powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά στελέχους της UEFA

Από τη διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΠΟ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κύριος Καρπετόπουλος και οι υπόλοιποι "μετρ" του ποδοσφαίρου μπορούν ν ασχολούνται όσο θέλουν με τον κ. Ρανιέρι στην προσπάθεια τους να παίξουν παιχνίδια μάνατζερς. Και μπορούν να ελπίζουν ότι η ΕΠΟ θ’ απολύσει τον κύριο Ρανιέρι αναλόγως των αποτελεσμάτων των δυο ερχόμενων αγώνων της Εθνικής Ομάδας. Δικαίωμά τους. Το βέβαιο είναι ότι ο Ρανιέρι δεν υπάρχει περίπτωση (δι ευνοήτους λόγους) ν’ ασχοληθεί με τον Καρπετόπουλο και τους υπόλοιπους.
Όσο για τον Κώστα Μανωλά: Αν στον Καρπετόπουλο όσα γράφονται (απ’ τους..."άμπαλους" έλληνες δημοσιογράφους) φαίνονται υπερβολικά πολλά δεν έχει καμιά μα καμιά σημασία. Κι αυτό γιατί ο Καρπετοπουλος είναι υπερβολικά λίγος να μιλήσει. Και για τον Μανωλά και για οποιονδήποτε παίκτη της Εθνικής.
Αυτό που πρέπει (σε κάθε περίπτωση) να ξέρουν όλοι είναι ότι ο Ρανιέρι και οι παίκτες του δουλεύουν πολύ και δουλεύουν συστηματικά. Κι ότι οι ποδοσφαιριστές μπαίνοντας στο γήπεδο το βράδυ του Σαββάτου θα παίξουν για τη φανέλα τους και για την ποδοσφαιρική τους φήμη κι όχι για τους άσχετους με το ποδόσφαιρο "σχολιαστές"».