powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Μπιτσαξής: "Oύτε ευρώ για γήπεδα"

"Η πολιτεία δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσει γήπεδα", δήλωσε κατηγορηματικά ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής σε συνέντευξή του στη "ΔΙΚΗ στο BLUE SKY".

"Ούτε ευρώ δεν πρόκειται να δώσουμε στα γήπεδα που θέλουν να κατασκευάσουν ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος", είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μπιτσαξής αναφέρθηκε και στο θέμα των ύποπτων αγώνων. Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τη λίστα των 27 αγώνων που αποκάλυψε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Θανάσης Πλεύρης, επιμένοντας-όμως-στην άποψή του περί τεκμηρίου αθωότητας.

"Δεν συγκαλύπτω κανέναν.Απλώς είμαι υποχρεώμενος να περιμένω την απόφαση της ποινικής Δικαιοσύνης", είπε ο ΓΓΑ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιος δεν του έχει παραδώσει ακόμη τον 4ο φάκελο ύποπτων ματς, που παρέλαβε από την UEFA.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης αποκάλυψε ότι άλλαξε ο τρόπος στοιχηματισμού ελλήνων παραγόντων στη Μαλαισία, μετά τις καταγγελίες ότι τους εντόπισε η Τράπεζα της Ελλάδος.

"Τώρα στέλνουν μετρητά μέσω πρακτορείου ταξιδίων σε ξενοδοχείο της Μαλαισίας και τα παραλαμβάνει έλληνας εκπροσωπός τους που φροντίζει για τα στοιχήματα", υποστήριξε ο κ.Κατσούλης.