powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Εργασία και χαρά

Από τη χθεσινή ομιλία του Λ.Αυγενάκη στη Βουλή:
"… Και στέκομαι στην επόμενη διάταξη που αφορά στους Ολυμπιονίκες μας. Η προτεινόμενη ρύθμιση αποτελεί ελάχιστο δείγμα της αναγνώρισης για την σημαντική προσφορά των Ολυμπιονικών στον αθλητισμό, αλλά και στη διεθνή εικόνα της χώρας.
Δίνεται η δυνατότητα απόσπασης Ολυμπιονικών είτε στη Γενική Γραµµατεία Αθλητισµού (ΓΓΑ), είτε σε εποπτευόµενους από αυτήν φορείς λόγω της αυξημένης ανάγκης στελέχωσης της ΓΓΑ με ανθρώπους µε συναφές προς τον αθλητισμό αντικείμενο. 
Είναι αδιανόητο το δυναμικό των εκατοντάδων Ολυμπιονικών που διαθέτει η χώρα μας να μένει αναξιοποίητο και να μην τους δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουν ως πρεσβευτές του αθλητισμού και του Ολυμπισμού. 
Τους θέλουμε κοντά μας, τους θέλουμε δίπλα μας, τους θέλουμε στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, τους θέλουμε στις αθλητικές υποδομές, τους θέλουμε συνεργάτες μας, σε αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά".
Ακούγεται όμως ότι κάποιοι εκ των Ολυμπιονικών έχουν να εμφανιστούν στην υπηρεσία τους από την (μακρινή) ημέρα του διορισμού τους, παρότι πληρώνονται κανονικά.
Ας ελπίσουμε ότι όλοι θα εργάζονται κανονικά πλέον, είτε στη ΓΓΑ είτε εκεί που ήδη υπηρετούν.
Θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον κ. υφυπουργέ.