powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κωνσταντινέας: "Μάρτυρες δέχονται πιέσεις για την εγκληματική"

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας με παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ» κατήγγειλε πως οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης δέχονται πιέσεις από «ανθρώπους» προκειμένου να αλλάξουν τις καταθέσεις τους!
Αφού ξεκαθάρισε πως το... μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο κι αφού έδειξε βέβαιος πως αυτός ο επηρεασμός δεν θα φέρει αποτελέσματα, υπογράμμισε πως η Αστυνομία γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του προ ημερών και ότι η έρευνα συνεχίζεται.


Όσα είπε ο Π. Κωνσταντινέας στην «ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ» 

Ερωτηθείς για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης: «Εννοείται πως δεν θα κάνω πίσω. Είναι χρέος μας να προχωρήσουμε, άσχετα αν κάποιοι επεξεργάζονται σενάρια φόβου. Ακόμα και τώρα άνθρωποι παρακαλούν βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης για να αλλάξουν τις καταθέσεις τουυς! Ίσως αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει και δεν μπορούν να βρουν διεξόδους.... Εμένα προσωπικά δεν μπορούν να με πιέσουν... Όταν γίνονται βομβιστικές επιθέσεις, σίγουρα δεν μπορεί να 'ναι ουρανοκατέβατες, κάτι συμβαίνει. Λέτε να 'ναι τόσο όμορφα στην κοινωνία μας τα πράγματα; Δεν είναι κάτι κρυφό και με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν. Εγώ επαναλαμβάνω πως έχω μάθει πως άμεσα ή έμμεσα άνθρωποι προσπαθούν να επηρεάσουν βασικούς μάρτυρες. Θεωρώ, βέβαια, -προς τιμήν τους- πως δεν θα τους επηρεαστούν!» 

Όσον αφορά την επίθεση που δέχθηκε το πατρικό του: «Θα ερευνήσει η αστυνομία το γιατί συνέβη. Υπάρχει μια σειρά γεγονότων και όλοι είναι ενήμεροι. Πιστεύω πως το συμβάν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο... Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο, έχουν δοθεί καταθέσεις, δεν θα ήθελα να σταθώ στο γεγονός σαν γεγονός. Θα πράξει η αστυνομία που τα γνωρίζει όλα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα και δεν θα ήθελα να αναφερθώ».