powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Ο Μπρούκλης

Γράφει ο αναγνώστης Π.Κ:

"Ό,τι κι αν πούμε για τον Φερέιρα, ο οποίος ήρθε ως "Μπρούκλης", ο μεγάλος ανερχόμενος Πορτογάλος προπονητής, με τον παχυλό μισθό και ψηλωμένος "να σας διδάξω το τόπι", με τα τερατώδη λάθη του έκανε, την κακή "ανάγνωση" του υλικού, την ξεροκεφαλιά του, την κακή ψυχική επαφή με τους παίκτες και το άπειρο team συνεργατών του, δεν πρέπει να ξεχνάμε:
  1. δεν του έκαναν ούτε μια μεταγραφή (είτε λόγω κακού σχεδιασμού το καλοκαίρι, είτε λόγω FFP τον Ιανουάριο).
  2. εκεί που ζούσε στην ηρεμία της Μπράγκα και το αεράκι που φυσάει στο γήπεδο χωρίς "πέταλα", κλήθηκε να διαχειριστεί τον ανελέητο πόλεμο του Πειραιά, μέσω της ΕΕΑ του Αυγενάκη, που του διέλυσε κάθε ισορροπία (παίκτες και το team συνεργατών που καλούνται να διαχειριστούν τον "υποβιβασμό" και τους -7).
  3. η ομάδα είχε περισσότερες απώλειες σε τραυματισμούς, ακόμα και από διμοιρία που έπεσε σε παγίδα Βιετκόνγκ στην ζούγκλα.
  4. η αποκατάσταση πολλών παικτών (Κρέσπο, Ζαμπά, Βέρνμπλουμ κ.α.) έμοιαζε με ατελείωτο μαρτύριο της σταγόνας (ο Ζαμπά κινδύνεψε με σοβαρότατες επιπλοκές και στον Κρέσπο έγινε τραγικό λάθος από το ιατρικό team).
  5. του ήρθε και η ιστορία με την πανδημία, η οποία συνετέλεσε (εκ του αποτελέσματος) στην αποσύνθεση της ομάδας στους πρώτους αγώνες των play-off.
  6. το τελευταίο τεράστιο φιάσκο με τα αθεώρητα δελτία υγείας, ενώ έχει κάνει τρομερό ντεμαράζ σε δύο δύσκολες έδρες, ανακάμπτοντας πλήρως μετά την ανακοίνωση του CAS, δεν την συναντάς ούτε σε ερασιτεχνική ομάδα. 
Άντε μετά να του φορτώσεις όλη την ευθύνη για το χάλι που παρουσίασε στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Ωρίμασε πάντως για τα καλά και απότομα, θα (όταν) γυρίσει (?) στην Πορτογαλία και θα τους βλέπει γατάκια όλους".