powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Mπορέλι: "Μεγάλο ταλέντο ο Νίνης"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και πρώην διεθνής με την Αργεντινή, Χουάν Χοσέ Μπορέλι μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY και στον Χρήστο Παπαθεοφάνους για τον επερχόμενο αγώνα Ελλάδα-Αργεντινή και εν γένει για την παρουσία των δυο ομάδων στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

-Στην Αργεντινή τι λένε για την αναμέτρηση με την Ελλάδα;
“Θεωρούν ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Αργεντινή θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά ο Μαραντόνα θα κάνει αλλαγές. Θα είναι ωραίο παιχνίδι και θέλουμε να νικήσει η Αργεντινή. Προσωπικά όμως θέλω να προκριθεί και η Ελλάδα. Θα είναι πολύ ωραίο για μένα να περάσει η Ελλάδα στην επόμενη φάση”.

- Η γνώμη σου για την εθνική Ελλάδας σε αυτό το μουντιάλ.
“Είχε δυο πρόσωπα. Στον πρώτο αγώνα δεν μου άρεσε. Στον αντίστοιχο με τη Νιγηρία και ειδικά στο β΄ημίχρονο έκανε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε δίκαια. Αν παίξει έτσι και με την Αργεντινή θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα για την Αργεντινή”.

-Η εφημερίδα “ΟΛΕ” της Αργεντινής χαρακτήρισε τον φίλο σου Γιώργο Καραγκούνη ως τον Έλληνα Γκατούζο. Συμφωνείς;
“Αν ο Γιώργος είναι σε καλή κατάσταση ο αγώνας θα είναι δύσκολος για την Αργεντινή. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλή και η ισοπαλία”.

-Ποια η άποψή σου για τον Σωτήρη Νίνη;
“Τον είδα λίγο στο φιλικό με την Παραγουάη και εναντίον της Νιγηρίας. Είναι μεγάλο ταλέντο και έπρεπε να παίξει πιο νωρίς γιατί ξέρει πολύ μπάλα”.

-Στην Αργεντινή πιστεύουν ότι η εθνική σας ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο το μουντιάλ;
“Ο κόσμος εδώ είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα και κυρίως με Μέσι, Τέβες και Ιγκουαΐν. Περιμένουν όμως πιο πολλά. Μπορεί να συνεχίσει έτσι και καλύτερα”.

-Ποια ομάδα είναι πιο δύσκολη για την Αργεντινή;
“Η Ουρουγουάη, η Χιλή η οποία πρεσάρει σε όλο το γήπεδο και μετά η Ιταλία και η Βραζιλία”.