powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Το πόρισμα

Γράφει ο αναγνώστης Κ.Π.:

"Σε συνέχεια των μηνυτήριων αναφορών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της ΕΕΑ και συγκεκριμένα για παράβαση καθήκοντος, δωροληψία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου και μετά την αποκάλυψή σας για την μη νόμιμη σύνθεσης της Επιτροπής (αφού ο κ.Φαραντούρης είναι αναπληρωτής καθηγητής Ε/Δ, ενώ η αναπληρώτριά του κα Σινανιώτη, τακτική καθηγήτρια), αναρωτιέται κανείς σε περίπτωση δικαίωσης των, ποιες αξιώσεις μπορεί να εγείρει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Όταν επί σειρά μηνών, διασύρεται η υπόληψή της με πλήθος δυσφημιστικών δημοσιευμάτων και σχολίων, διαλύθηκε το αγωνιστικό της τμήμα (ήταν πρώτος στην βαθμολογία όταν ξεκίνησε η καταγγελία και μέχρι να βγει η απόφαση) με τους παίκτες (κυρίως τους ξένους) να ασχολούνται με την βιωσιμότητα της ομάδας (εάν μείνει τελικά κατηγορία) και τους βαθμούς που εκλάπησαν για πολλοστή φορά από επιτροπές (κατ εξαίρεση, όχι δικαστήρια αυτή τη φορά).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ενέργειες των ανακριτών και φυσικά το πόρισμα για την ανακοίνωση της ποινής την ώρα που 25.000 κόσμος βρίσκονταν στο γήπεδο".