Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ να τα βλέπουν που θέλουν να πληρώνονται.

Ο σκλαβωμένος κύριος Σκόκο

«Ο Σκόκο δεν είναι σκλάβος και ο κύκλος του στην ΑΕΚ έκλεισε»

Μάρτιν Μοντέρο, μάνατζερ Σκόκο.

Γι΄αυτό πονάει στους προσαγωγούς;

"Παραμονές του ντέρμπι ζητησε ο Ολυμπιακός τον Σκόκο"

«Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός μάς ζήτησε τον Σκόκο, αλλά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Ο παίκτης δεν πωλείται. Παραμονές του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και με ρώτησε αν είμαστε διατεθειμένοι να τους παραχωρήσουμε τον Σκόκο. Τους ξεκαθάρισα αμέσως και γρήγορα ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται»

Νίκος Θανόπουλος, πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στον Σκόκο το είχατε πει;

Μπίζνες με τον ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ και Intralot ανακοίνωσαν ότι το τίμημα της σύμβασης ήταν 96,5 εκατ. ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει τα 400 εκατ. ευρώ, γράφει η "Ημερησία".

Αυτές είναι δουλειές...

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

"Αν βήξει ο Κόκκαλης,θα πάθει πνευμονία ο Πατέρας"

"Αυτή η συνεχής εύνοια του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει. Πάντα οι μεγάλες ομάδες έπαιρναν σφυρίγματα, αλλά αυτό που γίνεται φέτος προκαλεί την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Άφησε ο Ολυμπιακός έναν ανύπαρκτο πρόεδρο να κάνει ό,τι θέλει... Αν βήξει ο Κόκκαλης, θα τον πιάσει πνευμονία"

Σάββας Θεοδωρίδης, πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλλον θέλει να ξαναγίνει νυν.

Ο δέσμιος κύριος Πιλάβιος

Προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Μέχρι και αστυνομικές μεθόδους υποδεικνύει. Όμως για αυστηροποίηση των ποινών στις ομάδες,τσιμουδιά.

Δέσμιος των ψηφοφόρων του...

Μπιτσαξής, ο σκακιστής

Τα ολυμπιακά αθλήματα ιππασία, ξιφασκία, σκοποβολή, τένις και τοξοβολία μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι με το σκάκι, βάσει του νέου αθλητικού σχεδιασμού της ΓΓΑ.

Μήπως ο κ.Μπιτσαξής είναι σκακιστής;

Χαρακώματα συμμαθητών

«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε αθλήματα. Είναι αδιανόητο ολυμπιακές ομοσπονδίες να μη χρηματοδοτούνται από την Πολιτεία. Εμείς θα διαμαρτυρηθούμε και θα δώσουμε μάχη»

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος για το σχέδιο Μπιτσαξή.

Στα χαρακώματα οι δύο παλιοί συμμαθητές...

Σημειολογικόν

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1
Ηρακλής-ΠΑΟ 0-1
Αρης-ΠΑΟ ;

Διατητής και στα τρία ματς ο Ηλίας Σπάθας.

O οφθαλμίατρος του κυρίου Λούβαρη

«Πρέπει να περάσετε τους διαιτητές από οφθαλμολογικές εξετάσεις»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Λούβαρης, απευθυνόμενος στον αρχιδιαιτητή Βασίλη Τεροβίτσα.

Όπως επί "παράγκας";

Τα κωμικά ρεμπέτ-ασκέρ

"Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει κυρίως λόγω της ανικανότητας του Ολυμπιακού, όχι της ικανότητας του Παναθηναϊκού. Και οι δύο μεγάλοι είναι ρεμπέτ-ασκέρ για γέλια..."

Γιώργος Μύρτσος, παλαίμαχος τερματοφύλακας.

Μη θίγετε τα ρεμπέτ-ασκέρ...

>>> ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ: ρεμπέτ ασκέρ=ομάδα ή συμμορία ανταρτών ή ατάκτων.

Οι τυμβωρύχοι της βίας

"Κάποιοι πλουτίζουν με τη βία"

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ονόματα κύριε υπουργέ...

Ο φύσει αισιόδοξος κύριος Μπάντοβιτς

«Εμείς θα γελάσουμε στο τέλος»

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, προπονητής του Ολυμπιακού.

Ξεκαρδίστηκε ο Πατέρας.

Η μεγάλη αλήθεια του Τζιμπούρ

«Το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου είναι πως είμαι πολύ αληθινός και αυτό απ' ότι έχω καταλάβει δεν αρέσει στην Ελλάδα»

Ράφικ Τζιμπούρ, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Μεγάλη αλήθεια.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αυθαιρεσία με το...νόμο!

"Είσαι στημένος, ήρθες να μας διαλύσεις"

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Κούλης Δουρέκας απευθυνόμενος στον διαιτητή Τάσο Κάκο.

Το περιστατικό γράφτηκε στο φύλλο αγώνα,αλλά ο κ.Δουρέκας αθωώθηκε!

Αρα, υπάρχει δεδικασμένο: όποιος παράγοντας θέλει, μπορεί χωρίς επιπτώσεις να αποκαλεί στημένο τον διαιτητή που θεωρεί ότι αδικεί την ομάδα του...

Σεμινάρια για τα μάτια...

Η ΕΠΟ διοργανώνει από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου 2010 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Imperial και γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης») το δεύτερο σεμινάριο Επιμόρφωσης Υπευθύνων Ασφαλείας και Υπευθύνων Διεξαγωγής Αγώνων των ΠΑΕ-μελών της Super League. Στο σεμινάριο έχουν κληθεί και θα διδάξουν Αγγλοι ειδικοί πάνω σε θέματα ασφαλειας, οι οποίοι συνεργάζονται με ομάδες της Premier League.

Πόσες φορές έχουν έρθει στην Ελλάδα οι Αγγλοι ειδικοί;
Και τι διδάχτηκε η ΕΠΟ σε όλα τα προηγούμενα σεμινάρια;
Μπορεί να μας δείξει τις πρακτικές εφαρμογές ή πρέπει να κοιτάξουμε στην Καβάλα και στα Γιάννενα;

ΠΑΟ...πρώτος

Στην 54η θέση ανέβηκε ο Παναθηναϊκός στην κατάταξη ομάδων της λίστας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής ποδοσφαίρου για τον μηνά Δεκέμβριο.Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα με 144 βαθμούς, καθώς ο Ολυμπιακός είναι 68ος με 123 βαθμούς και η ΑΕΚ 86η με 73 βαθμούς.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βασιλειάδη

Στα 75 του έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Βασιλειάδης, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του ΄60. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Προπονητής Σωκράτης

Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και πιάνει δουλειά ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Στον πάγκο.

Όταν πονάει η τσέπη

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο Σκόκο
Ενοχλήσεις στη μέση ο Ταχτσίδης

Τι σύμπτωση...

"Ρέμο, τσιμουδιά"!

"Δηλώνω ρητά στον «καλλιτέχνη» πρόεδρο της ομάδας πως από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναδεχθώ μομφή ή υπαινιγμό περί της οικονομικής μου δυνατότητας κι επάρκειας"

Ερεζ Λαντάνι

Τάθελες και τάπαθες Αντώνη μου...

Λογοπλασίες σώζουν Βιερίνια

Τι σημαίνει βίαιη απώθηση;

«Δεν σημαίνει βιαιοπραγία, ούτε απόπειρα βιαιοπραγίας, ούτε βάναυση συμπεριφορά, ούτε έργω εξύβριση», αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής και ο Βιερίνια θα αγωνιστεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Να ερωτηθεί και ο Μπαμπινιώτης.

7 φεύγουν-ο Θανόπουλος μένει

Χουάνφραν, Άρτσε, Ιορντάκε, Ενσαλίβα, Ρίκκα, Γιαχάγια και Παυλής φεύγουν από την ΑΕΚ.

Ο Θανόπουλος;

Σιγά τα ωά

"Κεκλεισμένων των θυρών" θα παίξουν Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, Άρης-Πανθρακικός και ΠΑΣ-Λάρισα.

Τα έβαψαν μαύρα χούλιγκανς και ποδοσφαιροπατέρες...

ΕΠΟ και Άγιο Όρος

"Και στο Άγιο Όρος υπάρχει αυτοδιοίκητο. Τι σημαίνει αυτό; Aν γίνουν επεισόδια,η πολιτεία δεν θα παρέμβει;"

Πάνος Μπιτσαξής,ΓΓΑ

Σύντομα θα καταλάβετε ότι οι ποδοσφαιροπατέρες θεωρούν το μαγαζί τους πολυτιμότερο του Αγίου Όρους.

Αφήστε τις διακηρύξεις και τολμήστε να υποβιβάσετε ομάδες για κρούσματα επαναλαμβανόμενης βίας.

ΑΕΚ: Μισός έλεγχος

Στα 32,6 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα χρέη της ΑΕΚ, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία «BDO» για λογαριασμό της ΠΑΕ.
Το συνολικό ποσό ανεβαίνει στα 55,9 εκατ. ευρώ αν προστεθούν τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια των παικτών, τα οποία πάντως είναι λογικό να μην υπολογίζονται στα τρέχοντα έξοδα.
Μελετώντας ωστόσο προσεκτικά την έκθεση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, είναι ξεκάθαρο πως γύρω από το θέμα υπάρχει ένα σημαντικό «ναι μεν, αλλά». Οι ορκωτοί λογιστές ξεκαθάρισαν πως δεν προχώρησαν σε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της εταιρείας, αναλύοντας μονάχα τα στοιχεία που πήραν στα χέρια τους από την ΠΑΕ. Ενδεικτικά υπογράμμισαν τα εξής:
"- Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε το ύψος των τυχόν υποχρεώσεων προς τους αθλητές, μέλη του προπονητικού τιμ και τους εκπροσώπους τους των οποίων τα συμβόλαια έχουν λυθεί και δεν απεικονίζονται στο ισοζύγιο της εταιρείας με ημερομηνία 30/11/2009 (σ.σ. περιπτώσεις Δώνη, Φερέρ).
- Η ΑΕΚ ΠΑΕ δεν έχει ελεγχθεί με τακτικό φορολογικό έλεγχο για τις χρήσεις από 01/07/2003 έως και 30/06/2009, ενώ έχει ελεγχθεί με προσωρινό φορολογικό έλεγχο έως και 30/09/2008. Σε μελλοντικό έλεγχο ενδέχεται να επιβληθούν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις, το ύψος των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί στην παρούσα φάση.
- Δεν έχουμε λάβει μέχρι και την ημερομηνία της παρούσας έκθεσης όλες τις απαντητικές επιστολές από πελάτες, προμηθευτές, πιστωτικά ιδρύματα και νομικούς συμβούλους".

Πάλι στην UEFA θα τρέχουμε...

ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΓΓΑ: "Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου τελειώνει εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον".

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΠΙΛΑΒΙΟΣ, πρόεδρος ΕΠΟ: "Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ είναι αδιαπραγμάτευτο".

ΣΥMΠΕΡΑΣΜΑ: Το δημόσιο συμφέρον είναι διαπραγματεύσιμο.

Η πόρτα που ανοιγοκλείνει ο Ζαγοράκης

"Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια πόρτα που την ανοιγοκλείνουμε"

Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ν.Κρήνης για την επιστροφή Ζαγοράκη.

Και μάλιστα χωρίς την παραμικρή εξήγηση.

Τεκμήριο αθωότητας

"Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ομάδες και διοικήσεις εμπλέκονται σε ζητήματα βίας"

Νικόλας Πατέρας, πρόεδρος Superleague.

Ούτε ότι υπάρχουν στημένα ματς.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Διεθνές σεμινάριο για τη βία στα γήπεδα

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει σε Διεθνές Σεμινάριο που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe) στη Βιέννη στις 16-17 Φεβρουαρίου 2010.
Θεματικός τίτλος του Διεθνούς Σεμιναρίου είναι «European Union’s Ultras Seminar» και σκοπός του η διαπίστωση των προβλημάτων και η διευθέτηση των σχέσεων στο τετράπτυχο Οπαδοί-Ομάδες-Αστυνομία-Πολιτεία.
Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα καταθέσει τις εμπειρίες και τις προτάσεις της σχετικά με τη συμβολή της συμμετοχικής διοίκησης των ομάδων στην εξάλειψη φαινομένων αθλητικής βίας. Επίσης θα περιγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και τις διαπιστούμενες αδυναμίες στο συντονισμό και την κοινή δράση και συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά την αθλητική βία.
Ωστόσο, καθώς η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις απόψεις και την εμπειρία των οργανωμένων οπαδών, κατόπιν συνεννόησης, θα συνοδευθεί από εκπρόσωπο του Συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ Super 3, που αποτελεί τον πλέον δυναμικό, πολυπληθή και αναγνωρίσιμο σύνδεσμο οπαδών.
Στο Διεθνές Σεμινάριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης, εκπρόσωποι των υπουργείων εσωτερικών Ευρωπαϊκών κρατών, εκπρόσωποι αστυνομικών αρχών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνοι ασφάλειας ομάδων, νομικοί, εκπρόσωποι της οργάνωσης Football Supporters Europe καθώς και εκπρόσωποι συνδέσμων οπαδών ομάδων από τη Γερμανία, Γαλλία, Μεγ. Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σλοβακία, Βέλγιο, Δανία και Ελβετία.
Οι εργασίες του Διεθνούς Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών για δημοσιογράφους και ΜΜΕ και μόνο οι χαιρετισμοί και οι εισαγωγικές τοποθετήσεις των διοργανωτών θα καλυφθούν δημοσιογραφικά.

Η τελευταία μετακίνηση

Από αύριο ισχύει τελικά η απόφαση Χρυσοχοϊδη για την απαγόρευση μετακίνησης των οργανωμένων οπαδών. Ετσι 2.500 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις Σέρρες και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους.

"Στοπ" της αστυνομίας σήμερα στους ΠΑΟΚτσήδες

Το πρώτο τεστ της απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών γίνεται σήμερα. Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ δίνει αγώνα κυπέλλου και οι φίλοι του έχουν προγραμματίσει να τον παρακολουθήσουν. Φυσικά δεν θα τους κάνει το...χατήρι η αστυνομία,ενώ το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή στο "Κλεάνθης Βικελίδης",όπου αναμετρώνται Αρης και ΠΑΟ. Ήδη οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος επέστρεψαν στους Θεσσαλονικείς τα 900 που είχαν παραλάβει για τους οπαδούς τους,πριν την ανακοίνωση των μέτρων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΓΓΑ.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ποιος μίσθωσε τα πούλμαν του Ολυμπιακού;

Η αστυνομία θα κάνει εκτεταμένη έρευνα ώστε να ανακαλύψε από ποιον έγινε η μίσθωση των πούλμαν των φιλάθλων του Ολυμπιακό. Αυτό που αναζητάει είναι μία πιθανή σχέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με το μίσθωμα των λεωφορείων.

Επικυρώθηκε η επιστροφή Ζαγοράκη

Συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ, με παρόντα και τα δεκαπέντε μέλη και με θέμα συζήτησης την πρόταση ορισμού νέων μελών Διοίκησης προς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντίστοιχα.Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. προτεινόμενοι για στελέχωση διοίκησης οριζόμενης από το Πρωτοδικείο είναι οι κάτωθι:

Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ :
Ζαγοράκης Θεόδωρος
Βρύζας Ζήσης
Ποικιλίδης Παναγιώτης
Μιχαηλίδης Γεώργιος
Φαρλαλής Γεώργιος
Μηλιωρίδης Σπυρίδων
Βιολίδης Ηλίας (εκπρόσωπος Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.)

Για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
Κανώτας Μιλτιάδης
Κατσιώρας Πολύμερος
Σαλτσίδης Παύλος
Σταμολαμπρος Ελευθέριος
Στογιάννης Παρίσης

ΣΥΝ: "Κανείς δεν θέλει λύση"

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν προχθές στα γήπεδα εξέδωσε το αθλητικό τμήμα του Συνασπισμού. Αναλυτικά:

"Μετά από τόσα περιστατικά βανδαλισμών που συμβαίνουν διαχρονικά μέσα κι έξω από τα γήπεδα, έχει πλέον καταγραφεί στη συνείδηση της φίλαθλης κοινωνίας τόσο η απαξίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όσο και η έλλειψη διάθεσης από τους εμπλεκόμενους φορείς και τις κυβερνητικές ηγεσίες να λύσουν το πρόβλημα.
Για άλλη μια φορά, η τραγικά ανεύθυνη αντίδραση όλων των φορέων μετά τα γεγονότα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2010 στη Καβάλα και τα Ιωάννινα, επιβεβαιώνουν και τις ολοκληρωτικές τους ευθύνες, τις οποίες ο ένας προσπαθεί να μεταθέσει στον άλλο.
Οι μεν φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και οι ΠΑΕ καλούν για τιμωρία των φυσικών αυτουργών, τους οποίους όμως οι ίδιοι συντηρούν, συμφωνούν για μαζική παραχώρηση εισιτηρίων και μετακινούν οργανωμένα. Τρεις ημέρες πριν, απαιτούσαν την άρση του ποσοστού 10% που παρακρατείται από τα έσοδα των εισιτηρίων, ως αποζημίωση για το λειτουργικό κόστος της φύλαξης των γηπέδων από την πολιτεία. Σήμερα έρχονται να παραδεχτούν δημοσίως την αποτυχία του συστήματος των ιδιωτικών security. Ενδιαφέρονται μόνο για τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα, την κερδοφορία και είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βίας στα γήπεδα, για την οποία πρέπει να απολογηθούν.
Η σημερινή αθλητική ηγεσία, με πρόσφατες διακηρύξεις έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος της βίας. Έχει κληρονομήσει τις νομοθετικές παλινωδίες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και την επιπόλαιη αναίρεση αθλητικών νόμων από υπουργό σε υπουργό. Την υποταγή στη λογική του πολιτικού κόστους, αντί για την εφαρμογή, όπως όφειλαν, της αθλητικής νομοθεσίας. Έχει αφήσει σε πλήρη ασυδοσία την λειτουργία των ΠΑΕ, που όμως εξακολουθούν να χρηματοδοτούνται από τον ΟΠΑΠ. Ακόμα και σήμερα εάν προχωρούσε έλεγχος των ΠΑΕ Α’ εθνικής κατηγορίας, οι μισές θα έπρεπε να κλείσουν λόγω εκκρεμοτήτων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς , που κατά τ’ άλλα βουλιάζουν, εφορία κλπ.
Ο Συνασπισμός καλεί την αθλητική ηγεσία, σαν πρώτο μέτρο καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα, να άρει τον οικονομικό και φορολογικό παράδεισο της ανομίας και της αδιαφάνειας, που οι δικομματικοί προκάτοχοί της έχουν στήσει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να άρει τη λευκή επιταγή που έχει δοθεί στους διαπλεκόμενους μεγαλοπαράγοντες για τη διαχείριση και την εμπορευματοποίηση του ελεύθερου χρόνου των φιλάθλων.
Εκτός κι αν σε συνθήκες δημοσιονομικής κρίσης, ενόψει των επιχειρούμενων σκληρών μέτρων που πάλι θα κληθούν να πληρώσουν οι μισθωτοί, τα αυξανόμενα κρούσματα βίας αποτελέσουν ένα καλό άλλοθι για επιβολή νέων κατασταλτικών μέτρων και τα γήπεδα αποτελέσουν μια καλή βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας".

Στη Βουλή το θέμα του Ηλυσιακού

Tην άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γ.Βλάχου ζητάει ο εισαγγελέας μετά από μήνυση του Ηλυσιακού για την υπόθεση της συγχώνευσης με την ΠΑΕ Αιγάλεω.

Κοζώνης: "Βάζω 15 εκ.ευρώ αν..."

"Προσφέρομαι εδώ και τώρα να καλύψω το σύνολο της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, προκειμένου να αποκτήσω το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπό την προϋπόθεση μόνο να ανακοινωθεί επισήμως από τη δίοικηση ότι τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 35 εκ. ευρώ"

Μπομπ Κοζώνης.

Το πολύ το Κύριε Ελέησον...

Από το ίντερνετ το έμαθε ο Ζίκο!

«Έμαθα για την απόλυση από την ιστοσελίδα του συλλόγου στο ίντερνετ περίπου στις 11.30. Δύο ώρες αργότερα έλαβα και ένα γράμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά από έναν δικαστικό κλητήρα, εδώ στο σπίτι μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Απολύθηκα από έναν κλητήρα, σαν να έχω κάνει κάτι λάθος».

Zίκο, πρώην προπονητής Ολυμπιακού

Την επόμενη φορά με ταχυδρομικό περιστέρι...

Σαν τα πουκάμισα...

«Τι έχετε πάθει; Τρεις προπονητές έχουμε αλλάξει. Δεν μπορεί να φταίνε μόνο αυτοί»

Γιάννης Χρυσικόπουλος, γενικός διευθυντής ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Φυσικά και δεν φταίνε μόνο αυτοί. Οπως...διαβουλεύθηκε η Θ7, πρώτος στη σειρά έρχεται ο Σωκράτης.

Μπροστάρης Μπάντοβιτς

«Σε τέτοιες στιγμές αυτό που χρειάζεται είναι κοιτάς μπροστά και όχι πίσω»

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, προσωρινός προπονητής Ολυμπιακού

Μπροστά είναι οι 7 (βαθμοί), η 7 (θύρα) και...ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

"Ποιά αποζημίωση";

«Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την σύμβαση με τον Ζίκο, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αποζημίωση του ενός εκατομμυρίου ευρώ»

Γιάννης Μώραλης, διευθυντής επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα συμβόλαια είναι για να...ποδοπατούνται.

Θα τρέχουμε στην UEFA;

«Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ τελειώνει εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον»

Πάνος Μπιτσαξής, ΓΓΑ

Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε.

Οι ωραίοι έχουν χρέη

Ιδού η λίστα με τις πλέον χρεωμένες ευρωπαϊκές ομάδες:

Μάντσεστερ Γ. 822 εκ. ευρώ
Ρεάλ 689 εκ. ευρώ
Μπαρτσελόνα 493 εκ. ευρώ
Ίντερ 436 εκ. ευρώ
Άρσεναλ 336 εκ. ευρώ
Λίβερπουλ 271 εκ. ευρώ
Γιουβέντους 166 εκ. ευρώ
Ρόμα 154 εκ. ευρώ
Μπάγερν 108 εκ. ευρώ

Oι κουτόφραγκοι προφανώς αγνοούν το άρθρο 44.

Μέχρι τον επόμενο Φιλόπουλο

Μέσα σε μία μόνο μέρα, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, καταγράφτηκαν στον αθλητικό μας χώρο τα εξής παρα - αθλητικά:
1. Στην Καβάλα, καταστροφές πριν, στη διάρκεια και μετά τον αγώνα από οπαδούς του Ολυμπιακού
2. Στα Γιάννενα, εισβολή οπαδών του Άρη στο γήπεδο, ενώ η ομάδα τους κέρδιζε 1-0
3. Στη Θεσσαλονίκη, ξυλοδαρμός ενός οδηγού μοτοσικλέτας και εμπρησμός της μηχανής του από οπαδούς του Ηρακλή (συν εμπρησμός ενός αυτοκινήτου)
4. Στην Εγνατία, παράλληλα με τα μπλόκα των αγροτών, και μπλόκα προς οπαδούς του Ολυμπιακού, με τα ανάλογα επεισόδια εις βάρος τους
5. Στο Καρλόβασι Σάμου, μόλις έληξε ο αγώνας της Δ΄ Εθνικής Καρλόβασι – Φωστήρας (σκορ 3-4), ακολούθησε γενική εισβολή των ντόπιων παραγόντων και φιλάθλων, με ξυλοκόπημα των φιλοξενουμένων παικτών και του διαιτητή
6. Στο «Ελ Πάσο» (Καλλιθέα – Αίαντας Σαλαμίνας 1-0, Γ΄ Εθνική), το ματς διακόπηκε για ένα δεκάλεπτο επειδή οι ποδοσφαιριστές προχώρησαν σε γενική συμπλοκή
7. Στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – ΠΑΟ, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα και διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα
8. Το ματς ΑΕΚ – ΠΑΟ στο μπάσκετ έγινε μπροστά σε κενά καθίσματα, επειδή η ΑΕΚ ήταν τιμωρημένη, γιατί οι οπαδοί της είχαν επιτεθεί, στον προηγούμενο αγώνα, κατά των παικτών του Ολυμπιακού.
9. Στο τοπικό παιδικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Ημαθίας (ματς Αγία Βαρβάρα - Σταυρός), τρεις παράγοντες των γηπεδούχων έστειλαν στο νοσοκομείο τον μόλις 18άχρονο διαιτητή.
Δεν αμφιβάλλω, δε, ότι θα έγιναν και πολλά άλλα παρατράγουδα, ειδικά σε μικρές κατηγορίες, που δεν καταγράφτηκαν, ούτε μεταδόθηκαν ποτέ από τα ειδησεογραφικά μέσα. Όλοι σχολιάζουμε σήμερα και ζητάμε μέτρα κι άλλα μέτρα για να πάψουν τέτοια φαινόμενα και να παίζονται οι αγώνες στα ίσα χωρίς τρομοκρατία των αντιπάλων και των διαιτητών (γιατί για τρομοκρατία πρόκειται). Όμως, σοβαρά μέτρα είναι μόνο τα εξής:
1. Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του φιλοξενούμενου
2. Αν γίνει οποιοδήποτε επεισόδιο, διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα εκείνης της πλευράς που τα ξεκίνησε, με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών. Το ίδιο κι αν τα επεισόδια γίνουν πριν ή μετά τον αγώνα.
3. Σε περίπτωση υποτροπής, μηδενισμός σε όλους τους αγώνες και υποβιβασμός στην αμέσως επόμενη κατηγορία
4. Ποδοσφαιριστές που ξεκινάνε επεισόδια υφίστανται άμεση διακοπή συμβολαίων
5. Διαιτητές που με τις αποφάσεις τους προκαλούν επεισόδια διαγράφονται εφόρου ζωής από τους πίνακες
6. Φίλαθλοι που καταδικάζονται τελεσίδικα για συμμετοχή στα επεισόδια οδηγούνται στη φυλακή με ποινές μη εξαγοράσιμες
7. Παράγοντες που υποδαυλίζουν επεισόδια ή δωροδοκούν πηγαίνουν φυλακή χωρίς εξαγορά και η τύχη τους συμπαρασύρει και την ΠΑΕ που εκπροσωπούν
8. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και διαιτητές που δωροδοκούν ή δωροδοκούνται φυλακίζονται χωρίς εξαγορά. Οι ποινές συμπαρασύρουν και την αντίστοιχη ομάδα σε μηδενισμό και έκπτωση κατηγορίας.
Είναι προφανές ότι αυτά δεν πρόκειται να γίνουν. Η πρώτη αιτία, όπως όλοι λένε, είναι ότι οι ισχυρές ΠΑΕ διατηρούν «ιδιωτικούς στρατούς» που, κατά περίπτωση, τους εξαπολύουν εναντίον των αντιπάλων. Χτες ήταν οι Γάβροι στην Καβάλα, προχτές ήταν οι Βάζελοι στη Λειβαδιά, αντιπροχτές οι Δικέφαλοι κάπου αλλού. Οι ισχυρές ΠΑΕ προστατεύουν τους «στρατούς» και τους αξιοποιούν. Αφού τη γλίτωσε παλιότερα ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση των λουλουδιών, αφού δεν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός πρώτον στις περιπτώσεις των προέδρων του Κοσκωτά και Σαλιαρέλη και δεύτερον για τη Ριζούπολη το 2003, την κορυφαία εκδήλωση τρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια, ενορχηστρωμένη μάλιστα από την ηγεσία, κανείς ποτέ δεν θα τιμωρηθεί. Αυτό το μήνυμα έχει περάσει προς όλους του εμπλεκομένους. Και δεν είναι μόνο η Ριζούπολη. Φέτος τη δεύτερη αγωνιστική, ένας οπαδός του Ηρακλή μπήκε στο γήπεδο σαν κύριος και χτύπησε τον Σηφάκη. Έπαθε τίποτα ο Ηρακλής; Του αφαιρέθηκε κανένας βαθμός; Τον προηγούμενο μήνα οπαδοί του Παναθηναϊκού (τους είπαν «αντιεξουσιαστές») επιτέθηκαν σε «φιλοξενούμενους» πρώτα του Ατρομήτου κι ύστερα των Iωαννίνων (αλλά τους σταμάτησε ο ίδιος ο Πατέρας). Μήπως έπαθε τίποτα ο Παναθηναϊκός; Ή μήπως θ΄ αφαιρεθούνε βαθμοί τώρα από τον Ολυμπιακό ή τον Άρη;
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το κράτος δεν τολμάει να χτυπήσει στα σοβαρά τις μεγάλες ΠΑΕ. Το κράτος κερδίζει πάρα πολλά χρήματα από το Στοίχημα, το ΠΡΟΠΟ, το φόρο των εισιτηρίων, το φόρο επί των διαφημίσεων στις αθλητικές εκπομπές, το φόρο επί των μετεγγραφών. Αρκεί να συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Να διατηρείται όπως όπως, ό,τι κι αν κάνουν οι ΠΑΕ και οι φίλαθλοι, γιατί υπάρχει το οικονομικό συμφέρον. Είναι, επιπλέον, και η ανοχή της κοινωνίας. Σου λέει ο μέσος άνθρωπος : «Ασ΄ τους να τα σπάνε σε ορισμένο τόπο και χρόνο, λίγο πριν και λίγο μετά το ματς, σε μιαν ακτίνα γύρω από το γήπεδο, διαφορετικά θα έχω τη βία τους όλη τη βδομάδα και παντού». Σου λέει κι ο μέσος πολιτικός «Πώς θα μ΄ επανεκλέξουν οι ψηφοφόροι μου (που είναι, φυσικά, φίλαθλοι), αν δεχτώ να διωχθεί η ομάδα για τα επεισόδια;»
Κι έτσι οι «επιστήμονες» των ομάδων ζουν και βασιλεύουν, και τα κάνουν κάθε τόσο λίμπα, χαπακωμένοι, μεθυσμένοι, καταστροφομανείς και φανατικοί, πολλές φορές σε συνεργασία με τις ΠΑΕ. Και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και η πολιτεία ποτέ δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Εισπράττει όμως τα πρόστιμα. Και τίποτα ποτέ δε γίνεται. Μέχρι τον επόμενο Φιλόπουλο, οπότε οι «αρμόδιοι» (με σαράντα εισαγωγικά) θα ξυπνήσουν προσωρινά, θα ψελλίσουν λίγα μεγάλα λόγια και θα ξαναγυρίσουν όλοι εκεί που ξεκίνησαν: στο τίποτα φυσικά.

>>>Αρθρο του Δημήτρη Φύσσα στην ιστοσελίδα sportdog.gr

Θύρα 7: "Πρώτος φταίχτης ο Κόκκαλης"

«Φταίει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες. Αυτή είναι η σειρά»

Θύρα 7 στο Sport TV.

Οι οργανωμένοι;

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ποιοί θα καθήσουν στο εδώλιο;

O φίλαθλος της Καβάλας που δέχτηκε επίθεση με καθίσματα και καπνογόνο απο οπαδούς του Ολυμπιακού και υπέστη αιμάτωμα και κάταγμα κρανίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε 4ωρη χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο.Δυστυχώς για τον ίδιο, θα χρειαστεί να κάνει και νέα χειρουργική επέμβαση σε 10 μήνες.

Ποιοί πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για την περιπέτεια αυτού του ανθρώπου;

Μετακινήσεις οπαδών...τέλος!

Τέλος στις μετακινήσεις των οπαδών βάζει η κυβέρνηση.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωσε ότι οι αστυνομικές αρχές δεν θα επιτρέψουν εφεξής τις μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών και θα εισηγηθεί στον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή να απαγορεύσει τη διάθεση εισιτηρίων στις φιλοξενούμενες ομάδες.
Ο κ.Χρυσοχοϊδης κατηγόρησε τις ΠΑΕ ότι δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Θα μιλήσει για τις δικές της ευθύνες η Superleague;

"Δεν μπορεί να εξηγηθεί η πλήρης αποτυχία του σχεδιασμού, της πρόληψης, αλλά και της καταστολής, καθώς η μία (1) σύλληψη από την Αστ. Δ/νση Ιωαννίνων και οι τρεις (3) συλλήψεις από την Αστ. Δ/νση Καβάλας, πιστοποιούν την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να εφαρμόσει το αυτονόητο, δηλαδή το Νόμο".

Ανακοίνωση της Superleague για τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνοι. Θα μας πείτε όμως κάτι για τις δικές σας ευθύνες; Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που δεν εφαρμόζετε,για τις κάμερες των γηπέδων που δεν καταγράφουν,για τους συνδεσμίτες που τους χαϊδευετε,για το 10% των τηλεοπτικών συμβάσεων που εισπράτει η αστυνομία και θέλετε να το κόψετε...

Παρασύρεται ο Κόκκαλης...

"Eίναι εγκληματίες όσοι λένε στον Κόκκαλη ότι όλα είναι μέλι-γάλα στην ομάδα"

Σάββας Θεοδωρίδης,πρώην γενικός αρχηγός ΠΑΕ Ολυμπιακός

Και αυτός τους πιστεύει;

Το πάρτυ τελειώνει-αρχίζουν τα όργανα

"Το πάρτυ τελειώνει"

Σταύρος Αδαμίδης, αυριανός πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ

Και τι αρχίζει; Προφανώς η δραστηριοποίηση της νεοσυσταθείσας "επιτροπής διαχείρησης ρόστερ" που αποτελείται από τον ίδιο,τον Θανόπουλο,τον Μπάγεβιτς και τον Δημητριάδη.

ΣΧΟΛΙΟ "ΔΙΚΗΣ": Η επιτροπή δημιουργήθηκε 13 μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος...

3 συλλήψεις για 3.000 σπασμένα καθίσματα

3.000 σπασμένα καθίσματα στην Καβάλα.

Και μόλις 3 συλλήψεις.

Προφανώς ο καθένας από δαύτους θα έσπασε μια χιλιάδα...

Χάνει το ματς με Ολυμπιακό ο Βιερίνια;

Ο διαιτητής Ντάκος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Βιερίνια αποβλήθηκε για «βίαιη απώθηση» και ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ προβλέπει ότι η αποβολή «για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές».Αν τιμωρηθεί με πάνω από μια αγωνιστική, θα χάσει όχι μόνο το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ίσως και το ματς με τον Ατρόμητο.

"Κάτω τα χέρια από τον Μπάγεβιτς"

ΩΡΑ 10.55

«Ντεμοτεχνείο κάτω τα χέρια από τον Ντούσαν»

«Αμέτοχοι, Ανίκανοι, ο Μπάγεβιτς σας φταίει»

«Αμέτοχοι και συνεργάτες ουστ»,

Αυτά αναφέρουν τα τρία πανό που έχουν οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτή την ώρα, ένα κεσεδάκι γιαούρτι...σημάδεψε την κλειδωμένη εξώπορτα των γραφείων!

Κρατάει το κουμάντο ο Θανόπουλος

ΩΡΑ 10.40

O υποψήφιος πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης δεν βρίσκεται καν στα γραφεία της ομάδας, όπου λίγο μετά τις 9 το πρωί ξεκίνησε η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ.Μάλλον θα συνεχίσει να κάνει προσωρινά κουμάντο ο Νίκος Θανόπουλος και οι μέτοχοι απλά θα καλύψουν τις αναγκαίες υποχρεώσεις έτσι ώστε να βγει η χρονιά.Έξω από τα γραφεία βρίσκονται περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ. Υπάρχουν,πάντως,δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με μία κλούβα των ΜΑΤ, ιδιωτική ασφάλεια και αστυνομικούς.

"Σκάστε και σκάστε τα"!

Μετά τον Στολτίδη, ο Πάντος. Είχε φραστικό επεισόδιο με τον Ζίκο γιατί τον απέκλεισε από τη 18άδα της Καβάλας.

Μήπως παίρνουν γραμμή από τον Σωκράτη;

Πάντως,ο Βραζιλιάνος χωρίς αποζημίωση δεν το κουνάει...

Ιδού το νέο δίδυμο της ΑΕΚ

ΩΡΑ 10.15

Ιδού το νέο(;) διοικητικό σχήμα που επέλεξαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Πρόεδρος: Σταύρος Αδαμίδης
Διευθύνων Σύμβουλος: Νίκος Θανόπουλος

Κατά 50% παλιό...

Μήπως μπορείτε να μας πείτε τα ονόματα των εταιρειών σας κύριε Λαντάνι;

Συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» έδωσε ο Ερέζ Λαντάνι. Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας, κάποια στιγμή λέει ότι προχώρησε στην «εξαγορά του Ηρακλή» αν και μέχρι στιγμής η διαδικασία βρίσκεται στην ενεργοποίηση ή όχι του προσυμφώνου. Τουλάχιστον από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
Λέει για τις επενδύσεις του στην Ελλάδα. «Το αρχικό πλάνο επενδύσεών μου στην Ελλάδα περιλάμβανε δαπάνη ύψους 750 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι στιγμής σε άμεσες συμφωνίες, προσύμφωνα και διαπραγματεύσεις έχω δεσμεύσει περί τα 500 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για σύνολο συμμετοχών σε 25 επιχειρήσεις από τη χώρα σας κυρίως στους τομείς που με ενδιαφέρουν. Ενδεικτικά αναφέρω τις εξαγορές που έχω ήδη ολοκληρώσει στον τομέα της ναυτιλίας σε μία επένδυση 150 εκατ. δολαρίων. Εχω ήδη συμφωνήσει για την αγορά 9 έως 11 cargo πλοίων έως το 2011. Φυσικά τα 750 εκατ. δολάρια δεν είναι η οροφή μου. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις από μεγάλους ομίλους και οικογένειες της Ελλάδας για συνεργασία και κοινές επενδύσεις. Παράλληλα έχω προχωρήσει σε συμφωνία συμμετοχής σε γνωστό ελληνικό όμιλο αυτοκινήτων πολυτελείας, σε εταιρεία τσιμέντων, σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, σε δύο επιχειρήσεις του χώρου της μόδας, εκ των οποίων η μία ανήκει στις τρεις μεγαλύτερες της χώρας. Επένδυσα στις συσκευασίες κρέατος, σε μια γνωστή βιομηχανία παραγωγής παγωτού, ενώ διαπραγματεύομαι κι ένα πολύ σημαντικό αθλητικό-κατασκευαστικό project. Παράλληλα, προωθώ τη συμμετοχή μου με ποσοστό 50% σε ασφαλιστική εταιρεία στον χώρο της ναυτιλίας, έχω υπογράψει προσύμφωνο με τράπεζα και είμαι στη φάση του due diligence, ενώ έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για το 32% μεγάλου ιατρικού ομίλου της χώρας. Εδώ είμαστε και για το μέλλον. Θα πρέπει να σας πω ότι ήδη αγόρασα σπίτι στην Αθήνα. Ετοιμάζω τα γραφεία μου και θέλω οι επενδύσεις μου αυτές να είναι μακροπρόθεσμες – με ορίζοντα 12ετίας τουλάχιστον. Δεν ήρθα να καταστρέψω όπως κατανοείτε. Να δημιουργήσω ήρθα».
Στις δηλώσεις του πάντως αλλά και σε άλλο σημείο του άρθρου δεν αναφέρονται κάποια από τα ονόματα αυτών των εταιρειών. Επίσης, και πάλι δεν υπάρχει φωτογραφία του.
Ο Λαντάνι λέει ακόμη: «Δραστηριοποιούμαι σε μια σειρά από επιχειρηματικούς κλάδους. Γεννήθηκα στο Ισραήλ και η βάση των δραστηριοτήτων μου βρίσκεται στο Βέλγιο. Διαθέτω παρουσία στη Ιταλία, στη Ρουμανία, στην Τσεχία, στη Σερβία, στη Βοσνία, στην Κροατία, στη Ρωσία και στην Αλβανία καθώς και στις ΗΠΑ και στην Αφρική. Δεν είμαι άνθρωπος που αρέσκεται στην προσωπική προβολή. Για τον λόγο αυτό δεν βγήκα να μιλήσω εκτενώς για την ομάδα του Ηρακλή».
Αναφέρεται στον Ηρακλή: «Τρεις ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στην εξαγορά του Ηρακλή. Με μεγάλη ευκολία θα μπορούσα να τοποθετηθώ σε μια άλλη, πιο μεγάλη ομάδα. Η Θεσσαλονίκη όμως είναι σημαντική πόλη. Θέλησα λοιπόν με την κίνησή μου αυτή να δώσω χαρά στους κατοίκους της πόλης. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την προσωπική αγάπη που έχω για τα σπορ».
Λέει για τον Ρέμο: «Ο Αντώνης είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι κάτι σαν τον Χούλιο Ιγκλέσιας της Ελλάδας. Τον συμπαθώ πολύ και αυτό που εκτίμησα στον ίδιο είναι πως ό,τι λέει το εννοεί».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, λέει: «Εγώ είμαι μαχητής. Ηρθα για να μείνω και θα κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Είμαι winner».
Στο άρθρο που το υπογράφει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, γίνεται επίσης μια σκιαγράφηση (χωρίς και πάλι να αναφέρονται ονόματα εταιρειών) του επιχειρηματικού προφίλ, ως εξής: Είναι ιδιοκτήτης δύο επενδυτικών τραπεζών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο Μιλάνο και την Ανδόρα, διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια στον τομέα των πλαστικών, της κλωστοϋφαντουργίας, των καλλυντικών, των εξαρτημάτων ελικοπτέρων, ενώ έχει στην κατοχή του κατασκευαστικές επιχειρήσεις, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, κυρίως ψαριών και πουλερικών, ξενοδοχεία με επικέντρωση στην παροχή υπηρεσιών υγείας και στα συνέδρια και συνολικά απασχολεί 7.000 εργαζομένους.

Τον...ξυρίζουν τον Παππά

Τελικά η ΚΕΔ/ΕΠΟ...ξυρίζει τον Ανδρέα Παππά,όπως ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Γιάννενα.Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ-Άρη θα τιμωρηθεί σιωπηρώς για ένα μήνα,καθώς στην έκθεσή του ο παρατηρητής διαιτησίας Γιώργος Μπίκας αναφέρει ότι δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μπακαγιόκο και κακώς δεν αποβλήθηκαν Κουλουχέρης-Γκαρσία.

Προς κεκλεισμένων των θυρών για 4

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών απειλούνται οι ομάδες οι οποίες εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν σε Γιάννενα και Καβάλα.Το επιβαρυντικό στοιχείο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Άρη, την Καβάλα και τον -υπότροπο- Ολυμπιακό είναι ότι τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν περιορίστηκαν στις κερκίδες ή στον περιβάλλοντα χώρο. Και επειδή όσα έγιναν στα δύο γήπεδα, δεν μπορούν παρά να χαρακτηριστούν ως "εκτεταμένα επεισόδια" και όχι ως "μεμονωμένα", είναι σαφές ότι ο κίνδυνος να αποκλειστούν οι έδρες των ομάδων (πέραν του βαρύτατου προστίμου που θα τους επιβληθεί) είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Κουαρτέτο σήμερα στη "ΔΙΚΗ"

Οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η προπονητολογία στον Ολυμπιακό, τα χθεσινά επεισόδια σε Καβάλα-Γιάννενα και τα νέα στοιχεία για τα στημένα ματς, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ" σήμερα, στις 23.00.
Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφδαιριστής του Ολυμπαικού Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης, ο δήμαρχος του Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαρσάμης και ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Βούλγαρης.
Επίσης θα παρέμβει τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Β'- Γ' Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης.

>>>Το πρόγραμμα του BLUE SKY μεταδίδεται live και στο www.blueskytv.gr

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Υπέρ Ντούσκο

Ψηφοφορία της ιστοσελίδας aek365.gr για την παραμονή του Μπάγεβιτς:
9980 υπέρ
6014 κατά
824 λευκά

Αν γίνει δημοσκόπηση για το που πάει διοικητικά η ΑΕΚ είναι βέβαιο ότι το Πρωτοδικείο θα πάρει... 100% (πριν ή μετά τον Στ.Αδαμίδη,λίγη σημασία έχει).

"Ρωτήστε τον Κόκκαλη"

"Ο πρόεδρος θα πρέπει να μιλήσει γι΄ αυτό"

Ο Ζίκο όταν ρωτήθηκε αν αληθεύουν τα σενάρια αποχώρησής του.

Δεν γλιτώνει την αποζημίωση ο Σωκράτης.

"Μαγκιές" με +7

"Δεν μ' αρέσει η νοοτροπία που δείξαμε, δηλαδή να κάνουμε "μαγκιές" με τακουνάκια και γυριστά φάλτσα"

Νίκος Νιόπλιας

Με +7, όλα τα κάνεις...

Και γάμος και ξύρισμα

"Σήμερα γάμος έγινε με Παππά και με Δεσπότη στην πόλη μας.Ευχόμαστε οι αρμόδιοι να ξυρίσουν αυτούς που πρέπει και να τους γυρίσουν στο σπίτι τους"

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα για τη διαιτησία.

Πάντως,τον Παππά τον ξυρίζουν αύριο.

Τραγέλαφος στην Καβάλα με Κάκο

Τραγελαφικά πράγματα συνέβησαν στην Καβάλα. Ο διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος έκανε τα...στραβά μάτια στο τελευταίο δεκάλεπτο που δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν πίσω από το βοηθό του,μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σε απόσταση αναπνοής από τους παίκτες.Ούτε τόλμησε να διακόψει το ματς,ούτε να κάνει συστάσεις...

Ελληνικό ποδόσφαιρο 2010.

Να το χαιρόμαστε...

Δυστυχώς το προβλέψαμε

Δυστυχώς το προβλέψαμε... (βλέπε ανάρτηση για το κόκκινο ποτάμι)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην Καβάλα, δύο ώρες πριν από το ματς, συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας.Μάλιστα κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την μικρή αστυνομική δύναμη και πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πάνε στους οπαδούς της Καβάλας.Παρενέβησαν οι security του γηπέδου, οι οποίοι και ξυλοκοπήθηκαν. Παράλληλα το πέταλο με τους φίλους της Καβάλας άδειασε! Ύστερα από την επέμβαση των ΜΑΤ που έφτασαν στο στάδιο και την εκτενέστατη χρήση καπνογόνων, οι οπαδοί του Ολυμπιακού επέστρεψαν στην κερκίδα τους.

Επεισόδια έγιναν και στα Γιάννενα, όπου οι οπαδοί του Αρη εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με οπαδούς του ΠΑΣ.Το ματς διεκόπη για 15 λεπτά.

Τα μισόλογα του Τιμούρ

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ σήμερα στη "Real news":

ΕΙΠΕ: "Ακόμα και τον Ρεχάγκελ θέλατε να τον διώξετε".

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: "Εγώ θα γλίτωνα;"

EIΠΕ: "Oι οργανωμένοι του Ολυμπιακού εξυπηρετούν συμφέροντα".

ΔΕΝ ΕΙΠΕ: "Ενίοτε και του Κόκκαλη..."

Κόκκινο ποτάμι παρέσυρε (και) τους αγρότες

Οι εκδρομείς οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν τα αγροτικά μπλόκα!

Θα αγγίξουν τις 10.000 στην Καβάλα.

Καλά αυτά δεν πειράζει,μην σπάσουν άλλα πράγματα στο διάβα τους. Ατομικές και δημόσιες περιουσίες...

"Ντούσκο,σήκω και φύγε"!

«Ακόμη εδώ εσύ; Τι δουλειά κάνεις; Σήκω και φύγε!»

Οπαδοί της ΑΕΚ,χθες πριν τον αγώνα του Καυτανζογλείου,απευθυνόμενοι στον Μπάγεβιτς.

Αν δεν ήταν κι αυτός...

Τι οφείλει ο Ζαγοράκης

H επιβεβαιωμένη και επίσημα πλέον επάνοδος του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι... αντισυμβατική με τον χαρακτήρα, τις ιδέες και τις αντιλήψεις του. Υπό άλλες συνθήκες, ο λεβέντης ποδοσφαιριστής και ο αξιοπρεπής πρόεδρος Ζαγοράκης δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του ένα τέτοιο περίεργο πισωγύρισμα...
Γιατί, λοιπόν, επανέρχεται; Οσοι τον ξέρουν και έχουν τη δυνατότητα να κουβεντιάζουν τακτικά μαζί του, μπορούν εύκολα να απαντήσουν. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης αισθάνεται ότι ΟΦΕΙΛΕΙ.
Οφείλει να δώσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ εξηγήσεις για την αιφνιδιαστική και, για πολλούς, ακατανόητη αποχώρησή του.
Οφείλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο που άρχισε, με την επίγνωση πάντα ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένει εσαεί πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Ούτε και ο ίδιος το θέλει άλλωστε.
Οφείλει να ανταποκριθεί σ' αυτό που του ζητούν όσοι ξέρουν την “τρέλα” του για προσφορά και δημιουργία. Οτι, δηλαδή, μόνο με τον ίδιο στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία άλλοι ούτε να σκεφτούν τολμούν...
Οι προτεραιότητες που θα θέσει ο Ζαγοράκης αμέσως μετά την επάνοδό του είναι ξεκάθαρες:
* Απαλλαγή του ΠΑΟΚ από τον βραχνά των χρεών.
* Ολοκλήρωση των εργασιών για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας
* Ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, ώστε ΠΑΟΚ όχι μόνο να διεκδικεί αλλά και να κατακτά τίτλους.
* Έναρξη της πρώτης σοβαρής και οργανωμένης προσπάθειας για την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Ήδη -και χωρίς να είναι πρόεδρος- έχει δουλέψει και στους τέσσερις αυτούς τομείς:
Για τα χρέη έκανε συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ζήτησε να ισχύσουν όσα είχε αποφασίσει ο Γιώργος Αλογοσκούφης, αλλά δεν είχε προλάβει να υλοποιήσει: Καταβολή 6 εκ. ευρώ (από τα περίπου 11 εκ. του πρωτογενούς χρέους προς το Δημόσιο) σε μηνιαίες δόσεις των 50.000 ευρώ επί 10 χρόνια. Η υπόσχεση που πήρε είναι ότι θα γίνει ακόμη πιο ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ ρύθμιση...
Το αθλητικό κέντρο το επισκεπτόταν σχεδόν κάθε μέρα. Επέβλεπε τις εργασίες, έλυνε προβλήματα, σε συνεργασία με τη διοίκηση και αναζητούσε συνεχώς πόρους για να χρηματοδοτηθεί ακόμη και η τελευταία κατασκευαστική λεπτομέρεια.
Στις μεταγραφές είχε πάντα λόγο. Ζητούσαν την άποψή του Σάντος, Βρύζας και Κονσεισάο.
Οσο για τη δημιουργία νέου γηπέδου, έχει συνειδητοποιήσει ότι εάν δεν μπει ο ίδιος μπροστάρης, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Ξέρει ότι αρκεί να αφυπνίσει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για να δρομολογηθούν όλες οι προβλεπόμενες, βάσει νόμων και καταστατικού του ΠΑΟΚ, διαδικασίες, οι οποίες θα εγκριθούν από το κυρίαρχο σώμα της γενικής συνέλευσης των μελών.
Κανείς δεν θέλει να εμπλακεί μέχρι σήμερα, με τον φόβο ότι θα εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα, ή συμφέροντα τρίτων, που επιβουλεύονται την περιουσία του ΠΑΟΚ. Τον Ζαγοράκη μόνο για ιδιοτέλεια δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς. Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ αρχίζει πάλι να ελπίζει ότι επιτέλους θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την επίτευξη του πιο σημαντικού στόχου που... δεν έχει, αλλά πρέπει να τεθεί τα τελευταία χρόνια.

>>>Aρθρο του Στέλιου Γρηγοριάδη στην ιστοσελίδα sportdog.gr

Διαβούλευση και για τα «στημένα»

Στο σχέδιο νόμου που η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού και ειδικότερα ο ΓΓΑ κ. Π. Μπιτσαξής ετοιμάζει για μια σειρά θεμάτων, θα περιλαμβάνονται διατάξεις και για την καταπολέμηση του «παράνομου στοιχηματισμού» που αποτελεί σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ την αιτία αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που διεξάγονται (και) στη χώρα μας. Είναι όμως πολύ πιθανό όταν έρθει η ώρα του νομοσχεδίου να δούμε το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού και των ύποπτων αγώνων στο Διαδίκτυο και μάλιστα με κυβερνητική σφραγίδα. Οχι, δεν θα ανακοινωθούν οι αγώνες που περιλαμβάνονται στις λίστες της ΟΥΕΦΑ, αλλά το θέμα θα μπει στην ανοιχτή διαβούλευση, όπως συνηθίζει να κάνει η νέα κυβέρνηση για πολλά θέματα. Κάθε πολίτης - φίλαθλος θα κληθεί να εκφράσει τη γνώμη του για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το παράνομο στοίχημα και τα «στημένα» ματς.

«Ασθενής» η αθλητική δικαιοσύνη

Αδύναμος κρίκος στην ποδοσφαιρική αλυσίδα καθίσταται η αθλητική Δικαιοσύνη. Από την έναρξη της φετινής σεζόν έχουν επισημανθεί αρκετές υποθέσεις με τις οποίες τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου χωρίς πάντα να έχουν την ευθύνη γι’ αυτό, είτε δεν ασχολήθηκαν, είτε δήλωσαν αναρμοδιότητα, είτε δεν είχαν εκ των κανονισμών τη δυνατότητα να ασχοληθούν με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν μια εικόνα βραχυκυκλωμένη, εξασθενημένη και διεκπεραιωτική.
Η λειτουργία της αθλητικής Δικαιοσύνης χαρακτηρίζεται από μια σειρά «χαμένων» υποθέσεων «μικρών» και «μεγάλων» τις οποίες δεν ακουμπά.
Σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα «επιβαρυντική μορφή δυσφήμησης αποτελεί η δυσφήμηση της ΚΕΔ ή διαιτητών αγώνα με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις». Αρμόδιο για να καλεί τις ΠΑΕ σε απολογία είναι το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ που ξαφνικά, παρότι το έπραττε και επέβαλε ποινές, από τον περασμένο Φεβρουάριο σταμάτησε. Οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και της Β΄ Εθνικής βγάζουν οποτεδήποτε κρίνουν ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας χωρίς να καλούνται σε απολογία. Μάλιστα από φέτος οι ανακοινώσεις εκσυγχρονίστηκαν και συνοδεύονται από dvd (ανακοίνωση - απάντηση Πανιωνίου για το ματς με τον Αρη).
Οι διαιτητές νιώθουν απροστάτευτοι από την κριτική που τους ασκείται και αδύναμοι αφού δεν έχουν δικαίωμα να απαντήσουν. Στις 18/10 μιλώντας στους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιος, είπε ότι στο εξής σε περίπτωση δηλώσεων ή ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας οι παράγοντες θα ελέγχονται πειθαρχικά. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το Πειθαρχικό Οργανο της ομοσπονδίας που διοικεί, δεν τον άκουσε…
Στον αγώνα Πανσερραϊκού – Ολυμπιακού (27/10) για το κύπελλο που έληξε υπέρ των γηπεδούχων, η ομάδα των Σερρών χρησιμοποίησε για διάστημα δύο λεπτών έναν αλλοδαπό ποδοσφαιριστή επιπλέον από τον αριθμό που επιτρέπεται για τις ομάδες της Β΄ Εθνικής. Η αντικανονική συμμετοχή συνομολογήθηκε, όμως ο Ολυμπιακός για τους δικούς του λόγους δεν θέλησε να υποβάλει ένσταση με την οποία θα έπαιρνε το παιχνίδι στα χαρτιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση κι έτσι η πρόκριση έμεινε στον Πανσερραϊκό παρά την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του. Οταν, έπειτα από την απροθυμία του Ολυμπιακού αναζητήθηκε η δυνατότητα αυτεπάγγελτης παρέμβασης της αθλητικής Δικαιοσύνης, η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι οι κανονισμοί της δεν δίνουν δικαίωμα παρέμβασης ούτε σε αυτήν, ούτε στα πειθαρχικά της όργανα και ότι «θα εξετάσει τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας αυτής καθώς και την επιλογή του φορέα ή του προσώπου που θα την ασκεί».
Στην υπόθεση των ύποπτων αγώνων της Β΄ Εθνικής και του Κυπέλλου που κατά την ΟΥΕΦΑ τα αποτελέσματά τους καθορίστηκαν για στοιχηματικούς λόγους, η ομοσπονδία αποφάσισε να μην παραπέμψει την υπόθεση στην αθλητική Δικαιοσύνη κρίνοντας ότι τα στοιχεία της ΟΥΕΦΑ δεν επαρκούν.
Ανενεργό έμεινε και το Δ.Σ. της ΕΠΟ που σύμφωνα με το άρθρο 41 του καταστατικού μπορεί «σε περιπτώσεις βάναυσης προσβολής του αθλήματος να συγκροτεί ειδική επιτροπή από μέλη του και να επιβάλει τις προβλεπόμενες από τις κείμενες αθλητικές διατάξεις κυρώσεις». Προφανώς, έκριναν ότι το άθλημα προσβλήθηκε αλλά όχι «βάναυσα»...
Πριν από τον αγώνα Πιερικού - Ολυμπιακού Βόλου (11/10) για την 4η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ντεμπελέ κατήγγειλε, σύμφωνα με δημοσιεύματα (και μάλιστα το επιβεβαίωσε μιλώντας στους συμπαίκτες του), ότι άγνωστοι τον προσέγγισαν ζητώντας του να μην αγωνιστεί. Λίγες ημέρες μετά, η διοίκηση του Πιερικού τον κάλεσε σε απολογία. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν στήριξε την καταγγελία, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει όλα όσα γράφτηκαν γι’ αυτόν. Η αθλητική Δικαιοσύνη σε αυτήν την περίπτωση κινήθηκε αυτεπάγγελτα, όμως η απόφαση που εξέδωσε δύο μήνες μετά ήταν απόφαση αναρμοδιότητας! Συγκεκριμένα, στις 11/12 η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε εαυτήν αναρμόδια να ασχοληθεί με την υπόθεση, την οποία παρέπεμψε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής. Μέχρι σήμερα, η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση...
Εξάλλου, κανένα πειθαρχικό όργανο δεν ασχολείται με δηλώσεις όπως αυτή του Ν. Σαλευρή (Καλλιθέα) που στις 10/12 είπε ότι «δυστυχώς, είμαστε στην Ελλάδα και δεν τηρούνται οι νόμοι. Αν εφαρμόζονταν, οι αδερφοί Μπιτούνη θα ήταν στη φυλακή. Μπλέχτηκαν με στοιχήματα και ήρθαν σε συμβιβασμούς με άλλες ομάδες. Αυτά τα έχουμε καταγγείλει εμείς, αλλά, δυστυχώς, οι Αρχές κωφεύουν».
Ή του Π. Θεοδωρίδη (Πανσερραϊκός) που στις 22/12 είπε ότι «το λιγότερο ένα παιχνίδι την εβδομάδα είναι στημένο»
Κι όμως, στο άρθρο του Πειθαρχικού Κώδικα για τη δυσφήμιση του αθλήματος οι ποινές κάθε χρόνο γίνονται αυστηρότερες και μέσω των ΜΜΕ οι αρμόδιοι φορείς πριν από την έναρξη κάθε πρωταθλήματος διαφημίζουν την αποφασιστικότητά τους να τις επιβάλλουν…

>>>Aρθρο-ρεπορτάζ του Θάνου Μπλούνα στη σημερινή "Καθημερινή". Το αναδημοσιεύουμε και το προσυπογράφουμε.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Πάμε στοίχημα;

"Ακούγονται και λέγονται πολλά που επηρεάζουν τους παίκτες..."

Σάββας Κωφίδης,προπονητής Ηρακλή.

Προφανώς δεν αναφέρεστε στον στοιχηματισμό.

Η δουλειά κάνει τον άντρα...

"Σκέφτομαι την ομάδα και τη δουλειά μέχρι το τέλος"

O Ντούσαν Μπάγεβιτς απαντώντας στο ενδεχόμενο αποπομπής του.

Μεθαύριο θα μάθουμε τι σκέφτεται και η Morgan Stanley.

Βιερίνια, ο απερίσκεπτος

Για βίαιη απώθηση του Βιερίνια μιλάει ο διαιτητής Ντάκος.

Ο Πορτογάλος κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών.

Μήπως πρώτα πρέπει να τον τιμωρήσει ο ΠΑΟΚ που άφησε την ομάδα με 10 από το 20΄;

Παράγοντες, τα αθώα πλάσματα

"Μας χτυπούν κάτω από τη ζώνη"

Ανακοίνωση της ομοσπονδίας τζούντο,προαναγγέλοντας μήνυση κατά της "Ελευθεροτυπίας".

Πάντα η δημοσιογραφική έρευνα φταίει.

Ζαγοράκης, η ανεξήγητη επιστροφή

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε σήμερα τον Θοδωρή Ζαγοράκη να επιστρέψει στην προεδρία και αυτός ανταποκρίθηκε.

Θα μας πει ποτέ γιατί έφυγε;

Ανάληψη ευθύνης

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για το πέναλτι, ζητάω συγνώμη απ’ την ομάδα και τον κόσμο. Ίσως έπρεπε να αφήσω κάποιον άλλον να το εκτελέσει»

Ρεφίκ Τζιμπούρ.

Ο τρομοκράτης που αναλαμβάνει τις ευθύνες του...

Η αλαζονεία δεν κατάργησε τον αυτοσκοπό

"Οι παίκτες μου έδειξαν αλαζονεία. Κάναμε παιδικά λάθη, τα οποία θα πληρώναμε ακριβά"

Φερνάντο Σάντος.

Τελικά,έστω και με 10,προστέθηκαν άλλοι 3 βαθμοί.Αυτό μετράει,που λέει και ο Νιόπλιας...

Σκόκο, ο ασαφής

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ,αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω μέχρι πότε θα παίζω στην ομάδα»

Νάτσο Σκόκο.

Στην Ελλάδα;

Η ΓΓΑ των ορθίων

Η ΓΓΑ έχει 850 υπαλλήλους, ορισμένοι από τους οποίους δεν έχουν καρέκλα να καθήσουν! ("Καθημερινή")

Αδικα τους κατηγορούσαμε για καρεκλοκένταυρους...

Περί σικέ

"Αν στο ελληνικό μπάσκετ υπήρχαν στημένα ματς, θα δημοσιοποιούσα άμεσα τα ονόματα των ομάδων"

Γιώργος Βασιλακόπουλος,πρόεδρος FIBA Europe

Μήπως μπορείτε να πείσετε τον κ.Πιλάβιο; Ή τουλάχιστον τον κ.Μπιτσαξή;

Μαιμούδες στο τζούντο

Εκλεισε η στρόφιγγα των κρατικής επιχορήγησης στην ομοσπονδία τζούντο γιατί σήμερα η "Ελευθεροτυπία" αποκάλυψε σωματεία-μαιμού.

Θα μάθουμε τα ονόματά τους ή ισχύει το τεκμήριο αθωότητας που επικαλέστηκε ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής για τη μη δημοσιοποίηση της λίστας των στημένων αγώνων της Β΄Εθνικής;

Ψυχρολουσία Αδαμίδη από Σκόκο

"Ενημέρωσα τον κ. Σταύρο Αδαμίδη ότι ο Σκόκο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ. Δεν πρόκειται να δεχτούμε την ανανέωση του συμβολαίου"

Παύλος Διαννής,μάνατζερ Σκόκο.

Η πρώτη ψυχρολουσία για τον νέο πρόεδρο.

Άγγελος, ο θρησκόληπτος

"Μάνατζερ μου η Παναγία"

Άγγελος Αναστασιάδης

Παναγιά,βοήθα!

Ο τραπεζίτης κύριος Λαντάνι

"Είμαι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιούμαι κυρίως στο Βέλγιο. Έχω δύο τράπεζες στην κατοχή μου – στην Ιταλία και την Ανδόρα - με περίπου 7.000 υπαλλήλους στις επιχειρήσεις μου. Ήδη έχω κάνει κάποιες πρώτες επενδύσεις στην Ελλάδα ύψους 500 εκ. δολαρίων"

Έρσε Λαντάνι,συνεταίρος του Αντώνη Ρέμου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι τράπεζες δεν έχουν όνομα;

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Υπέρ Ντούσκο

"Κωστένογλου αντί Μπάγεβιτς! Ανθ’ ημών, Γουλιμής, εν έτει 2010! Αθάνατε Τρικούπη"

THE DEFENDERS OF THE «QUEEN» (συνδεσμος φίλων ΑΕΚ).

Τον Χατζηχρήστο τον ρωτήσατε;

Αυξανόμεθα

www.todekari.blogspot.com

Νέο ουδέτερο αθλητικό ειδησεογραφικό blog. Καλή επιτυχία.

"Ο Ρέμος μας έχει στο σκοτάδι"

Νέα ανακοίνωση κατά του Αντώνη Ρέμου εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος, ο οποίος απέσυρε μάλιστα τον εκπρόσωπο του από το ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανέμενε μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και με βάση τα όσα αυτός δεσμεύτηκε να υλοποιήσει προκειμένου η ΠΑΕ να βγει από το αγωνιστικό και διοικητικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, συγκεκριμένες κινήσεις :
1) Να στελεχωθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ με άτομα από τον χώρο του ΗΡΑΚΛΗ, με βάση τη λίστα των ονομάτων που προτάθηκαν από τον Γυμναστικό Σύλλογο.
2) Να στελεχωθεί το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ με ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ αποδεδειγμένων ικανοτήτων, οι οποίοι αφιλοκερδώς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί διοικητικά η ΠΑΕ.
3) Να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μεταγραφές και να γίνουν εκείνες οι κινήσεις που θα λύσουν τα υπάρχοντα προβλήματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την ομάδα.
Αντί αυτών και παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές ενοχλήσεις προς τον Πρόεδρο προκειμένου να του εκφράσουμε την αγωνία μας και παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του ότι θα δρομολογήσει όσα είναι αναγκαία, η ΠΑΕ εξακολουθεί να κάνει κινήσεις εν κρυπτώ, να μην ενημερώνει τον Γυμναστικό Σύλλογο για οτιδήποτε είτε αυτό αφορά τα μεταγραφικά , είτε τα διοικητικά , είτε τα οικονομικά και ουσιαστικά να τον εμπαίζει.
Σήμερα δε παρουσιάζεται στα γραφεία της ΠΑΕ και πάλι εν αγνοία του Γ.Σ. ο κ. Ερες Λαντάνι, υποψήφιος επενδυτής η είσοδος του οποίου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ μετατίθεται από βδομάδα σε βδομάδα, ο οποίος ομιλεί με όλους τους παίκτες, αναλαμβάνει διοικητικές πρωτοβουλίες, κάνει εξαγγελίες χωρίς ακόμη ο κ. ΡΕΜΟΣ να έχει επισήμως ενημερώσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ως όφειλε, για την ιδιότητα του είτε ως μέλους του Δ.Σ. είτε ως μετόχου προκειμένου εκ του θεσμικού του ρόλου να δικαιούται τέτοιων ενεργειών.
Μετά απ΄ όλα αυτά ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αποφάσισε να αποσύρει τον εκπρόσωπό του μέχρι νεωτέρας από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.
Τέλος καλεί για μία ακόμη φορά τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο να αναλογιστεί τις ευθύνες του πριν είναι πολύ αργά».

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Αναλφαβητισμός

Αφιερωμένες στον αναλφαβητισμό η 20η και η 21η αγωνιστική της Superleague

Κάποιοι πρόεδροι θα καθήσουν στα θρανία;

Λίγοι οι πιστοί

Ελλάδα-Νότια Κορέα: 1.220
Ελλάδα-Νιγηρία: 1.583
Ελλάδα-Αργεντινή: 1.831

Αυτά είναι τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από Ελληνες φιλάθλους για το Μουντιάλ της Ν.Αφρικής. Και επειδή κρίνονται περιορισμένα,θα ξαναβγούν στην αγορά του internet μεταξύ Φλεβάρη-Απρίλη.
Μετά τα όσα έγιναν με το Τόγκο,όλο και κάποιοι θα άλλαξαν γνώμη...

Stop της Morgan Stanley στην ΑΕΚ

Παρότι ολοκληρώθηκε ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν πρόκειται να βγάλει...λαγό. Η πολυαναμενόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκ.ευρώ,που θα έδινε βαθιά οικονομική ανάσα,δεν θα επιτευχθεί!
Ο λόγος; Οι μετοχές είναι ενεχυριασμένες στην Μorgan Stanley και ο τραπεζικός όμιλος δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για την αύξηση...
Ετσι απλώς θα οριστεί νέα δίοικηση.

Σας περισσεύουν 10 χιλιάρικα;

Με 10.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ιεροκλής Στολτίδης.

Οδηγία προς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα: Μπορείτε να αποκαλείτε ψεύτη τον προπονητή σας. Αρκεί να σας περισσεύουν δέκα χιλιάρικα.

Η απαξίωση της Γ΄Εθνικής

«Η Γ΄Εθνική είναι ένα απαξιωμένο πρωτάθλημα. Στις σκέψεις μας είναι να μειωθούν οι ομάδες. Φέτος το πρωτάθλημα γίνεται με 34 ομάδες, καθώς έχουν αποχωρήσει δύο και καθημερινά προσπαθούμε να μην αποχωρήσουν και άλλες μέχρι το τέλος της σεζόν»

Σπύρος Καλογιάννης,πρόεδρος Ενωσης Β΄- Γ΄Εθνικής

Δεν το καταργείτε καλύτερα;

504 χλμ. σε 3 ώρες; Μήνυση!

"Ετρεξα με 358χλμ./ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης"

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης καυχιέται για την Λαμποργκίνι του.

"Προωθεί ένα κοινωνικό πρότυπο απαξίωσης της οδικής συμπεριφοράς"

Γρηγόρης Μαυράκης,Πρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, κατθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

UEFA,η ανεπίσημη

«Δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία. Tο ποιοι παίζουν στοίχημα εμάς δεν μας ενδιαφέρει»

Αντώνης Νικοπολίδης,πρόεδρος ΠΣΑΠ.

Προφανώς η UEFA είναι ανεπίσημη.

Στο εδώλιο η...αστυνομία

Με μηνύσεις σε βάρος της αστυνομίας, που απαγόρευσε να μεταβούν στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την τοπική ομάδα, θα προχωρήσουν οι οργανωμένοι φίλοι του "Δικεφάλου".

Η τράπεζα χωρίς όνομα

"Εχω δύο τράπεζες και επτά εργοστάσια, με 7.000 άτομα προσωπικό"

Ερέζ Λαντάνι,επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής

Οι τράπεζες και τα εργοστάσια έχουν όνομα;

"Νάζια" ΕΠΟ στη Σούπερ Λίγκα

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπό την προεδρία του Ν. Πατέρα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί σήμερα. Το ερώτημα είναι αν θα παραστεί σε αυτό ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκης, ο οποίος στην ψηφοφορία που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου του Εργοτέλη, Απ. Παπουτσάκη, προκαλώντας τη δυσφορία του προέδρου του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γκιρτζίκης δεν προτίθεται να δώσει το «παρών», αλλά ούτε κάποιος άλλος από την ΕΠΟ ώστε να καταδειχθεί η ενόχλησή τους για τις αντιδράσεις που υπήρξαν για τη στάση που κράτησε ο κ. Γκιρτζίκης, ο οποίος ναι μεν σε μια κρίσιμη ψηφοφορία επέλεξε να συνταχθεί με το επαρχιακό ποδόσφαιρο (κατά δήλωσή του), αλλά ταυτόχρονα και με τον υποψήφιο που στήριξε ο Ολυμπιακός…
ΠΗΓΗ: Καθημερινή

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Λάθος ερώτηση

O Γιώργος Μητσικώστας ρώτησε με εμφανή διάθεση για χιούμορ τον Σκόκο αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. «Δεν ξέρω» ήταν η αφοπλιστική ατάκα του Αργεντίνου, ο οποίος δεν έδειξε τον ίδιο ενθουσιασμό με τον συνομιλητή του.

Προφανώς θα έπρεπε να ρωτήσει ή τον Σωκράτη ή τον Νικόλα...

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Πουλάει ομόλογα για να ζήσει η Μάντσεστερ

Σε πώληση ομολόγων αξίας 560 εκ. ευρώ -προκειμένου να καλύψει τα χρέη της που αγγίζουν 800 εκ. ευρώ- προχωρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεγάλα καράβια,μεγάλα βάσανα.

Οι διεθνείς μας χτίζουν σχολείο

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας παρέδωσαν επιταγή 50.000 ευρώ στην πρόεδρο του ελληνικού παραρτήματος της ActionAid, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή σχολείου στην περιοχή Βαντού της Σιέρα Λεόνε.

Ο περίπατος του αυτοδιοίκητου

Επιείκεια ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννη Καρρά, σε επικοινωνία που είχαν χθες. Αφορμή για την παρέμβαση του κ. Μπιτσαξή ήταν η τιμωρία τρίμηνου αποκλεισμού που επέβαλε το διοικητικό συμβούλιο στα μέλη της εθνικής ομάδας που δεν παρουσιάστηκαν στο καμπ προετοιμασίας.

Δικαούται να παρεμβαίνει σε τέτοια ζητήματα η πολιτεία;
To αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών πήγε περίπατο;

Οι 4 σωματοφύλακες του ΠΑΟΚ

Κώστα Χαλκιάς, Βλάνταν Ιβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Ντορβαλίνο Αλβες Λίνο.
Συγκρατήστε αυτά τα 4 ονόματα.
Τα συμβόλαιά τους με τον ΠΑΟΚ θα ανανεωθούν οσονούπω.

Ο επαγγελματίας Μότζι

«Η Ιντερ είναι η λιγότερο κακή ομάδα σ' ένα φρικτό πρωτάθλημα.Ο Μουρίνιο είναι πολύ τυχερός. Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ερασιτέχνης».

Λουτσιάνο Μότζι,πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους

Να προτιμάτε τους επαγγελματίες του Calciopolis

Τελεσίγραφο στο Τόγκο

Τον αποκλεισμό του Τόγκο από το Κόπα Αφρικα διεμήνυσε η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί στον σημερινό αγώνα με την Γκάνα. Μάλιστα η ομοσπονδία του Τόγκο, λόγω της επικείμενης αποχώρησής της απειλείται και με περαιτέρω τιμωρία.Ο υπουργός αθλητισμού του Τόγκο, ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή να μεταφέρει την ημερομηνία του αγώνα, προκειμένου η αποστολή της ομάδας να επιστρέψει μετά από το τριήμερο εθνικό πένθος που έχει κηρυχθεί. Το αίτημά του όμως έπεσε στο κενό και έτσι αν το Τόγκο δεν επιστρέψει εγκαίρως εντός της ημέρας στην Αγκόλα, τότε θα αποκλειστεί οριστικά από τη διοργάνωση.

Καρτιέ,αλά Ζίκο

Όπου φτώχεια και...δυστοκία.
Δεν τα βρήκε στο οικονομικό ο Μάκης Κατσαβάκης με τη δίοικηση του Πανθρακικού και ο Καρτιέ παραμένει αλά...Ζίκο.

Ή γάμος ή κηδεία

Τώρα που λύθηκαν και τυπικά τα συμβόλαια των Αμπρέου και Γκρασιάν με τον Αρη,θα είχε ενδιαφέρουν να ξαναδιάβασουμε τους διθυράμβους κάποιων γραφίδων τις μέρες που οι δύο παίκτες έφταναν στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα,ή γάμος ή κηδεία...

Μαϊστόροβιτς, ο καλόβολος

«Μου χρωστούν κάποια χρήματα, αλλά δεν έχω ανάγκη. Κάποιος πρέπει να δείχνει κατανόηση όταν η ομάδα έχει προβλήματα. Για μένα είναι το ίδιο. Κάποια χρήματα που θα έπαιρνα το Νοέμβριο θα τα πάρω τον Ιανουάριο»

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στη σουηδική εφημερίδα «Sportbladet».

"Φλερτ" Ρόζενμπεργκ-Ολυμπιακού

Την περίπτωση του Μάρκους Ρόζενμπεργκ εξετάζει ο Ολυμπιακός,σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα «FotbollsBladet».O 28χρονος διεθνής Σουηδός άσος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Βέρντερ Βρέμης και, πλην του Ολυμπιακού, την περίπτωσή του εξετάζουν ακόμα οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό και Βαλένθια.

Δώνης, ο ώριμος

"Εκανα λάθη στην ΑΕΚ, αλλά λόγω ηλικίας"

Γιώργος Δώνης

Τώρα που ωριμάσατε χειροκροτείτε ειρωνικά...

3 κόρνερ,1 πέναλτι

«Πήγα να σουτάρω, έπεσα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Έτσι είναι αυτά. Άλλες ομάδες τις ευνοούν κι άλλες τις αδικούν. Στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ δεν μου είχαν δώσει εμένα ένα πέναλτι που μου είχε κάνει ο Αραούχο»

Ανδρέας Τάτος,παίκτης Ατρομήτου.

Η νοοτροπία των συμψηφισμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ντιρέκτ του Πάμπλο

"Κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω στον κόσμο μας"

Πάμπλο Γκαρσία

Μέχρι και μποξέρ μπορώ να γίνω...

Αιωνίως...

«Πάντα έψαχνε στόπερ ο ΠΑΟ»

Νασίφ Μόρις.

Στον αιώνα τον άπαντα.

Σκόκο: Αντίο κύριοι α-μέτοχοι

"Ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και θέλω να το κατανοήσουν οι μέτοχοι"

Παύλος Διαννής,μάνατζερ Σκόκο.

Ωρα να φεύγουμε.

Τιμούρ,ο κρυψίνους

«Υπήρχε οργανωμένος πόλεμος από κάποιους δημοσιογράφους και τους οργανωμένους οπαδούς. Ήθελαν να επέμβουν στη δουλειά μου. Ήρθε και με βρήκε ένας να μου πει “εμείς θέλουμε έτσι κτλ”»

Τιμούρ Κετσπάγια

Όνομα δεν έχει αυτός ο ένας;

Τιμούρ,ο αφελής

«Παραμονή του ματς με την Αλκμααρ, οι οργανωμένοι συναντήθηκαν με τον Κόκκαλη και του είπαν ή εμείς ή αυτός. Τι άλλο να κάνει; Δεν μπορούσε να τα βάλει με όλους»

Τιμούρ Κετσπάγια

Να τα βάλει με ποιούς; Με το αίμα του;

Διάψευση ή επιβεβαίωση;

"Έχουμε προπονητή..."

Επίσημη διαρροή της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

...Αυτή τη στιγμή.

Μπάντοβιτς,ο "Δανός"

"Σε σεμινάριο προπονητών που διοργανώνει η UEFA στην Δανία θα λάβει μέρος ο σκάουτερ της ομάδας μας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη το τριήμερο 12,13 και 14 Ιανουαρίου".

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και στις 15;

Τερίμ για Ολυμπιακό;

O Φατίχ Τερίμ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την αντικατάσταση του Ζίκο, αλλά πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο οι Μπάντοβιτς - Νινιάδης να ξαναφορέσουν φόρμα... Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις να ενεργοποιηθεί ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, προκειμένου να μαζέψει την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Τι Canal+, τι Νova...

O Σισέ παραχώρησε χθες συνέντευξη στο συνδρομητικό Canal+. Έδωσε το «παρών» στο στούντιο του καναλιού, μεταβαίνοντας μάλιστα στο Παρίσι με ιδιωτικό τζετ που έστειλαν οι υπεύθυνοι του σταθμού, προκειμένου να τον παραλάβει.

Όπως κάνει και η Nova με τους Έλληνες που παίζουν στο εξωτερικό...

Τζάμπα Νέρι

Η Σαχτάρ δεν ζητάει χρήματα για το δανεισμό του Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Αλλά ακόμα και αν αξιώσει κάποιο ποσό, τότε ο Νέρι είναι διατεθειμένος να βάλει χρήματα και από την τσέπη του προκειμένου να φορέσει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Τι έρωτας κι αυτός...

Ο Χεν δεν κάνει εκπτώσεις

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να μου καταβάλλει όλο το ποσό της αποζημίωσης.Και αυτό θα πρέπει να λυθεί. Σήμερα θα αποφασίσω αν θα καταφύγω στη ΦΙΦΑ. Και αυτό δεν θα είναι ό,τι καλύτερο»

Ο Τεν Κάτε στην Ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Καμιά εκπτωσούλα στον Πατέρα;

Περί παιδείας

«Ας φτιάξουμε πρώτα την παιδεία μας και ας αφήσουμε το χειροκρότημα του Δώνη»

Γιώργος Δώνης,για το ειρωνικό χειροκρότημά του στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Τα καλά και συμφέροντα...

Είπαμε

"Κάνε καμιά μεταγραφή"

Χθεσινό σύνθημα στη Θ7 του Καραϊσκάκη.

Δεν χρειάζεται. Υπάρχει ο προπονητής Σωκράτης.

Προπονητής Σωκράτης

Ο Καστίγιο έχει να αγωνιστεί ουσιαστικά 2,5 χρόνια και ο Λούα Λούα ήταν 1,5 μήνα εκτός δράσης

Μάλλον το πρωτάθλημα θα το πάρει πάλι ο προπονητής Σωκράτης.

Ζήτημα ζωής

«Είναι η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποχωρήσουμε από την διοργάνωση, επειδή η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται»

Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ,αρχηγός του Τόγκο,επιστρέφοντας στην πατρίδα.

ΠΑΟ ενστικτωδώς

«Ξαναβρήκα το ένστικτο του Killer»

Tζιμπρίλ Σισέ στο Canal+

Mε το ένστικτο των χαφ του ΠΑΟ τι θα γίνει;

Ο σιωπηλός Σκόκο

Κουβέντα δεν πήραν οι δημοσιογράφοι από τον καλύτερο παίκτη της χθεσινής ΑΕΚ Νάτσο Σκόκο.

Μιλάει στο γήπεδο.

Μαλεζάς, ο ΠΑΟΚάρχης

«Κάποιος να μας δώσει απαντήσεις για τα όσα αντιμετώπισαν οι οπαδοί μας για να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά»

Στέλιος Μαλεζάς,σε ρόλο ΠΑΟΚάρχη

"Στο ψυγείο" ο Λαμπρόπουλος

"Στο ψυγείο" μπαίνει ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-Ατρομήτου Μάριος Λαμπρόπουλος.Ο παρατηρητής Δημήτρης Καλύβας θεωρεί ότι ο Πυργιώτης διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα,καθώς κακώς καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μάκου στον Τάτου και βεβιασμένα σφύριξε τη λήξη του αγώνα,τη στιγμή που ο Σαρμιέντο έφευγε μόνος προς την εστία της ΑΕΚ.
Ο κ.Λαμπρόπουλος ισχυρίστηκε στον παρατηρητή πως δεν καταλόγισε πέναλτι στην πτώση του Τάτου, αλλα στο μαρκάρισμα που ειχε κανει πριν ο Μαιστόροβιτς επί του Αναστασάκου. Ομως στη φάση αυτή, που φαίνεται οτι υπάρχει παράβαση, ο διαιτητής δεν σφύριξε,παρά μόνο όταν έπεσε στο χόρτο ο Τάτος .Κι αυτό αποδείχτηκε απο τον φυσικό ήχο ακούστηκε του συνδρομητικού καναλιού,την ωρα της μετάδοσης του αγώνα.

Σήμερα η πρώτη "ΔΙΚΗ" του 2010

Το τρίτο ημίχρονο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα,το "φρένο" Κόκκαλη για την απόλυση Ζίκο,τα διοικητικά της ΑΕΚ και τα νέα στοιχεία για τους "στημένους" αγώνες ποδοσφαίρου, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ" σήμερα, στις 23.00.Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κώστας Ταράσης,ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας και ο δημοσιογράφος της "Καθημερινής" και της "ΕΡΑ-ΣΠΟΡ" Θάνος Μπλούνας.
>>>Το πρόγραμμα του BLUE SKY μεταδίδεται και στο www.blueskytv.gr

"Θα γίνω Βουλινός"

"Στο μυαλό μου έρχεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θωμάς Βουλινός, ο οποίος πήρε την ομάδα και έφυγε"

Γιάννης Ρόδης,πρόεδρος Θρασύβουλου

Ο Ηρακλειώτης διαιτητής του αγώνα Θρασύβουλου-Καλαμάτας ακύρωσε καθαρό γκολ των γηπεδούχων στο 80΄. Το αναφέρει και ο παρατηρητής διαιτησίας Θωμάς Σακαρίκος στην έκθεσή του.

Το Αιγάλεω δεν κερδίζει...

"Η ΚΕΔ οφείλει να καθαρίσει τον χώρο της διαιτησίας"

Χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Πως αλλάζουν οι καιροί...

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΤα-σκέτα

"Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση"

Πανό των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Τζιμπούρ,ο αμετανόητος

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θανόπουλο για τις προσπάθειες που έκανε για να επανέλθω.
Για τον προπονητή δεν θέλω να σχολιάσω κάτι και να επαναλάβω όσα έχω πει στο παρελθόν».

Ρεφίκ Τζιμπούρ, ο αμετανόητος

"Γυαλιά-καρφιά" και στο Παγκράτι

Μόλις μία ημέρα μετά τα σοβαρά επεισόδια στη λεωφόρο Κηφισίας, ακολούθησαν σήμερα νέες συγκρούσεις στην περιοχή του Παγκρατίου.Οπαδοί ομάδων χωρίς διακριτικά συνεπλάκησαν σε καφετέριες και την κεντρική πλατεία της περιοχής.Πρόκειται για επεισόδια που σχετίζονται άμεσα με τα χθεσινά, αλλά και με τους "αιώνιους"...

"Δεν σέβονται την ΑΕΚ"

«Ο Ατρόμητος πήρε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και κατάφερε να μειώσει. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ΑΕΚ», δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος και πρόσθεσε: «Γιατί να μας παίρνει έτσι τη νίκη; Και άλλες ομάδες δεν παίζουν καλά στην έδρα τους, αλλά πάντα κερδίζουν.Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί και με εμάς. Δεν μας σέβονται και αυτό το έχω καταλάβει πολλές φορές φέτος που είμαι στην ομάδα».

Eμφανίστηκε ο Λαντάνι-Αποκτάται ο Μοσκέρα

Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Ηρακλή είχε σήμερα ο Ερέζ Λαντάνι. Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ, εφόσον φανεί συνεπής στις υποσχέσεις του, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και μίλησε στους παίκτες της ομάδας.
«Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο να μπω στην ΠΑΕ Ηρακλής. Έχει κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα και έρχομαι για να βοηθήσω. Γνωρίζω ότι υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων. Μέσα στην εβδομάδα να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των οφειλομένων και από εδώ και στο εξής θα βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο Λαντάνι και στη συνέχεια μίλησε και για την κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας.«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Θα γίνουν όμως κάποιες μεταγραφές για να ενισχυθεί η ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθουν κάποιοι παίκτες για να σας βοηθήσουν».
Ήδη αποκτάται ο Κολομβιανός Μοσκέρα.

Είναι αλήθεια κύριε Δώνη;

Ο Γιώργος Δώνης χειροκρότησε ειρωνικά τους οπαδούς της ΑΕΚ όταν αποβλήθηκε.Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε και άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς, βρίζοντάς τους κιόλας! Προς το μέρος του εκτοξεύτηκαν και κουτάκια με μπύρες και αναψυκτικά...