powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Γ.ΚΟΝΤΗΣ στη "ΔΙΚΗ": «Κωμωδία να διοργανώσει Μουντιάλ η Ελλάδα, αστεία η διοργάνωση στο Κατάρ»

Ο γνωστός FIFA agent, Γιάννης Κόντης μίλησε στη "ΔΙΚΗ στο OPEN" για το Μουντιάλ του Κατάρ, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για τη διεξαγωγή του: «Η διοργάνωση ήταν λάθος της FIFAΤο Μουντιάλ πάντοτε γίνεται καλοκαίρι. Δε θα μιλήσω χωρίς αποδείξεις, αλλά όλοι ξέρουμε τι έγινε, χρηματοδοτούσαν εν ψυχρώ την υποψηφιότητά τους. Οι νεκροί ήταν κοντά στις 10.000. Δεν το βλέπω το Μουντιάλ, είναι αστείο. Είναι μια ψεύτικη γιορτή. Οι νεκροί δεν ήταν μόνο στη διάρκεια της κατασκευής των γηπέδων. Η Ινδία είπε ότι έχουν πεθάνει 5.000 άνθρωποι, έπονται το Πακιστάν και Μπαγκλαντές. πρόεδρος της ομοσπονδίας του Κατάρ είχε εκδιωχθεί από τη FIFA γι’ αυτό το λόγο, είχε βγει πόρισμα για υπόθεση διαφθοράς.

Η FIFA είναι αστεία ιστορία. Ο Ινφαντίνο κουβαλούσε τσάντες, κλασικός γυμνοσάλιαγκας. Ο Μπλάτερ είχε ένα background. Εγινε πρόεδρος της FIFA χωρίς τα προσόντα».

Για την πιθανότητα διοργάνωσης από την Ελλάδα ενός Μουντιάλ μαζί με τη Σαουδική Αραβία, είπε: «Θεωρώ ότι είναι κωμωδία η προσπάθεια να διοργανώσει η Ελλάδα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σαουδική Αραβία».

Τέλος, σημείωσε για το θέμα των χρεών σε ποδοσφαιριστές: «Η FIFA εδώ και δύο χρόνια παρακάμπτει την αλλαγή ΑΦΜ και επιβάλλει τις πληρωμές. Στις ελληνικές περιπτώσεις μπαίνει το θέμα της καταχρηστικής αξίωσης, ότι δηλαδή αφού πέρασε τόσος καιρός και οι παίκτες δεν ζήτησαν τα χρήματά τους».