powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Επιμένουν στο Διαιτητικό

Σε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ συμπαίκτη τους προχώρησαν οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη.στο Διαιτητικό της ΕΠΟ.

Ιδού:

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 

1.Της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ" (ΚΕΠ), Ένωσης Προσώπων που εδρεύει στην Αθήνα, Φαβιέρου 47 κι εκπροσωπείται νόμιμα.
2.Του Βασιλείου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Χανίων, 
3.Του Ευθυμίου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Αθήνας, 
4.Του Κωνσταντίνου ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Θεσσαλονίκης, 
5.Του Γρηγοριου ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Θεσσαλονίκης, 
6.Του Εμμανουήλ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Θεσσαλονίκης, 
7.Του Μάρκου ΒΕΛΛΙΔΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Κύπρου, 
8.Του Κωνσταντίνου ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Αθήνας. 
9.Του Θεόδωρου ΓΚΙΤΚΟΥ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ, μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Βέροιας. 

              Υ Π Ε Ρ 

Του Παναγιώτη ΚΟΝΤΟΒΑ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,μέλους της ΚΕΠ, κατοίκου Καρδίτσας και

            Κ Α Τ Α 

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ "Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Με την παρούσα ασκούμε εμπρόθεσμα και παραδεκτα, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 3του Δικονομικου Κανονισμού Λειτουργίας Σας, πρόσθετη παρέμβαση υπερ του προσφευγοντος συναδέλφου μας και κατά της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για τους εξής νόμιμους, βασιμους, ουσιαστικους κι αληθινούς λόγους :

ΕΠΕΙΔΗ ως Ένωση Προσώπων μη Κερδοσκοπικου Χαρακτήρα, έχουμε έννομο συμφέρον για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών μας, 

ΕΠΕΙΔΗ όλοι οι προσθέτως παρεμβαινοντες ποδοσφαιριστές, έχουμε έννομο συμφέρον, καθώς παρότι προσφεραμε κατά το παρελθόν τις υπηρεσίες μας στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αυτή εξακολουθεί να αρνείται να μας καταβάλλει τα συμφωνηθεντα και επιδικασθεντα δεδουλευμένα μας, παραβιαζοντας διαιτητικές αποφάσεις και εγχώριους και διεθνείς ποδοσφαιρικούς κανονισμούς, 

ΕΠΕΙΔΗ όλοι μας έχουμε απωλεσει επί χρόνια τα νομίμως κεκτημένα περιουσιακά δικαιώματα μας μέσω διαφορετικών νομικών τρυκ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δηλαδή πότε με το άρθρο 44,πότε με το άρθρο 99,πότε με εκούσιους υποβιβασμούς, πότε με αλλαγή ΑΦΜ κλπ. 

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με την κρατούσα νομολογία του CAS και της FIFA, ο Άρης αποτελεί μία ενιαία διαχρονική αθλητική οντότητα που περικλείει τις διάφορες νομικές μεταμορφώσεις της που όμως συμπίπτουν απόλυτα κατά την ποδοσφαιρικη λειτουργία τους, αφού διαθέτουν κοινά αθλητικά κριτήρια (ιστορία, επωνυμία, σήμα, έδρα, φίλαθλο κοινό κλπ) 

ΕΠΕΙΔΗ επομένως συντρέχουν απόλυτα οι προϋποθέσεις της Αθλητικης Διαδοχής, όπως την καθορίζει δεσμευτικα το CAS, και ο παρών Άρης οφείλει να καταβάλλει τα οφειλομενα κονδύλια, 

ΕΠΕΙΔΗ αντίκειται στο Σύνταγμα και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η διαφορετική και άνιση μεταχείριση των Ελλήνων κι Αλλοδαπών Ποδοσφαιριστων που διαθέτουν αποφάσεις των Διαιτητικων Οργάνων της ΕΠΟ σε σχέση με τους αλλοδαπούς συμπαίκτες τους που διαθέτουν αποφάσεις των διεθνών Διαιτητικων Οργάνων, 

ΕΠΕΙΔΗ, όπως ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΑΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Η ΕΠΟ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΑΝΑΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΕ! 

ΕΠΕΙΔΗ το θέμα έχει λάβει διεθνείς προεκτάσεις μετά την ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ DE FACTO ΠΑΡΑΔΕΔΕΓΜΕΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 3 ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΙ ΕΝΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ! 

ΕΠΕΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΙ Ο ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊΑΣ Γ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ FIFA - CAS ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! 

ΕΠΕΙΔΗ σεβομενοι την Ελληνική Δικαιοσύνη και ειδικά τους Τακτικούς δικαστές που υπηρετούν τα Διαιτητικά Όργανα του Ποδοσφαίρου, θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα περιθώρια για να δικαιωθούμε από τον φυσικό δικαστή μας, πριν αναγκασθουμε να ζητήσουμε παροχή εννομου προστασίας από όργανα εκτός της Ελληνικής Επικρατείας κι από ξένους δικαστές! 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

         ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ 

ΝΑ κάνετε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση μας, 
ΝΑ κάνετε δεκτή την αίτηση του αιτουντος ποδοσφαιριστή και
ΝΑ απορριψετε τις ενστάσεις και τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

         ΑΘΗΝΑ 29.7.2020

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 

ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, ΦΑΒΙΈΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ 
"