powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Συναίνεσε η ΑΕΚ;

Ο τέταρτος διαιτητής του ΟΑΚΑ Αρ.Διαμαντόπουλος κάλεσε πριν το ματς τους Β.Δημητριάδη-Χρ.Καρυπίδη και τους ενημέρωσε ότι τα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ είναι αθεώεητα.

Αναρωτιέται ο αναγνώστης-ιατρός Ανδρέας Πετρίδης:

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής ξεκίνησε τον αγώνα επιτρέποντας να παίξουν ποδοσφαιριστές χωρίς κάρτα υγείας!
Δεύτερον εάν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές και έχανε το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είχε βάσιμες ελπίδες κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική να πάρει την δεύτερη θέση! Τώρα εάν η ΑΕΚ κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και θα πάει και - 3 βαθμούς που σημαίνει ότι δεν έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση.
Ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος και έπρεπε να τιμωρηθεί! Η τιμωρία του θα ήταν η συντριβή στο γήπεδο, παίζοντας με τους εναπομείναντες 11 ποδοσφαιριστές όπως ορίζει και ο νόμος. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών χωρίς δελτία υγείας. Ο ΠΑΟΚ χάνοντας το παιχνίδι στο γήπεδο λόγω της γκάφας που έκανε, θα είχε βάσιμες ελπίδες στην τελευταία αγωνιστική κερδίζοντας τον Άρη να πάρει τη δεύτερη θέση. Όπως μαθαίνουμε όμως η ΑΕΚ συναίνεσε να γίνει το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δελτίο υγείας. Φτάνει να φανεί εάν αυτό που έκανε η ΑΕΚ είναι  εκ του πονηρού δηλαδή κάνοντας ένσταση μετά το παιχνίδι να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ εκτός από το παιχνίδι και με - 3,ώστε να είναι αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική και να πάρει την δεύτερη θέση στα χαρτιά".