powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΣΤ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": "Στο Πανθεσσαλικό με 400 θεατές ο τελικός κυπέλλου"

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου και αποκάλυψε ότι θα γίνει στον Βόλο παρουσία 400 θεατών με προσκλήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέργιος Αντωνίου:

«Έγινε επιστολή από την ΕΠΟ στον δήμαρχο Βόλου. Υπήρχε άμεση ανταπόκριση αλλά εμμένει στην αρχική του απόφαση του με 400 μόνο προσκλήσεις. Κάτι που στερεί τη χαρά από τον κόσμο να δει το παιχνίδι. Μένει να δούμε στη συζήτηση που θα έχει μαζί του ο κ. Μπαλτάκος αν υπάρχει κάποια δυνατότητα, αν και η κυβέρνηση βοηθήσει ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τη μεταφορά οπαδών, να αυξηθεί αυτό το νούμερο. Κάτι που δε θα δώσει λύση γιατί όπου και να πάει το νούμερο, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που θα δημιουργηθούν τεράστιες αδικίες. Αυτή είναι η πρόταση, αυτή ήταν η προκήρυξη, ή στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό αν είναι ομάδες Βορρά-Νότου. Το εξωτερικό αποκλείστηκε για τους λόγους που είπα για την οπαδική βία με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. προς την κυπριακή αστυνομία η οποία επισήμανε δυσκολίες ανυπέρβλητες, κάτι που έχει να κάνει με το γεγονός ότι κακώς ορίστηκε ο τελικός μία ημέρα πριν τις εκλογές. Είχα πει τότε ότι η κυβέρνηση θα το εμποδίσει με κάθε τρόπο. Και έτσι μένει το Πανθεσσαλικό εκτός αν συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ για να γίνει μία κάθοδος στην Αθήνα, κάτι που το θεωρώ δύσκολο.

Για το ότι πραγματοποιούνται εργασίες στο ΟΑΚΑ: «Αυτό είναι αλήθεια αλλά το ΟΑΚΑ παραχωρείται εύκολα για άλλες δραστηριότητες ενώ για το ποδόσφαιρο υπάρχουν δυσκολίες. Και στην αρχική συζήτηση του κ. Μπαλτάκου με τον κ. Βιδάκη, ο τελευταίος αναφέρθηκε σε οφειλές της ΕΠΟ από τον προηγούμενο τελικό. Η πληροφορία μου από το λογιστήριο είναι ότι η ΕΠΟ δεν έχει τιμολογημένες υποχρεώσεις που να αφορούν το ΟΑΚΑ. Μπήκε στη μέση και ότι ο κ. Αυγενάκης δεν είχε πάρει έναν μεγάλο αριθμό προσκλήσεων που είχε ζητήσει για τον προηγούμενο τελικό. Πιθανόν να ήταν και δικό μας λάθος αλλά ο αριθμός ήταν πολύ μεγάλος για τα δεδομένα που υπήρχαν τότε με την κατανομή».