powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο

 Γράφει ο αναγνώστης Γ.Μ.:

"Η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στην αρχή του πρωταθλήματος είχε 5 ομαδες οι οποίες δεν ανήκαν στο αθλητικό μητρώο. 

(ΑΣ ΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ, ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ)

Το σωμάτειο του ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ αγωνιζόταν στην Ά Κατηγορία και μια εκ των διεκδικητριών ήταν η ομάδα του ΑΟ ΠΑΡΟΥ.

Ο πρόεδρος Κος Ειρηναίος Φρέρης είχε επιτρέψει ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε  όλες τις ανωτέρω ομαδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. 

Έτσι λοιπόν δυο ομαδες η ΑΕ ΠΑΡΟΥ(ως διεκδικήτριες) και ο  ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ θέλησαν να καταγγείλουν στον Κο Αυγενάκη την παράνομη συμμετοχή των παραπάνω ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, λογω της μη εναρμόνισης τους με το θέμα του Μητρώου Αυγενάκη. 

Ακολούθως ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ειρηναίος Φρέρης κάλεσε σε απολογία τις ομάδες του Αο Πάρου και του Νηρέα, λόγω του ότι απευθυνθηκαν απευθείας στον υπουργό και παρέκαμψαν τη διαδικασία που πρόβλεπε το καταστατικό της Ένωσης. Σύμφωνα με αυτό οι καταγγέλλουσες ομαδες θα επρεπε να καταγγείλουν πρώτα το περιστατικό  στην ΕΠΣ. Μα πως να γίνει αυτό αφού η ίδια επέτρεπε με την ανοχή της να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της, ομαδες οι οποίες δεν είχαν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο;;;

Οι ποινές οι οποίες επέβαλε ο κος Φρέρης στις εν λογω ομαδες που ζήτησαν το ΝΟΜΙΜΟ, μέσω διαδικασίας,η οποία διεξηχθη από την ΙΔΙΑ την Ένωση είναι οι ακόλουθες:

ΑΕ ΠΑΡΟΥ:
-10 βαθμούς στην ΑΕ ΠΑΡΟΥ και 3.000€ πρόστιμο.

3000€ στον πρόεδρο της ομαδας επειδή έκανε την καταγγελία 

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ:
-10 βαθμούς στον ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και 3000€ πρόστιμο 

3000€ στον πρόεδρο της ομαδας επειδή έκανε την καταγγελία  

Τα σχόλια δικα σας…"