powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ISLE OF MAN κατά του Έλληνα Bon Viveur και εμπλοκή με Γ' Εθνική

 Φρέσκο ρεπορτάζ από τον ειδικό συνεργάτη της "Δίκης" για το στοιχηματικό παρασκήνιο:

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Επιτροπή Παιγνίων που εκδίδει στοιχηματικές άδειες στο Νησί του Ανθρώπου ( Isle of Man ) επισκέφτηκε την γραφεία της Αγγλικής εταιρίας συμφερόντων του Έλληνα επιχειρηματία, γνωστού ως Bon Viveur, έπειτα από καταγγελία της επιτροπής παιγνίων του Isle of Man κατά της εταιρίας που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος την άδεια ενώ είχε λήξει η περίοδος της ανανέωσης της.
Μάλιστα ή άδεια λίγο πριν ανακληθεί, η εταιρία απέσυρε το κεφάλαιο εγγύησης σωστής λειτουργίας ύψους 250 χιλιάδων ευρώ που είχε σε τράπεζα με προορισμό τράπεζα των νησιών Κέιμαν και τελικό προορισμό τραπεζικό ίδρυμα που εδρεύει στην Βουλγαρία.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας επίσης ερευνάται από φορολογικές αρχές για συναλλαγές ύψους πολλών εκατομμυριών ευρώ αλλά επίσης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και έχει επικοινωνήσει με την ελληνική Επιτροπή Παιγνιών για να αποκτήσει άδεια νέου τύπου στοιχημάτων στην ελληνική αγορά όπως και συζητάει με ομάδα Γ' εθνικής της περιοχής που κατάγεται για να την ανεβάσει στην Superleague - όπως τονίζει.
Ήδη τον φωνάζουν Πρόεδρο εκεί, καθώς τις περασμένες εβδομάδες εθεάθη και έβγαλε την ομάδα για γεύμα με δωρεά της εταιρίας του,  αλλά και έκανε κάποιες μικρές χορηγίες με χρήματα από την τσέπη του. - εκτός αν προπληρώνει διαφημιστικές χορηγίες ή ταμπέλες στο γήπεδο...
Σε συνάντηση που καταγράφτηκε σε γνωστό καφέ της Συγγρού παρέα με δύκ ακόμη προέδρους ομάδων SL1 & SL2,  συζητούσαν για τις ... μεταγραφές που θέλει ο καθένας, κυρίως στα παρασκήνια.